Naambadges met logo

Bent u op zoek naar naambadges met logo? Bij Badgepoint vindt u een uitgebreid assortiment naambadges die met uw logo bedrukt kunnen worden. Naambadges met logo zorgen voor een betere herkenbaarheid. Daarnaast vergroot het gebruik van naambadges de professionele uitstraling van uw onderneming en medewerkers. Naambadges met logo bestelt u bij Badgepoint eenvoudig in kleinere als grotere aantallen.

Het effect van naambadges met logo

Naambadges hebben een verrassend effect. Naast het verhogen van de professionele uitstraling worden uw medewerkers meer toegankelijk voor uw bezoekers. U verwacht het wellicht niet direct, maar naambadges zorgen ervoor dat uw personeelsleden sneller worden aangesproken. Dit betekent dat uw gasten en bezoekers op een meer eenvoudige wijze vragen zullen stellen en contacten leggen. Naast de naamsvermelding geeft het bedrijfslogo de naambadge een eigen, uniek ontwerp. Naambadges met logo hoeven daarnaast niet veel meer informatie te bevatten. Dankzij het naamlabel is de plaatbadge effectief en handig in gebruik. Naambadges met logo zorgen voor herkenbaarheid bij bezoekers die bekendheid hebben met uw onderneming. Zeker tijdens het bezoeken en bijwonen van beurzen, congressen en vergaderingen kan dit een positief effect hebben.

Functionele naambadges met logo

Net zoals bij iedere andere naambadge die u bestelt is het belangrijk om naambadges met logo helder te houden. Vermijd een te veel aan informatie. Vaak is de vermelding van het logo in combinatie met het naamlabel voldoende. Uw bedrijfsgegevens kunt u prima op een visitekaartje vermelden. Naambadges met logo zijn herkenbaar, juist door het logo. Kies daarbij voor een kleurencombinatie die de naambadge duidelijk houdt. De afmeting van een plaatbadge is beperkt. Benut de oppervlakte daarom verstandig. Naambadges die volgedrukt zijn met een willekeur aan lettertypes en diverse kleuren zijn onleesbaar, waardoor ze geen enkele toegevoegde waarde hebben. De adviseurs van Badgepoint lichten u graag toe waar een heldere, leesbare en functionele naambadge aan dient te voldoen. U kunt bij Badgepoint ook terecht om uw nieuwe naambadge te laten ontwerpen. Weet u hoe uw nieuwe badge eruit dient te zien? Met een bepaalde bestandsindeling kunt u ook uw eigen ontwerp gebruiken.

Naambadges met logo bestellen

Organiseert u binnenkort een meerdaags congres of een evenement? Bestel dan tijdig naambadges. Badgepoint heeft een ruim assortiment gefixeerde en herbruikbare naambadges. U kunt zowel kleinere aantallen als grote aantallen naambadges bestellen. Herbruikbare naambadges met logo zijn handig. U hoeft maar een keer te investeren en de naambadges kunnen keer op keer hergebruikt worden. Door de naamlabels aan te passen heeft u altijd een naamplaatje beschikbaar voor een nieuwe medewerker of een bezoeker. Naamlabels kunnen van dikker papier of voorgestanste folie zijn. Voorgestanste folie wordt voornamelijk gebruik bij aluminium naambadges. Met behulp van uw eigen printer kan het naamlabel geprint worden. Om de naambadge leesbaar te houden wordt geadviseerd om een lettertype te kiezen dat in overeenstemming is met uw bedrijfslogo. Uiteraard is enige creativiteit mogelijk, zolang het geheel leesbaar is en duidelijk blijft. Hierbij is de keuze voor de kleurstelling eveneens van belang. De meest gebruikte kleuren voor naambadges zijn zowel zwart, blauw, geel als rood. Kies bij het bestellen van naambadges voor een passende bevestigingsmethode. Waar bedrijven en zorginstellingen vaak gebruik maken van zowel veiligheidsspelden en magneetbevestigingen worden bij evenementen, beurzen, congressen en conferenties vaker naambadges met koorden en clips gebruikt. Badgepoint levert alle mogelijke bevestigingsmethodes voor plaatbadges. U heeft hierbij ook de keuze uit diverse kleurstellingen.

Prijsofferte naambadges met logo

Geen naambadge is hetzelfde en dat geldt ook voor iedere afzonderlijke bestelling. U heeft als ondernemer of organisator specifieke wensen waaraan de ideale naambadge dient te voldoen. De gewenste naamplaatjes moeten handig en boven alles veilig in gebruik zijn. Laat u adviseren over de uitgebreide mogelijkheden die Badgepoint beschikbaar heeft. Net als bij iedere andere investering die u doet, geldt ook dat naambadges kostbaar zijn. U wilt graag optimaal gebruik kunnen maken van de gemaakte investering. Als u dan te maken heeft met onjuist opgemaakte, verkeerd vormgegeven of te drukke naamplaatjes is dat niet mogelijk. De naamplaatjes belanden dan in de kast en uw investering is eigenlijk misplaatst. Door vooraf te overleggen met ervaren adviseurs voorkomt u een teleurstelling en onnodige kapitaalvernietiging. Laat u vrijblijvend informeren en zie welke naambadge naadloos aansluit bij de doelstelling die wordt nagestreefd. U ontvangt een op maat samengestelde prijsofferte, waarna u voldoende tijd heeft om een definitieve keuze te maken.

Snelle levering naambadges met logo

Eigen ontwerpen en ontwerpen die door Badgepoint worden verzorgd kunnen snel geleverd worden. Naambadges zijn uit voorraad leverbaar. Als u de drukproeven goedkeurt, kunnen de naambadges met logo gedrukt worden. Dit betekent doorgaans dat u binnen enkele dagen kunt beschikken over de bestelde naamplaatjes. Heeft u onverwacht personeelsverloop of verwelkomt u nieuwe medewerkers? Ook nabestellingen worden door Badgepoint snel geleverd. Niet iedere onderneming of organisatie heeft een even groot aantal naambadges nodig. De meeste productlijnen zijn bij Badgepoint vanaf minimaal 10 stuks te bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om grote aantallen naambadges ineens te bestellen. Het spreekt voor zich dat bij grote aantallen, de stuksprijs van de naambadges lager is. Gaat uw voorkeur uit naar gefixeerde aluminium naambadges? Of heeft uw onderneming behoefte aan acrylaatbadges? U bent bij Badgepoint aan het juiste adres voor al uw soorten naambadges. Neem contact op met de medewerkers en adviseurs zodat u binnen korte tijd gebruik kunt maken van de gewenste naamplaatjes. Heeft u uw bedrijfslogo in een bepaalde bestandsindeling opgeslagen? Overleg met de adviseurs over het soort bestandstype waarmee gewerkt kan worden. U kunt ook door Badgepoint uw logo op de naambadges laten zetten. Hou bij het maken van uw keuze altijd rekening met de verdere wensen die u heeft ten aanzien van het ontwerp. Zoals bekend is de ruimte op een badge niet groot. Door effectief met de ruimte en informatievoorziening om te gaan wordt uw nieuwe naambadge een succes. Meer weten over het laten plaatsen van uw bedrijfslogo op een plaatbadge? Badgepoint is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Contact opnemen is vrijblijvend. Vraag om een prijsofferte en ervaar zelf hoe naambadges een positieve bijdrage hebben op uw professionele bedrijfsuitstraling.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga