Naambadges politie

Politieagenten en baliemedewerkers zijn aan het kenmerkende politie-uniform duidelijk herkenbaar. De kleedwijze van agenten is vastgelegd en heeft een eigen huisstijl. Bij het uniform hoort een zekere uitrusting. Naambadges politie horen daar eveneens bij. Naast de herkenbaarheid van het uniform, en de gebruikte kleurstelling bij onder meer voertuigen zijn naambadges politie een onderdeel van de Nederlandse politie.

Herkenbare naambadges politie

Binnen een organisatie als de Nederlandse politie wordt op grote schaal gebruik gemaakt van naambadges, emblemen en insignes. Naambadges politie versterken de uitstraling die de medewerkers voor het publiek herkenbaar maken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende naambadges politie. De politie heeft gekozen voor onder meer het gebruik van aluminium badges waarop een naam en politielogo gegraveerd worden. Dit betreft doorgaans gefixeerde naambadges politie. Ze worden gebruik door een agent en kunnen later niet hergebruikt worden voor een nieuwe medewerker. Naambadges politie bestaan ook uit combinaties van materialen. Verschillende afdelingen en regio’s kunnen van andere naambadges politie gebruik maken. Stevige kunststof naamplaatjes zijn net zo functioneel als de aluminium varianten en hebben een professionele uitstraling. Vaak krijgen bezoekers aan een politiebureau ook een bezoekersbadge overhandigd. Deze worden hergebruikt en bestaan vaak uit bijvoorbeeld een acrylaatbadge met een verwisselbaar naamlabel.

Unieke naambadges politie

Net als bij iedere andere onderneming, instelling of organisatie hebben naambadges politie een functie. De naambadge is onderdeel van het politie-uniform. Het ontwerp is eenvoudig waarbij is gekozen voor uitsluitende de vermelding van de voorletter, achternaam en het politielogo. Net zoals medewerkers van andere bedrijven hechten agenten waarde aan hun privacy. Daarom is een bewuste keuze gemaakt voor de naamsvermelding in de vorm van een voorletter en achternaam. Zeker als u op het punt staat naambadges in uw onderneming te introduceren, zullen niet al uw medewerkers daar direct enthousiast over zijn. Want waarom moet een volledige naam vermeld worden? Wat als ik na het werk lastig wordt gevallen omdat mensen mijn naam online opzoeken? Het internet heeft veel goeds gebracht, maar kent ook een zekere schaduwzijde. Naambadges binnen een onderneming hebben een ongekende kracht. Door het vermelden van bijvoorbeeld alleen de voornaam van uw werknemers wordt de privacy gerespecteerd en straalt uw onderneming professionaliteit uit. Hetzelfde geldt voor naambadges politie. Agenten die een naambadge dragen worden sneller aangesproken en collega’s onderling kunnen elkaar bij de naam aanspreken. De naambadges politie zorgen voor een stukje extra dienstverlening. Niemand komt immers graag bij de politie. Iets kleins als een naamsvermelding op een naambadge geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat iemand in een eventuele onaangename situatie zich meer op zijn of haar gemak voelt.

Stijlvolle naambadges politie

Welke naambadges een politiekorps ook gebruikt de gefixeerde en herbruikbare varianten hebben als overeenkomst dat ze stuk voor stuk stijlvol zijn. Wist u dat ook voor uw onderneming of organisatie een stijlvolle naambadge verkrijgbaar is? Zowel gefixeerde als herbruikbare naambadges politie zijn uniek in ontwerp met een stijlvolle uitstraling. Gegraveerde aluminium naambadges kunnen tegenwoordig met verwisselbare naamlabels geleverd worden. De naamlabels worden als voorgestanste folie geleverd, die u met behulp van een laserprinter kunt bedrukken. Het grote voordeel van herbruikbare naambadges is dat u ze keer op keer kunt blijven gebruiken. Het enige wat u doet is het naamlabel aanpassen en verwisselen. Aluminium naambadges politie zijn stijlvol en geven uw onderneming een professionele uitstraling. Let bij het ontwerpen van de naambadge op, want er is slechts beperkte ruimte beschikbaar. Net zoals bij politie naambadges is het vermelden van een naam voldoende. In sommige bedrijven wordt ook een functie vermeld op de naambadges. U bent hier uiteraard vrij in. Kies voor het gebruik van een duidelijk lettertype, waardoor uw bezoekers, klanten, gasten en patiënten in een oogopslag kunnen zien met wie ze te maken hebben. Vermijdt een overvloed aan informatie, waardoor de functie van de naambadges politie verloren gaat. Het kiezen van de geschikte naambadge is niet altijd even makkelijk. Bent u op zoek naar gerichte informatie en meer wilt weten over de voor- en nadelen van diverse naambadges? De adviseurs en medewerkers van Badgepoint helpen u graag verder.

Naambadges vergelijken

Het aanbod naambadges is groot en gevarieerd. Dit geldt zowel voor de keuze van de materialen, de vorm, de afmeting en het soort naambadge dat u zoekt. Leuke naambadges, creatieve naamplaatjes, toegangspassen, badgehouders en evenementen badges. Zeker als u de eerste naambadge voor uw onderneming besteld is het een uitdaging om de meest geschikte badge te ontwerpen. De investering die u doet in naambadges, betaald zichzelf op meerdere manieren terug. Uw bezoekers en klanten waarderen het gebruik van badges waardoor uw medewerkers sneller aangesproken worden. Dankzij de naambadges stellen klanten eerder vragen en ontwikkeld uw onderneming zich op positieve wijze. Herbruikbare naambadges zijn geschikt voor vrijwel alle branches en sectoren. In combinatie met een veilige bevestigingsmethode is het gebruik van de badge voor uw medewerkers snel vanzelfsprekend. Let bij uw keuze van de bevestiging eveneens op uw doelstelling. Zeker bij (zorg)instellingen is het belang van een veilige bevestiging zowel voor uw medewerkers als de patiënten van groot belang. Krachtige magneten beschadigen de kleding niet en blijven ook onder meer zware omstandigheden prima op hun plaats zitten. Vergelijk meerdere naambadges en bevestigingen met elkaar. U krijgt dan een beter beeld van de beschikbare badges en de meerwaarde die ze voor uw onderneming kunnen betekenen.

Voordelige naambadges politie bestellen

Wilt u voor uw onderneming of organisatie nieuwe naambadges bestellen? Badgepoint levert naambadges vanuit voorraad. U beschikt snel over het gewenste aantal naambadges. U bestelt bij Badgepoint badges vanaf 10 stuks tot grotere hoeveelheden. Levert u zelf een ontwerp aan? Of besteed u de opmaak van het ontwerp uit aan de medewerkers van Badgepoint? Veel is mogelijk en samen met u wordt gestreefd naar de optimale naambadge. Bent u benieuwd naar de kosten? Badgepoint hanteert scherpe tarieven waarbij het aantal stuks medebepalend is. Vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt bij Badgepoint rekenen op jarenlange ervaring en actuele kennis op het gebied van naambadges en naamplaatjes. De onderneming werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen en levert naambadges met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via e-mail.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga