Naambadges

Naambadges worden in vrijwel elke branche gebruikt. Naambadges zijn praktisch en ze dragen bij aan de uitstraling en het imago van uw onderneming. Gepersonaliseerde naambadges zijn verkrijgbaar in een gevarieerd aanbod en kunnen op maat gemaakt worden. Zowel bij zakelijk gebruik als voor de organisatie van een geweldig outdoor event kunnen de naambadges van Badgepoint volledig op uw wensen worden aangepast.

Gebruiksvriendelijke en herbruikbare naambadges

Badgepoint is een ervaren leverancier van gepersonaliseerde naambadges. Het productassortiment is uitgebreid en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige badges. Zo heeft u onder meer de keuze uit herbruikbare naambadges en badges die niet gewijzigd kunnen worden. De gefixeerde naambadges zijn stijlvol waarbij de naam in aluminium wordt gegraveerd of op kunststof wordt gedrukt. Badgepoint heeft de stijlvolle Aluline-plus®, de Polar® ‘alu-print’, Polar® ‘alu-complete’ en Polar® ‘color-complete’ lijnen beschikbaar. Herbruikbare badges zijn anders. De meeste productlijnen bestaan uit meerdere onderdelen die aan elkaar geklikt kunnen worden tot een volwaardige naambadge. Tussen de onderdelen wordt het naamlabel met eventueel het logo geplaatst. Wilt u de badge opnieuw gebruiken? Het enige wat u dan doet is het label vervangen. U kunt bij Badgepoint kiezen uit diverse herbruikbare naambadges:

  • Polar®
  • Office®
  • Vista®
  • Amigo®
  • Acrylaatbadges
  • Evenementen

Naambadges voor elke onderneming en ieder evenement

De keuze maken voor een naambadge die past bij uw wensen is niet altijd even vanzelfsprekend. Want kiest u voor een persoonsgebonden acrylaatbadge of voor een stijlvolle badge uit de Aluline-plus® lijn? Daarnaast heeft u dan nog de keuze tussen naambadges die rond of rechthoekig zijn. Tot slot kunt u een beslissing nemen over de kleur van de naambadge. Badgepoint adviseert u over de diverse productlijnen en de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Belangrijk om te weten bij het bestellen van ingedrukte naamplaten is dat de naam later niet meer gewijzigd en / of gewisseld kan worden. Het is echter wel mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een aluminium naambadge waarvan het naamlabel gewijzigd kan worden. Zo beschikt u altijd over stijlvolle naambadges die toch herbruikbaar zijn. Gefixeerde naambadges zijn bij Badgepoint in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Als uw voorkeur niet direct uitgaat naar de bekende aluminium badges kunt u ook kiezen voor de Polar® ‘color-complete’ naambadge. Na levering zijn de naambadges direct gebruiksklaar. De op wens gemaakte gekleurde frontplaatjes zijn van krasbestendig kunststof. Dit soort naambadges heeft een chique uitstraling en geeft de presentatie van uw onderneming vaak net dat beetje extra. Zowel gefixeerde als herbruikbare naambadges zijn in diverse afmetingen leverbaar.

De juiste naambadge voor het geschikte moment

Kies de badge die past bij de juiste toepassing. Voor een zakelijke omgeving is vaak een ander soort naambadge gewenst dan op de kinderafdeling van een ziekenhuis of tijdens een workshop. Waar zakelijke naambadges vaak een klassieke, stijlvolle uitstraling hebben is voor dagelijks gebruik in een zorginstelling doorgaans een mooi vorm gegeven plastic naambadge toereikend. De naambadges van Badgepoint worden volledig aangepast op uw wensen en de manier waarop de badges toegepast worden. Het antwoord op de vraag “Wat is de beste naambadge voor mijn onderneming en/of evenement?” is dan ook niet zomaar gegeven. Door contact op te nemen van een van de adviseurs van Badgepoint, of door een verklarende e-mail te sturen, worden uw wensen inzichtelijk gemaakt. Omschrijf zowel de doelstelling van de naambadges als de inrichting van uw onderneming en/of evenement. Het spreekt voor zich dat bij een meerdaags congres andere naambadges passen dan wanneer u plaatbadges zoekt voor uw medewerkers van bijvoorbeeld een elektronicazaak. De verschillende naambadges zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen, kleuren, vormen en afmetingen. Zo is het altijd mogelijk om tot de ideale naambadge te komen die aansluit bij uw verwachtingen en wensen. Laat u gelijktijdig adviseren over de bevestigingswijze van de naambadges van uw voorkeur.

Tips voor het selecteren van de beste naambadge

Naambadges kunnen in sommige gevallen een handige aandachttrekker zijn. Bij menig zakelijk netwerk evenement dient de naambadge als gespreksopener. Toch dient u aandacht te besteden aan de selectie van de beste naambadge. Hiermee voorkomt u dat de plank volledig wordt misgeslagen en de functie van de naambadge teniet wordt gedaan. Een aantal handige tips waar u op kunt letten bij het kiezen van nieuwe naamplaatjes voor zowel uzelf als uw medewerkers en/of bezoekers, deelnemers van een evenement of bijeenkomst.

  • Passend lettertype. Vermijdt het kiezen van een standaard lettertype. Bent u creatief? Kies dan een lettertype dat daarbij aansluit. Het belangrijkste is dat de letter die u kiest leesbaar moet zijn.
  • Vermijd overbodige informatie. Het doel van de naambadge is eenvoudig: het weergeven van uw achternaam en voornaam. Hier kan eventueel de functie bij vermeld worden. Overvloedige tekst heeft als gevolg dat een naambadge al snel onleesbaar wordt, omdat de letters te klein worden.
  • Gekleurde badges springen in het oog. Voorkom daarbij een regenboog aan kleuren. Twee kleuren tekst geven uw badge een professionele uitstraling. Het beste kiest u voor een combinatie van de standaard drukkleuren blauw, geel, rood en zwart.
  • Kies voor het afdrukken van uw bedrijfslogo op de naambadge in plaats van de naam in letters. Dit soort naambadges geven vaak de mooiste resultaten.

Voor- en nadelen naambadges

Als onderdeel van uw professionele uitstraling is de naambadge tegenwoordig een belangrijk onderdeel. Het maakt daarbij niet uit of u de naambadge gebruik op een beurs, tijdens vergaderingen, op de werkvloer of andere plaatsen. Elke naambadge draagt bij aan de uitstraling van uw onderneming en/of organisatie. De voordelen die een naambadge heeft zijn onder meer de herkenbaarheid voor bezoekers van uw bedrijf. Medewerkers zijn toegankelijk en worden sneller aangesproken als ze als zodanig herkenbaar zijn. U verlaagt voor een grote groep mensen de drempel om uw medewerkers aan te spreken. Daarnaast heeft iedere soort naambadge zijn eigen voordelen. Denk hierbij maar aan de bevestigingswijze. Het is allang niet meer noodzakelijk om gaatjes in kleding te prikken om de plaatbadge te bevestiging. U heeft de keuze uit praktische magneetbadges en handige klembadges. Uiteraard is ook de standaard badge met veiligheidsspeld bevestiging verkrijgbaar. Door uw medewerkers en gebruikers van de naambadges te wijzen op het belang van het dragen wordt het als snel vanzelfsprekend om de naambadge te gebruiken. Een eventueel nadeel is dat er altijd medewerkers zullen zijn die de plaatbadge keer op keer vergeten en/of kwijt raken. Dit is op te lossen door herbruikbare plaatbadges te kiezen, waardoor vervanging mogelijk is.

Bewust en duurzaam herbruikbare naambadges

Door een bewuste en duurzame keuze te maken voor uw nieuwe naambadge doet u niet alleen uw onderneming, maar ook het milieu een plezier. Het spreekt voor zich dat de professionele herbruikbare naambadges niet keer op keer na gebruik weg worden gegooid. U kunt ze langdurig gebruiken door op eenvoudige wijze de naamlabels te vervangen. Een ander bijkomend voordeel is dat u de naambadge eenmalig aanschaft en niet telkens nieuwe badges hoeft te bestellen. Dat maakt plaatbadges die herbruikbaar zijn ideaal als u een onderneming heeft met een hoog verloop van medewerkers of bij het organiseren van een beurs en/of evenement. Plaatbadges zijn praktisch en handig in gebruikt. De aanschafkosten van herbruikbare naamplaatjes verdienen zichzelf al na een keer hergebruiken terug. De gefixeerde plaatbadges kunnen duurzaam zijn. Zeker als u medewerkers heeft die tot uw vast staff behoren bieden deze fraaie naamplaatjes een professionele uitstraling. Wilt u graag weten wat de verschillen zijn tussen de herbruikbare en gefixeerde naambadges bij Badgepoint? Laat u vrijblijvend adviseren, zodat ook u de juiste keuze maakt voor uw nieuwe plaatbadge.

Naambadge kosten en bestellen

Badgepoint levert naambadges direct van de fabrikant. De standaardmodellen van zowel de herbruikbare als gefixeerde badges zijn uit voorraad leverbaar. Net zoals het model heeft u bij de bevestiging de keuze uit meerdere materialen. U kunt hierbij denken aan de standaard speld (veiligheidsspeld), de combiclip en/of de magneetbevestiging. Bespreek met de adviseurs van Badgepoint hoe u uw nieuwe naambadge vorm wilt geven. Geef aan of uw bedrijfslogo op de badge gedrukt moet worden en hoe het ontwerp eruit moet zien. Het is mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren dat vervolgens op de badges gedrukt zal worden. Afhankelijk van het soort badge en het aantal badges dat u wilt bestellen is er al een eenvoudige eventbadge verkrijgbaar vanaf € 0.85. Badgepoint biedt de mogelijkheid om zowel een aantal badges als grote aantallen te bestellen. Hoe hoger het aantal hoe voordeliger de prijs per stuk. Overweegt u herbruikbare badges te bestellen, maar weet u niet hoe de naamlabels vervangen kunnen worden? Stel uw vraag tijdens het adviesgesprek met een van de Badgepoint medewerkers. U kunt immers pas een weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe bedrijfsbadge als u weet wat de uitgebreide toepassingsmogelijkheden zijn.

Meer weten over uw nieuwe naambadge?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Badgepoint uw bedrijf of organisatie te bieden heeft op het gebied van naambadges? Contact opnemen kan zowel telefonisch als door het sturen van een e-mail. Laat u vrijblijvend voorlichten en adviseren over de badge die past bij uw bedrijf of project en die aansluit bij uw wensen. Van grote aantallen festivalbadges tot stijlvol vormgegeven gefixeerde naamplaatjes. Zowel de mogelijkheden als het assortiment zijn uitgebreid. U vindt bij Badgepoint altijd de badge die past bij hetgeen u voor ogen heeft.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga