Naambadges drukken

Gepersonaliseerde en bedrukte naambadges zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Naambadges worden gebruikt bij bedrijven, (zorg)instellingen, congressen en evenementen. Wilt u naambadges drukken? Bij Badgepoint heeft u de keuze uit onder meer gefixeerde en herbruikbare plaatbadges. Naambadges drukken is duurzaam en voor een snelle levering is Badgepoint het aangewezen adres.

Herbruikbare naambadges drukken

Bent u als onderneming graag duurzaam bezig? Herbruikbare naambadges kunnen keer op keer gebruikt worden en hoeven niet na eenmalig gebruik weggegooid te worden. Herbruikbare naambadges drukken zijn wat duurder in aanschaf dan de gefixeerde variant. Aangezien de herbruikbare badges vaker gebruikt kunnen worden, bespaart u op termijn op de kosten voor nieuwe badges. Naambadges komen in elke branche voor. Van evenementen en beurzen tot hotels en zorginstellingen die gebruik maken van naamplaatjes. Naamplaatjes zijn niet alleen handig voor netwerkevenementen waarbij professionals elkaar tegenkomen, ze hebben ook hun effect bewezen bij klanten en bezoekers van bedrijven waar naambadges gebruikt worden. Medewerkers die een naambadge dragen worden sneller door de klant aangesproken. Naambadges scheppen een band en verlagen de drempel om contact met iemand te leggen. Naambadges drukken is een vrij eenvoudige manier om uw onderneming vorm en uitstraling te geven. De omlijsting van de gekozen naambadge kunt u door Badgepoint laten bedrukken. Als u kiest voor herbruikbare naambadges kunt u zelf de naamlabels printen en naar smaak aanpassen.

Zelf naambadges drukken

Herbruikbare naambadges drukken kunt u zelf. De meeste productlijnen die bij Badgepoint verkrijgbaar zijn bestaan uit losse naamlabels. Ideaal bij een groot personeelsverloop, nieuwe medewerkers of wisselende bezoekers die gebruik maken van naambadges. Deze mogelijkheid is van toepassing voor zowel Office badges als aluminium badges met een meer luxe uitstraling. U ontvangt bij de aluminium badges voorgestanste folie. Deze folie is geschikt om bedrukt te worden met een laserprinter. U kunt op deze manier op eenvoudige en bovendien snelle wijze zelf naambadges drukken en naamlabels aanpassen. Zelf naambadges drukken kan als u grote aantallen badges nodig heeft ten behoeve van een evenement of congres. Zeker als uw bezoekers zich vooraf dienen te registreren en/of in te schrijven kunt u met behulp van zelf naambadges drukken het evenement optimaal voorbereiden. Door de nodige naambadges te drukken en deze op de openingsdag van het evenement klaar te leggen, verloopt de check-in van de deelnemers vlot en op uiterst efficiënte wijze. Door extra naamlabels voorradig te houden kunt u snel extra naambadges drukken voor niet of te laat geregistreerde bezoekers. De omlijsting van de naambadges kunt u door Badgepoint laten bedrukken met onder meer uw bedrijfslogo of andere promotionele weergave.

Voordelen van bedrukte naambadges

Dat naambadges zorgen voor herkenning is bekend. Wist u dat naambadges uniformiteit en professionaliteit uitstralen? Bedrukte, gepersonaliseerde naambadges geven een gevoel van herkenning en zorgen voor een bepaalde band. Dit is niet alleen het geval bij bezoekers van congressen, maar ook bij patiënten en medewerkers in zorginstellingen, receptie- en balie medewerkers. Naambadges drukken is voor ondernemingen, instellingen en evenementen organisaties een vrij eenvoudige manier om op te vallen in de massa. Medewerkers met een naambadge wekken vertrouwen en zijn beter aan te spreken. Het is opvallend welke effecten een klein gadget als een naambadge heeft. Ongemerkt wordt een onzichtbare drempel weggenomen en worden contacten makkelijker gelegd. Bij het laten ontwerpen van naambadges dient u rekening te houden met een aantal zaken. Houdt het ontwerp eenvoudig. Vaak is een simpel vormgegeven badge veel duidelijker dan badges waar een overvloed aan informatie op wordt vermeld. Dit betekent dat u gebruik maakt van een duidelijk lettertype dat best een speelse inslag kan hebben. Zolang het duidelijk en leesbaar is bent u op de goede weg. Alleen het vermelden van een naam in combinatie met een functie volstaat. Bezoekers, klanten en gasten doen niet veel met overige informatie die op een naambadge wordt vermeld. Laat daarbij uw logo op de naambadges drukken en uw ontwerp is klaar. Heeft u weinig ervaring met het ontwerpen van de gegevens? Badgepoint kan ook uw ontwerp verzorgen. Voordat het definitieve ontwerp wordt gedrukt ontvangt u een drukproef ter goedkeuring.

Wisselende naambadges drukken

Met de mogelijkheid van wisselbare naamlabels gaan naambadges tegenwoordig lang mee. U draagt hierdoor op efficiënte wijze aan een mindere belasting van het milieu. Kunststof badges komen minder snel op de afvalhoop terecht omdat ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Het wijzigen van de naamlabels is niet moeilijk en kan met behulp van uw eigen printer gebeuren. De verschillende productlijnen van Badgepoint voldoen aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ook voor uw evenement of onderneming is een geschikte naambadge beschikbaar. Gaat uw voorkeur uit naar een luxe aluminium badge, een combinatie van aluminium met een papieren naamlabel of een snelle kantoor badge? De keuze is gevarieerd en sluit aan bij de wensen die u heeft. Naambadges worden geleverd met de geprefereerde bevestigingsmethode. Dit kan zowel een veiligheidsspeld zijn alsook een handige clip, een koord of een ijzersterke magneetsluiting. Iedere methode heeft zowel voor- als nadelen. U beslist zelf welke bevestiging past bij hetgeen u voor ogen heeft en wat veilig gedragen kan worden binnen uw organisatie.

Meer weten over naambadges drukken?

Wilt u nieuwe naambadges aanschaffen en wilt u meer weten over de mogelijkheid om zelf naambadges te drukken? Neem dan contact op met de adviseurs en medewerkers van Badgepoint. Tijdens een telefonisch onderhoud heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen en u voor te laten lichten over het productaanbod van Badgepoint. Stuurt u liever een e-mail met vragen of wilt u een prijsofferte aanvragen? Ook dat is mogelijk. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Maak in uw e-mail duidelijk waar uw voorkeur naar uitgaat en stuur eventueel een ontwerp van bestaande badges mee. Geef aan om welk aantal naambadges het gaat en wanneer u de naambadges nodig heeft. Badgepoint heeft een groot aantal producten uit voorraad leverbaar, zodat u binnen een aantal dagen over de gewenste badges kunt beschikken. Let bij het vergelijken van eventuele andere prijsopgaves op, of u geen appels met peren vergelijkt. Zorg dat u identieke naambadges vergelijkt waarbij gebruik wordt gemaakt van dezelfde bevestigingsmethodes. Anders kan al snel een scheef beeld ontstaan.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga