Naambadges leger

Leger badges, emblemen en insignes. Het zijn zowel verzamelitems als dagelijkse informatiedragers. De diverse krijgsmachtonderdelen hebben elk eigen naambadges leger. Het gebruik van de naambadges leger zorgt voor eenheid, herkenning en een uniforme uitstraling. De naambadges kunnen er bij werknemers van de krijgsmacht anders uitzien dan de welbekende kunststof of aluminium naambadges.

Naamlint of naambadges leger

U kent ze vast wel. De naambadges leger die met klittenband op een legeruniform worden bevestigd. Naamlinten worden ze ook wel genoemd. Deze naamlinten of naambadges leger zijn in meerdere kleuren beschikbaar:

  • Koninklijke Landmacht/Koninklijke Luchtmacht in legergroen met zwarte letters
  • Alle krijgsmachtdelen in desert met zwarte letters
  • Koninklijke Marine/Koninklijke Marechaussee in blauw met witte letters

Elk legeronderdeel heeft een eigen herkenningsbadge. Naast naambadges leger maken legeronderdelen ook gebruik van decoratieve emblemen en insignes. Het is deze vorm van naambadges leger die voor verzamelaars interessant is. Er bestaat een levendige handel in de leger emblemen en insignes.

Naambadges leger ontwerpen

De naambadges leger kennen een eenvoudig ontwerp, dat alleen bestaat uit de vermelding van de voorletter en achternaam. Binnen het defensieapparaat wordt ook gebruik gemaakt van naambadges met standaardafmetingen en vormen. Dit zijn doorgaans gefixeerde naambadges die niet hergebruikt kunnen worden. Het ontwerp en de opmaak liggen vast en worden door defensie bepaald. Naambadges zorgen ook binnen het leger voor herkenning. Medewerkers weten op een eenvoudige manier met wie ze maken hebben. Zeker door het gebruik van een naambadge in combinatie met insignes, emblemen en strepen neemt de herkenning toe. Collega’s spreken elkaar sneller aan en leggen makkelijker contact door het gebruik van de naambadges. Nieuwe rekruten die voor het eerst kennismaken met elkaar en een overste voelen zich met de naambadges eerder op hun gemak en stappen zonder gene op elkaar af.

Eigen naambadges leger bestellen

Wilt u voor uw onderneming, net als de krijgsmacht, naambadges bestellen? Ontwerp uw naambadges leger ‘look’ zelf. Online zijn talloze voorbeelden van geschikte naambadges te vinden. Laat u inspireren door anderen en het leger om een unieke naambadge samen te stellen. Net als naambadges leger worden standaard naambadges voorzien van uiteenlopende bevestigingsmogelijkheden. In tegenstelling tot de krijgsmacht wordt klittenband niet vaak gebruikt als bevestiging. Dragen uw medewerkers vastgestelde en verplichte bedrijfskleding? Dan kan klittenband eventueel overwogen worden. Andere methodes functioneren echter prima en zijn bovendien veilig in gebruik. Vergelijk onder andere de veiligheidsspeld met een clip bevestiging of een koordbadge met een sterke magneet. Elke methode heeft unieke kenmerken en redenen om al dan niet gebruikt te worden. Naast de manier van bevestigen is het ontwerp van de naambadge belangrijk. Naambadges en naamlabels hebben een beperkte afmeting waar uw ontwerp binnen dient te blijven. Worden de marges overschreden dan bestaat de kans dat een gedeelte van het ontwerp niet wordt afgedrukt. Wees duidelijk met het verschaffen van informatie. Kies voor een duidelijk lettertype dat goed leesbaar is, ook vanaf een afstandje. Het vermelden van een (voor)naam is in de meeste sectoren en branches voldoende. Werknemers hebben vaak een eigen mening als het aankomt op het gebruik van de naambadge. U kunt de informatie ook afstemmen op hetgeen uw medewerkers aandragen. Hiermee voorkomt u dat uw werknemers zich niet op hun gemak voelen door het gebruik van een naambadge. Het komt tegenwoordig jammer genoeg voor dat bezoekers of klanten de naam van uw medewerkers ‘googelen’. Veel mensen ervaren dit, terecht, als een inbreuk op de privacy.

Aangepaste naambadges leger bestellen

Net zoals voor de krijgsmacht zijn er voor uw onderneming, instelling of organisatie naambadges beschikbaar. Naambadges zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment. Badgepoint maakt gebruik van hoogwaardige materialen in de verschillende productlijnen. Waar uw onderneming misschien behoefte heeft aan een goed ogende kantoorbadge, hebben andere bedrijven nood aan grote aantallen evenementenbadges die met een transparant hoesje geleverd worden. De keuze is gevarieerd waardoor u uw eigen naambadge op maat samen kunt stellen. Zowel vierkante, rechthoekige, ovale als meer ronde vormen naambadges geven uw onderneming een verzorgde uitstraling. Bezoekers en klanten hebben al direct bij binnenkomst een punt van herkenning in de vorm van medewerkers die een naambadge dragen. U zult zien dat het contact makkelijker verloopt en uw bedrijf zich op een positieve manier ontwikkelt. Net zoals bij naambadges leger kunt u kiezen voor een eenvoudige variant met slechts een naamsvermelding. Wilt u een wat uitgebreider ontwerp? Waarom niet uw bedrijfslogo in het ontwerp opnemen? De mogelijkheden zijn veelzijdig, iedere onderneming of organisatie heeft baat bij het gebruik van naambadges. U zult verstelt staan over de kracht die dit kleine gadget bezit.

Voordelige naambadges leger

Investeren in de ontwikkeling van uw onderneming is iets wat u met de nodige zorg doet. Zelfs als het aankomt op de aanschaf van een gadget zoals de naambadge gaat u zorgvuldig te werk. U heeft baat bij een duurzame investering die zichzelf terugverdient en waar u langere tijd gebruik van kunt maken. Herbruikbare naambadges sluiten hier naadloos op aan. Deze naambadges kunnen hergebruikt worden wat uitkomst biedt bij een groot personeelsverloop. Ontvangen bezoekers bij binnenkomst een gepersonaliseerde naambadge die na afloop ingeleverd wordt? Ook dan zijn herbruikbare naambadges ideaal. Na slechts een keer hergebruiken heeft u de kosten terugverdiend. Het is bij deze naamplaatjes mogelijk om de naamlabels aan te passen en te verwisselen. Dit doet u zelf met behulp van een (laser)printer. Hiermee voorkomt u dat naambadges na slechts een keer gebruiken in de prullenbak terecht komen en draagt u bij aan een mindere belasting van het milieu. Om alle mogelijkheden optimaal met elkaar te vergelijken vraagt u het beste meerdere prijsoffertes bij verschillende aanbieders aan. Let op de inhoud van het aanbod en de eventueel bijkomende kosten. Betaald u bijvoorbeeld extra voor de opmaak? Zijn er bijkomende bezorgkosten van toepassing? Badgepoint hanteert een prima prijs-kwaliteitsverhouding. De naambadges zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen enkele dagen bezorgd. Meer weten over de mogelijkheden die Badgepoint u te bieden heeft? Neem dan contact op met de ervaren medewerkers, dit kan zowel via e-mail als telefonisch. Het aanvragen van een prijsofferte is geheel vrijblijvend. U kunt rekenen op een scherpe prijs en unieke naambadges die de uitstraling van uw onderneming ten goede komen.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga