Duurzame naambadges

Het gebruik van duurzame naambadges draagt bij aan een positieve uitstraling van uw onderneming. De gepersonaliseerde, professionele naambadges maken uw medewerkers toegankelijk voor bezoekers, klanten en gasten. Duurzame naambadges zijn bovendien nuttige informatiedragers die speciaal op maat worden gemaakt. Maar hoe kunt u naambadges op een duurzame manier gebruiken, zodat ze toch praktisch blijven?

Ruime keuze duurzame naambadges

Iedereen is bekend met de naambadges die worden uitgedeeld en overhandigd bij evenementen, congressen, bijeenkomsten en vergaderingen. De typische evenementen badge in de vorm van een transparant hoesje verdwijnt na gebruik veelal in de afvalbak. Het zijn echter niet alleen deze naambadges die eenmalig gebruikt worden. Gefixeerde naambadges die gegraveerd zijn in aluminium of gedrukt in kunststof zijn vast en kunnen niet gewijzigd worden. Handig in gebruik, maar als u regelmatig nieuwe naambadges nodig heeft niet echt praktisch. Herbruikbare, duurzame naambadges zijn een milieuvriendelijk alternatief. Duurzame naambadges bestaan uit losse delen die in of aan elkaar geklikt kunnen worden. Het naamlabel kan telkens aangepast worden, waardoor de naambadges keer op keer hergebruikt kunnen worden. Dit kan zowel op stevig papier als wanneer uw voorkeur uitgaat naar aluminium badges. Bij uw bestelling wordt dan zogenaamd voorgestanste folie geleverd. Met behulp van een laserprinter kunt u op snelle wijze de naamlabels wijzigen, zodat de naambadge klaar is voor hergebruik. Badgepoint heeft een ruime keuze duurzame naambadges, zodat voor iedere organisatie en elke sector een geschikte naambadge beschikbaar is.

Overstappen op duurzame naambadges

Gebruikt uw onderneming gefixeerde naambadges en overweegt u nieuwe naambadges aan te schaffen? Kies dan voor duurzame naambadges. Herbruikbare duurzame naambadges zijn goed voor het milieu. Door het hergebruik komen er minder plastics en metalen onderdelen in de afvalbak terecht en draagt u indirect bij aan een mindere belasting van het milieu. Wist u trouwens dat duurzame naambadges ook beter zijn voor uw portemonnee? Juist omdat de naambadges hergebruikt kunnen worden hoeft u niet voortdurend nieuwe naambadges te bestellen. Herbruikbare naamplaatjes zijn handig in gebruik bij zowel beurzen, evenementen, kantoren en op de werkvloer. Zeker als u een regelmatig personeelsverloop kent, weet u dat de kosten voor naambadges behoorlijk op kunnen lopen. Herbruikbare naambadges zijn in de eerste aanschaf misschien een fractie duurder dan de vaste, gefixeerde variant. Hergebruik betekent echter wel een besparing op de kosten. Het enige wat u doet is het verwisselen van de naamlabels, waardoor de naambadges veel langer meegaan en niet telkens vervangen moeten worden. Met slechts een keer hergebruiken heeft u de investering al terug verdient. Duurzame naambadges zijn daarmee niet alleen beter voor het milieu, u doet ook uw portemonnee een plezier.

Professionele duurzame naambadges

Wie denkt dat herbruikbare naambadges een slordige uitstraling hebben, heeft het mis. Badgepoint levert hoogwaardige naambadges die keer op keer gebruikt kunnen worden zonder iets van de professionele uitstraling te verliezen. Duurzame naambadges worden in diverse productlijnen geleverd, zodat ze in vrijwel elke onderneming of organisatie ingezet kunnen worden. Gaat uw voorkeur uit naar luxe aluminium naambadges? Heeft u behoefte aan multifunctionele allrounders? U vindt het in het ruime assortiment van Badgepoint. Hoe klein de stap van gefixeerde naar duurzame naambadges ook lijkt, voor het milieu maakt het verschil wel degelijk iets uit. Zeker in de huidige tijd waarin duurzaam ondernemen steeds vaker op de voorgrond treedt, telt iedere stap mee. Waarom zou u niet overstappen op duurzame naambadges? U draagt op eenvoudige wijze uw steentje bij aan het milieu en op termijn bespaart u op de kosten voor het voortdurend bestellen van nieuwe naamplaatjes. Herbruikbare naamplaatjes geven uw medewerkers een punt van herkenning. Hoe klein een naambadge ook is, voor bezoekers en klanten is het vaak een eerste aanspreekpunt. Op het moment dat uw medewerkers een naambadge dragen wordt de connectie met de onderneming gelegd en wordt de onzichtbare drempel om vragen te stellen weggevaagd.

Voordelen duurzame naambadges

Het gebruik van naambadges binnen een onderneming, instelling of organisatie heeft meerdere voordelen. Naast herkenning en uniformiteit straalt het gebruik van naamplaatjes een zekere mate van professionaliteit uit. Naambadges maken dat uw medewerkers makkelijker aangesproken worden. Datzelfde geldt ook tijdens zakelijke netwerkevenementen, beurzen en congressen. Deelnemers die voorzien zijn van een naamplaatje leggen sneller contact met anderen, waardoor uw evenement een nog groter succes wordt. Hoe kan dit gebeuren? Met name congresbezoekers bereiden een bezoek aan een bijeenkomst voor. Men wil de tijd immers zo nuttig mogelijk besteden en succesvol contacten leggen. Door iedereen van gelijke naambadges met naamsvermelding te voorzien is het makkelijker om ook daadwerkelijk herkend te worden. Het is niet ondenkbaar dat de voorbereiding al online beginnen. Denk hierbij aan netwerksites als LinkedIn waarop veel professionele gebruikers uit uiteenlopende sectoren en branches actief zijn. Duurzame naambadges dragen in zekere mate aan het succes van een congres of evenement.

Duurzame naambadges bestellen

Overstappen op het gebruik van duurzame naambadges draagt bij aan het milieu. Het is bovendien een eenmalige investering die zichzelf op effectieve wijze terugverdient. Bent u zich aan het oriƫnteren op de aankoop van nieuwe naamplaatjes? Ook voor uw onderneming, instelling of organisatie is een passende duurzame naambadge beschikbaar. Badgepoint heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling, het ontwerp en de vervaardiging van naambadges. De onderneming heeft een uitgebreid assortiment duurzame naambadges. Weet u niet precies welke badge geschikt is voor uw doelstelling? Laat u dan informeren door de ervaren adviseurs. Contact opnemen kan zowel telefonisch als door het sturen van een e-mail. Laat weten waar uw voorkeur naar uitgaat en hoe uw ideale naambadge eruit ziet. Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren, u kunt ook een beroep doen op de creatieve ontwerpers van Badgepoint. Vaak zijn het de eenvoudige ontwerpen die het meeste succes hebben. Naambadges hebben geen nood aan een overvloed aan informatie. Hou de informatie beperkt tot een naamsvermelding eventueel in combinatie met een bedrijfslogo. Leesbaarheid en helderheid hebben meer belang dan een creatief vormgegeven ontwerp waar bezoekers niets van kunnen maken. Belangrijk om te weten is dat u altijd een drukproef ontvangt alvorens de naambadges definitief gedrukt worden. Duurzame naambadges worden bij Badgepoint uit voorraad geleverd. U beschikt op deze manier altijd snel over uw nieuwe naamplaatjes.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga