Naambadges kleding

Naambadges geven uw evenement en medewerkers een professionele uitstraling. Een vaak gehoorde opmerking is dat naambadges kleding vaak ongewenst beschadigen. Dit is echter uitstekend te voorkomen door het gebruik van een andere bevestigingsmethode. Het gebruik van de bekende veiligheidsspeld is allang niet meer de enige manier om naambadges te bevestigen. Badgepoint informeert u graag over de diverse mogelijkheden waarbij naambadges kleding onbeschadigd laten.

Naambadges kleding bevestigen

Verschillende bevestigingsmethodes zijn ontwikkeld om beschadigingen van naambadges kleding te voorkomen. In tegenstelling tot de veiligheidsspeld die altijd minuscule gaatjes achterlaat is het tegenwoordig mogelijk om uit meerdere opties een keuze te maken. U staat niet altijd stil bij de manier waarop een naamplaatje bevestigd wordt. Toch maakt het voor deelnemers aan het congres of het evenement dat u organiseert regelmatige het verschil uit tussen de naambadge dragen of juist niet. Dat naambadges kleding beschadigen is voor sommige mensen een drempel om de naambadge te laten voor wat hij is. Het nut en de voordelen die de plaatbadge heeft verdwijnen dan als sneeuw voor de zon en uw investering heeft niet het gewenste en/of beoogde resultaat. Het gebruik van naamplaatjes zorgt ervoor dat mensen sneller contact leggen met andere beursbezoekers. Bovendien stellen bezoekers aan uw onderneming eerder een vraag aan herkenbare medewerkers. Het toont aan hoe groot de effecten zijn van een klein gadget zoals een naambadge. Om te voorkomen dat naambadges kleding beschadigen en daarom niet gebruikt worden kunt u uw nieuwe badges voorzien van kleding vriendelijke bevestigingen.

Welke naambadges beschadigen kleding niet?

De zoektocht naar geschikte naambadges kan een serieuze puzzel zijn. Want hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de badge dragen? Makkelijk te bevestigen naambadges maken het gebruik aantrekkelijk, waardoor het een vanzelfsprekendheid wordt. Ook bij het regelmatig aanstellen van nieuwe medewerkers en een groot personeelsverloop kiest u voor een snelle bevestigingsmethode. Waar veel mensen denken dat koorden en/of clips de enige manier zijn waarop naambadges kleding niet beschadigen wordt de ijzersterke magneetbevestiging vaak, ten onrechte, over het hoofd gezien. De magneetbevestiging voor naambadges is naast snel ook een effectieve manier om de naambadges kleding van medewerkers en bezoekers niet te beschadigen. De magneten zijn bovendien geschikt voor dikkere kleding en blijven uitstekend op de plaats zitten. Naambadge magneten zijn beschikbaar bij de meeste productlijnen van Badgepoint en zijn niet alleen verkrijgbaar bij bijvoorbeeld aluminium badges. Zowel kantoor naambadges als badges voor medewerkers in (zorg)instellingen kunnen met een magneet bevestigd worden. Organisatoren van grote evenementen en congressen waarbij letterlijk duizenden naambadges gebruikt worden kiezen doorgaans voor het gebruik van transparante hoesjes die door middel van een wit of gekleurd koord gedragen worden.

Veilige naambadges kleding

Door een bevestigingsmethode te kiezen die in overeenstemming is met uw doelstelling, bent u zeker van veilig gebruik van de naambadges. De naambadges dienen niet alleen voor uw medewerkers of bezoekers veilig in gebruik te zijn. Met name zorginstellingen nemen ook de veiligheid voor patiƫnten in ogenschouw. Vermijd het gebruik van koorden als u en/of uw medewerkers te maken hebben met zaken waar een koord makkelijk aan kan blijven hangen, of die bepaalde handelingen belemmeren. Het is uiteraard mogelijk om meer uitleg te krijgen over de verschillende bevestigingsmethodes bij de naambadges die door Badgepoint geleverd worden. Vaak komt er bij het vervangen of kopen van naambadges meer kijken dan dat u wellicht denkt.

Duurzame naambadges kleding

De keuze voor een bevestigingsmethode is net zo belangrijk als de uiteindelijke keuze voor de naambadge zelf. Kiest u voor een vaste badge of heeft u liever een meer duurzame herbruikbare naambadge? Nieuwe naambadges hebben een uitgebreid keuzepatroon en zijn op maat samen te stellen. Als u zoekt naar kledingvriendelijke naambadges kunt u eventueel ook zelfklevende naamplaatjes als mogelijkheid overwegen. Voor een professionele uitstraling gaat de voorkeur bij zowel bedrijven als instellingen uit naar klassiek of modern vormgegeven naambadges. Materialen die populair zijn, zijn onder meer aluminium, sterk kunststof en acrylaat. Hanteert u bedrijfskleding? U kunt de naambadges kleding verhouding dan op elkaar afstemmen. Weet u niet waar te beginnen? De ervaren medewerkers van Badgepoint laten u graag diverse mogelijkheden en voorbeelden zien. Voor iedere onderneming en elke doelstelling is een passende naambadge te vinden. Hoe handig vaste naambadges ook lijken, het is soms interessanter om te kiezen voor duurzame, herbruikbare naamplaatjes. Bij het vergelijken van naambadge kosten valt op dat herbruikbare naambadges duurder zijn dan de vaste variant. Op het moment dat u de naambadges hergebruikt heeft u uw investering terugverdient. U hoeft niet langer voor iedere nieuwe medewerker een naambadge te bestellen. Door de naamlabels van gebruikte naambadges aan te passen zijn deze snel weer klaar voor gebruik. Naamlabels kunt u zelf afdrukken.

Naambadges kleding bestellen

Het bestellen van naambadges is eenvoudig als u weet wat u precies zoekt. Omdat de mogelijkheden vrijwel oneindig zijn is het maken van een definitieve keuze niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bestelt u voor de eerste keer naambadges of wilt u meer informatie over naamplaatjes? Badgepoint heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en samenstellen van naambadges. U bent bij de medewerkers en adviseurs aan het juiste adres om de details van uw ideale naamplaatje door te nemen. Zowel kleine als grote aantallen naambadges kunt u op snelle wijze bestellen. Badgepoint levert naambadges doorgaans uit voorraad, waardoor u verzekerd bent van een snelle levering. Flexibele mogelijkheden, een breed assortiment en scherpe tarieven. Badgepoint is competitief en levert uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wilt u zelf een ontwerp aanleveren? Dat is prima mogelijk, het enige waar u rekening mee dient te houden is de bestandsindeling waarmee gewerkt kan worden. Als u minder creatief ontwerpen de medewerkers van Badgepoint, in samenspraak met u, uw nieuwe naambadge. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw nieuwe naambadge? Vraag dan een gepersonaliseerde prijsopgave aan bij Badgepoint. Het aanvragen van een offerte en/of een verzoek om meer informatie is vrijblijvend. Stuur een e-mail met daarin de vragen die u heeft of een omschrijving van uw wensen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord. Wilt u echter snel een antwoord hebben? De medewerkers van Badgepoint zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga