Naambadges kopen

Naambadges kopen biedt uw bedrijf of organisatie voordelen waar u niet direct aan denkt. In de drukte van een netwerkevenement worden uw medewerkers beter herkend en sneller aangesproken. Op de werkvloer leggen klanten, bezoekers en patiënten makkelijker contact door het zien en herkennen van een naambadge. Mensen die zichtbaar een naambadge dragen worden gezien als aanspreekpunt van uw bedrijf. Naambadges zijn een aanvulling op uw professionele en zakelijke uitstraling.

Snel nieuwe naambadges kopen

Online naambadges kopen is niet alleen snel, u profiteert daarnaast van diverse andere voordelen. Badgepoint heeft een uitgebreid assortiment gefixeerde en herbruikbare naambadges op voorraad. Zo beschikt u snel over uw nieuwe naambadges. Waar moet u rekening mee houden bij naambadges kopen? Alvorens u uw keuze maakt voor het soort, de vorm, de kleur en het type naambadge zijn er aantal aandachtspunten om over na te denken. Wat is de toepassing van de naambadges? Betreft het een meerdaagse beurs, een eenmalige vergadering of wilt u een voorraad naambadges voor eventuele nieuwe medewerkers? U kunt natuurlijk ook naambadges kopen ter vervanging van de huidige badges die in uw onderneming gebruikt worden. Daarnaast kunt u zichzelf de vraag stellen hoe de naambadge bevestigt moet worden. Badgepoint heeft naambadges met diverse bevestigingsmethoden. Wilt u een badge met de bekende veiligheidsspeld of gaat uw voorkeur uit naar een magneet- of klembevestiging? De verschillende naambadge productlijnen zijn overzichtelijk ingedeeld waarbij u tegelijk meer inzicht krijgt in de naambadge toebehoren. Van naamkaartjes en labels tot de manier waarop de naambadges bevestigt kunnen worden. Weet u niet welke keuze u moet maken bij naambadges kopen? De adviseurs van Badgepoint helpen u graag verder.

Particuliere en zakelijke naambadges kopen

Naambadges kopen kan voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Organiseert u een geweldig privé feest of een bekend outdoor evenement? Naambadges komen altijd van pas. Ze geven uw medeorganisatoren en medewerkers niet alleen een professionele uitstraling. Elk feest en ieder evenement krijgt een betrouwbare en persoonlijke uitstraling door het gebruik van naambadges. Het zijn vaak de kleine dingen, zoals een naambadge, die opvallen bij uw gasten en bezoekers waardoor ze sneller contact maken en vragen stellen aan uw medewerkers. Voor een feest of evenement is het dan ook niet noodzakelijk om luxe aluminium naambadges te kopen. Evenementen naambadges kopen volstaat in dit geval. Laat de naambadges bedrukken met de naam en voornaam van uw medewerkers en kies daarbij eventueel voor een combinatie met uw bedrijfslogo. Bij Badgepoint bestelt en koopt u zowel een klein aantal als grotere hoeveelheden naambadges. Op maat gemaakte naambadges kopen gaat snel en eenvoudig. U kunt aangeven welke informatie u op de naambadges afgedrukt wilt hebben en Badgepoint doet de rest.

Betaalbare naambadges kopen

Naambadges zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten, vormen, kleuren, materialen en prijzen. Bij Badgepoint koopt u al een naambadge vanaf € 0,85. Het aantal naambadges dat u koopt is van invloed op de prijs per stuk. Hoe groter het aantal hoe lager de stuksprijs. Zeker als u een groot aantal naambadges nodig heeft voor een aankomend congres kunt u uw voordeel doen en betaalbare herbruikbare naambadges kopen. Bent u op zoek naar professioneel vormgegeven gefixeerde naambadges? Ook dan bent u bij Badgepoint aan het juiste adres. Voor elke branche en voor ieder moment heeft het assortiment een geschikte naambadge. Weet u niet welke naamplaatjes u het beste kunt kopen voor de gewenste doelstelling? U kunt bij Badgepoint rekenen op ervaren adviseurs die u de verschillende mogelijkheden laten zien. Ook kunt u een onderbouwde prijsopgave verwachten. Naambadges kopen bij Badgepoint gaat snel en biedt een aantal handige voordelen:

  • Uitgebreid assortiment met zowel herbruikbare als gefixeerde naambadges
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • De naambadges worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Keuze uit meerdere bevestigingsmaterialen
  • Naambadges kunnen op maat gemaakt worden
  • Probleemloos nabestellen van naambadges is mogelijk

Aandachtspunten naambadges kopen

Naambadges kopen is overigens niet iets van u snel snel tussendoor doet. Besteed voldoende aandacht aan naambadges kopen en vermijd daarbij dat u de plank volledig misslaat. U kunt namelijk naambadges kopen die het net niet zijn en daarmee feitelijk onbruikbaar. Door aandacht te besteden aan een paar kleine punten voorkomt u een kostbare misser en bent u zeker van succesvolle en professionele naambadges die voldoen aan uw eerdere doelstelling.

  • Leesbaar lettertype. Kies een lettertype dat zowel leesbaar is als een lettertype dat bij uw (bedrijfs)activiteit past. Zo kan een speelse letter de creativiteit van uw onderneming uitstekend benadrukken. Maak de puntgrootte van de gebruikte letter niet te klein. De bedoeling van een naambadge is immers dat bezoekers en/of gasten kunnen lezen wat er op een badge is vermeld.
  • Vermijd overtollige informatie. U heeft ze vast wel eens gezien. Naambadges die door alle informatie onleesbaar zijn geworden. Een goede naambadge heeft doorgaans niet meer nodig dan de naam van de betreffende medewerkers en een bedrijfslogo. Indien uw onderneming geen logo heeft kan voor de bedrijfsnaam gekozen worden.
  • Kies voor een duidelijke kleurstelling. Vermijd dat uw nieuwe naambadges eruit zien als een kleurplaat. Hoe leuk opvallende kleurtjes misschien ook zijn, professionele naambadges worden hoofdzakelijk gedrukt met de standaard kleuren zwart, rood, geel en blauw.

Let bij naambadges kopen bovendien op het feit van herbruikbare of gefixeerde naambadges. Uiteraard zijn gefixeerde naambadges stijlvol en professioneel. Toch hebben herbruikbare naambadges een evenzo degelijke uitstraling. Herbruikbare naambadges zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten, kleuren en materialen. Net zoals gefixeerde badges kunnen herbruikbare naambadges van aluminium gemaakt worden. Hierbij heeft u dan de optie voor verwisselbare naamlabels van voorgestanste folie. Met een groot personeelsverloop en regelmatig nieuwe werknemers heeft u de aanschaf van herbruikbare naambadges snel terugverdient.

Naambadges kopen heeft voordelen

Naambadges kopen en dragen is belangrijk. Badges dragen bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Mooie, duidelijke naambadges hebben een meerwaarde waar niet altijd aan wordt gedacht. Herkenbaarheid uitstralen voor bezoekers, klanten en gasten van uw onderneming, beurs, congres of vergadering wordt nogal eens onderschat. Maar wist u dat mensen makkelijker contact leggen en vragen stellen aan uw medewerkers als deze door middel van een naambadge herkenbaar zijn? Door de naambadge weten bezoekers met wie te maken hebben en wordt de drempel om contact met iemand te maken verlaagt. Naambadges kopen hoeft bovendien niet duur te zijn. Badgepoint heeft een geschikte badge voor iedere branche en elk evenement.

Wanneer koopt u nieuwe naambadges?

Overweegt u de aanschaf van nieuwe badges? Naambadges kopen begint bij Badgepoint. Wanneer koopt u nieuwe badges? Staat u op de vooravond van een congres of heeft u voor uw medewerkers nieuwe naamplaatjes nodig? Het moment waarop u besluit dat u naambadges nodig heeft komt vaak op het laatste nippertje. Ziet u door alle keuzes die u kunt maken niet meer welke naamplaatjes passen bij uw onderneming? Als u niet weet welke keuzes u moet of kunt maken, helpen de ervaren adviseurs u graag verder. Laat weten waar u de nieuwe badges in wilt zetten en welke verwachtingen en wensen u heeft van een naambadge. Heeft u een ontwerp in gedachten? Badgepoint kan het ontwerp op meerdere naambadges plaatsen en u een voorbeeld sturen van de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de manier waarop de badges bevestigd kunnen worden. Heeft u zelf geen inspiratie voor een ontwerp? U kunt dit ook overlaten aan de medewerkers van Badgepoint. Het enige wat u dan doet is aangeven wat u verwacht van de badge en de medewerkers gaan voor u aan de slag met een ontwerp. Naambadges kopen bij Badgepoint is eenvoudig, comfortabel en snel. U bent verzekerd van professionele service en levering uit voorraad.

Naambadges kopen doet u bij Badgepoint

Zowel voor grote als kleine aantallen naamplaatjes, evenementen naamkaartjes als voor professionele naambadges voor uw onderneming kunt u bij Badgepoint terecht. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via e-mail. Laat de medewerkers weten wat uw plannen zijn en welke verwachtingen u heeft van de nieuwe naambadge. De adviseurs hebben ruime ervaring met het samenstellen en ontwerpen van plaatbadges in diverse branches en evenementen. U krijgt vrijblijvend advies over het ontwerp van een geschikte naambadge. Het is mogelijk om zelf het ontwerp aan te leveren, de adviseurs laten u weten welke bestandsindeling hiervoor geschikt is. Voordat de definitieve badges gedrukt worden krijgt u ter controle een drukproef. Drukproeven worden gemaakt als laatste controle. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog aangebracht worden en mogelijke spelfouten verbetert. Besteed de nodige aandacht aan het controleren van de toegestuurde drukproeven. Hiermee voorkomt u onnodige teleurstellingen. Bent u benieuwd naar uw nieuwe naambadge? Badgepoint helpt u graag met zowel de keuze van de badge als het ontwerp. Neem eens een kijkje in het uitgebreide productassortiment en zie hoe de meest geschikte badge samengesteld kan worden. Van de stijlvolle Aluline-plus® lijn tot de klassieke acrylaatbadges en alles wat daar tussen zit. Bij Badgepoint vindt ook u een badge die geschikt is bij hetgeen u voor ogen heeft. Maak uw medewerkers herkenbaar voor klanten en bezoekers. Het is een waardevolle aanvulling op de uitstraling van uw bedrijf. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op met Badgepoint. De adviseurs en medewerkers zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga