Naambadges zorg

Naambadges hebben veel mogelijkheden. Dat geldt ook voor naambadges zorg. Zorginstellingen hebben veel gemak van het gebruik van naambadges. Medewerkers zijn niet alleen onderling herkenbaar, maar het zijn met name patiënten die zich zekerder voelen als naambadges zorg gebruikt worden. Het is immers zoveel aangenamer om een verpleegkundige bij de naam aan te kunnen spreken. Naambadges zorg nemen voor veel patiënten een onzichtbare drempel weg, waardoor adequate zorg geleverd kan worden.

Welke naambadges zorg kiest u?

Naambadges zorg kennen uiteenlopende varianten. Het is belangrijk dat de naambadge past bij uw zorginstelling. Naambadges die gebruikt worden in een ziekenhuis verschillen vaak van badges die worden gebruikt in de thuiszorg of door apothekers. Een instelling als een ziekenhuis is in de regel herkenbaar aan een bepaalde huisstijl. Deze stijl is zichtbaar aan zowel de binnen- als buitenzijde van het gebouw. Een huisstijl wordt doorgetrokken in visitekaartjes, bewegwijzering, briefpapier, informatiebulletins, zorg- en patiënten brochures. De naambadges zorg kunnen in dezelfde stijl ontworpen worden. Dit wordt gedaan door een combinatie van het logo en een naam- en functievermelding. De mogelijkheden van naambadges zorg zijn uitgebreid. U kunt hierbij onder meer denken aan het gebruikte materiaal, de vorm en afmetingen, de kleur en het gebruikte lettertype. Naambadges die overeenstemmen met de huisstijl geven uw zorginstelling een verzorgde, professionele uitstraling. Daarnaast wordt geadviseerd om rekening te houden met bezoekers en patiënten die geconfronteerd worden met de naambadges. Afhankelijk van het soort zorg dat verleend wordt kan hier het materiaal op afgestemd worden. Tegenwoordig kiezen zorginstellingen regelmatig voor zachte, rubberen naambadges zorg die patiëntvriendelijk zijn.

Punten van aandacht naambadges zorg

Het gebruik van de meest geschikte naambadges verdient de nodige aandacht. Naambadges hebben een duidelijke functie. Ze zorgen voor herkenning en maken het leggen van contact makkelijker. Mensen voelen zich meer op hun gemak als ze verpleegkundigen bij de naam aan kunnen spreken. De naambadges zorg moet veilig in gebruik zijn, passen binnen het beschikbare budget en bovendien leesbaar zijn. Zeker in ziekenhuizen, verpleeginstellingen en zorgcentra is het voor patiënten en bezoekers van groot belang om te weten met wie ze te maken hebben. Herkenbare verpleegkundigen zijn een vertrouwt aanspreekpunt. Dit is het geval op verschillende zorgafdelingen. Denk maak aan de zorg bij dementerende ouderen, die het prettig vinden om een naam te lezen bij een verpleegkundige. Maar ook de kracht van meer creatieve naambadges zorg op een kinderafdeling wordt nog regelmatig onderschat. Het gebruik van naambadges maakt de omgang met patiënten makkelijker en schept van beide zijden meer duidelijkheid. Verpleegkundigen voeren vaak onder zwaardere omstandigheden hun werkzaamheden uit. Een veilige naambadge is dan onmisbaar. De naambadges zorg dienen op een veilige en sterke manier bevestigd te worden. Hiermee wordt voorkomen dat werknemers of patiënten zichzelf beschadigen door bijvoorbeeld te scherpe punten van de badge. Een zacht materiaal en meer ovale vormen verdienen in veel zorginstellingen de voorkeur.

Maatwerk naambadges zorg

Unieke naambadges die naadloos aansluiten bij uw onderneming. Badgepoint levert maatwerk. Badges worden uit meerdere onderdelen samengesteld zodat de ideale naambadge ontstaat. Een originele vorm gaat prima samen met een aparte afmeting en een ijzersterke bevestiging. Elke zorginstelling heeft andere wensen als het aankomt op een klein gadget als een naambadge. Het is bovendien prima mogelijk om creatief te zijn. Niemand zegt dat uw ontwerp standaard moet zijn. Wees creatief binnen hetgeen mogelijk is. U heeft immers te maken met beperkte afmetingen. Toch kan een beetje creativiteit op een naambadge wonderen verrichten. Van een glimlach op een kindergezichtje tot herkenning bij dementerende ouderen. Een punt van aandacht bij het ontwerp van de naambadges zorg is het gebruik van een duidelijk lettertype. Patiënten vinden het belangrijk om de naam van een verpleegkundige te kunnen lezen. Dit maakt het eenvoudiger om contact te leggen. Wees daarom creatief en duidelijk tegelijkertijd. Vermijd het gebruik van meerdere kleuren, hierdoor kan een naambadge al gauw een onleesbaar iets worden. Vaak is een iets grotere lettergrootte een prima keuze. Wist u trouwens dat u zelf een ontwerp aan kunt leveren, maar de opmaak van naambadges zorg ook over kunt laten aan de professionals van Badgepoint?

Voordelige herbruikbare naambadges zorg

Zorginstellingen leiden regelmatig stagiaires op en hebben een zeker personeelsverloop. Herkent u uw zorginstelling hierin? Vaste naambadges worden na gebruik weggegooid. U kunt dan de introductie van herbruikbare naambadges overwegen. Waar de eerste aanschafkosten hoger zijn dan bij vaste badges, verdient u de kosten snel terug. Dit komt omdat de naambadges hergebruikt kunnen worden. Verwisselbare naamlabels kunnen binnen uw eigen instelling geprint worden en in de naambadges geplaatst. Zo beschikt iedere stagiaire, elke nieuwe medewerker en/of bezoeker snel over een gepersonaliseerde naambadge. Het spreekt voor zich dat de investering al na een keer hergebruiken wordt terugverdiend. Herbruikbare naambadges worden van hoogwaardige materialen gemaakt. In combinatie met bijvoorbeeld een magneetbevestiging kennen de badges een lange levensduur. Herbruikbare badges zijn daarnaast duurzaam, waardoor u bijdraagt aan een mindere belasting van het milieu. Heeft u een vaste leverancier van naambadges? Ook dan is het interessant om meerdere offertes aan te vragen. Vergelijken leidt soms tot aantrekkelijke prijsvoordelen. Het bestellen van grotere aantallen naambadges verlaagt de stuksprijs, waarbij de keuze voor de bevestiging ook van invloed is op de uiteindelijke prijs. Badgepoint levert naambadges uit voorraad en de badges hebben prima prijs-kwaliteitsverhouding. Binnen een paar dagen worden de gewenste badges geleverd.

Informatie naambadges

Oriënteert u zich op naamplaatjes? Laat u informeren door de ervaren professionals van Badgepoint. Het samenstellen van een veilige, herkenbare badge is soms een waar huzarenstukje, waarbij het niet meevalt om iedereen tevreden te stellen. Badgepoint heeft jarenlange ervaring met de productie van naambadges voor tal van branches en sectoren. Aan de hand van voorbeelden komt u stap voor stap dichter bij de ideale naambadge die past bij uw zorginstelling. Meer weten over de mogelijkheden of een op maat samengestelde offerte aanvragen? Badgepoint is u graag van dienst. Het aanvragen van een prijsopgave is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kunt de medewerkers op werkdagen telefonisch bereiken. Een e-mail sturen is als vanzelfsprekend ook mogelijk.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga