Naambadges ontwerpen

Naambadges ontwerpen is creatief en leuk. Zelf naambadges ontwerpen is tegenwoordig prima mogelijk zonder dat u ervaring heeft met het zogenaamde Desktop-Publishing, DTP. Door gebruik te maken van eenvoudige softwareprogramma’s kunt u zelf op snelle wijze naambadges ontwerpen. Ook u kunt de ideale naambadges ontwerpen. Laat u het ontwerpen toch liever over aan professionals? Badgepoint neemt u het ontwerpen van uw nieuwe naambadge graag uithanden.

Unieke naambadges ontwerpen

Eigen ontworpen naambadges hebben een uniek design. U bepaalt zelf hoe de opmaak eruit komt te zien. Als u zelf naambadges gaat ontwerpen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Door dit te doen neemt het succes van de naambadges toe en voorkomt u teleurstellingen.

  • Vermijd een overvloed aan informatie. De functie die een naambadge heeft is het creëren van herkenning. Te veel informatie leidt af waardoor deze niet wordt opgepikt.
  • Maak gebruik van een duidelijk lettertype. Enige creativiteit kan toegepast worden, maar zorg er te allen tijde voor dat de naambadge leesbaar is en blijft.
  • U kunt variëren met de lettergrootte. Sommige namen zijn nu eenmaal langer dan andere. Ook hierbij geldt dat een te kleine letter vaak een onleesbare naambadge tot gevolg heeft.
  • Goede naambadges hebben vaak niet meer nodig dan een naam- en functievermelding. Dit kan gecombineerd worden met uw bedrijfslogo.
  • Gebruik een lettertype en een kleur die passen bij uw onderneming. Uniformiteit zorgt voor herkenning.
  • Stem het ontwerp van de naambadge af op uw bedrijfsdoelstelling.
  • Maak gebruik van een naambadge die zowel qua vorm als afmeting past bij uw onderneming, instelling of organisatie.

Naambadges ontwerpen is niet ingewikkeld als u weet waar u op moet letten. Experimenteren met diverse ontwerpen kan geen kwaad. U komt uiteindelijk vanzelf uit bij het meest geschikte ontwerp.

Naambadges ontwerpen, zelf doen of uitbesteden?

Met de beschikbare softwareprogramma’s kunnen naambadges binnen uw eigen onderneming ontworpen worden. U kunt dit zelfstandig doen of overlaten aan een van uw creatieve werknemers. Let bij het naambadges ontwerpen op dat u binnen de vastgestelde marges en afmetingen van de naambadge blijft. Beschikt u niet over een creatieve medewerker en heeft u zelf te weinig tijd om nieuwe naambadges te ontwerpen? Naambadges ontwerpen kunt u ook uitbesteden aan de ervaren en creatieve medewerkers van Badgepoint. U beschikt dan binnen korte tijd over een geweldig ontwerp waardoor de naambadges snel geleverd kunnen worden. Om naambadges te laten ontwerpen hebben de medewerkers wel de nodige informatie van u nodig. Want welke informatie wilt u vermelden op een naambadge? Hoe moet de naambadgehouder eruitzien? Iedere onderneming heeft eigen wensen en verwachtingen van naambadges. Het is belangrijk om deze kenbaar te maken, zodat het naambadges ontwerpen vlot verloopt en leidt tot het gewenste resultaat. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u ontvangt voor het drukken een drukproef. Kijk deze zorgvuldig na. In een latere fase is het niet meer mogelijk om correcties en aanpassingen aan te brengen.

Duurzame naambadges ontwerpen

Steeds vaker kiezen bedrijven voor de aanschaf van herbruikbare naambadges. Duurzaam ondernemen wordt steeds meer vanzelfsprekend. Het voordeel van herbruikbare naambadges ontwerpen is dat u ze kunt blijven hergebruiken. Dit betekent dat er minder aluminium en kunststofafval in het milieu terecht komt. Herbruikbare naambadges hebben een verwisselbaar naamlabel dat uitkomst biedt als u een groot personeelsverloop heeft en/of regelmatig nieuwe werknemers verwelkomt. Herbruikbare naambadges saai? Niets is minder waar. Badgepoint heeft een uitgebreid aanbod productlijnen met herbruikbare naambadges. Kies voor een trendy, chique aluminium naambadge of een stevige kunststof naambadge. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos. Als u nadenkt over naambadges ontwerpen denk dan ook eens na over de bevestigingsmethode. Niet iedereen is fan of voorstander van de naambadges die met een veiligheidsspeld aan de kleding worden bevestigd. De spelden laten gaatjes achter in de kleding en het is voor velen juist deze ongewenste beschadiging die het gebruik van de naambadge links laat liggen. Duurzame, herbruikbare naambadges verdienen een bijpassende bevestiging. Een uitstekend alternatief voor de veiligheidsspeld is de magneetbevestiging. De magneten zijn ijzersterk, beschadigen de kleding niet en houden de naambadge ook onder meer extreme omstandigheden op zijn plaats.

Kosten naambadges ontwerpen

Het verschil in de kostprijs als u naambadges laat ontwerpen of dit zelf doet loopt uiteen. Kosten voor de opmaak worden doorgaans eenmalig in rekening gebracht. U kunt het betreffende ontwerp dan bij een nabestelling laten toepassen zonder dat u dan wederom ontwerpkosten in rekening wordt gebracht. Zelf naambadges ontwerpen is een alternatieve mogelijkheid. Daar de extra kosten niet hoog zijn, kunt u zichzelf de vraag stellen wat het kost als u de naambadges zelf ontwerpt. U bent immers bezig om het programma te leren kennen en steekt de nodige tijd in het ontwerp zelf. Vaak is het aan het einde van de streep goedkoper om het ontwerpen van de naambadges over te laten aan de professionals van Badgepoint. U maakt dan gebruik van kennis en ervaring. De kosten verdienen zichzelf overigens terug. Zeker als u herbruikbare naambadges bestelt doet u een investering die snel terugverdient wordt. Met een keer hergebruiken heeft u de kosten al terug. Vaste naambadges die niet aangepast kunnen worden, belanden na gebruik in de prullenmand en bent aangewezen op een nieuwe bestelling. Herbruikbare naambadges kunnen echter voortdurende hergebruikt worden.

Aanvullende informatie naambadges ontwerpen

Bent u benieuwd wat naambadges inclusief een uniek ontwerp kosten? Vraag dan een op maat samengestelde prijsopgave aan bij Badgepoint. Badgepoint staat bekend om de hoogwaardige kwaliteitsproducten, jarenlange ervaring en een hoge mate van dienstverlening. De prijs-kwaliteitsverhouding is bovendien uitstekend. Naambadges zijn uit voorraad leverbaar wat een korte levertermijn mogelijk maakt. Ideaal als u binnenkort een evenement organiseert en de naambadges bent vergeten. Maar ook als u onverwacht nieuwe medewerkers verwacht en daarvoor een naambadge nodig heeft kunt u rekenen op Badgepoint. Badgepoint is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Het is uiteraard ook mogelijk om een e-mail te sturen. Wilt u meer weten over naambadges? De medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Ook als u na het bekijken en vergelijken van de offerte vragen heeft, kunt u contact opnemen. Nieuwe naambadges ontwerpt en bestelt u bij met Badgepoint.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga