Naambadges kunststof

Naambadges hebben een oneindig aantal toepassingsmogelijkheden. Badges zijn breed inzetbaar en vinden aansluiting bij een groot aantal branches, sectoren, instellingen en organisaties. Medewerkers, bezoekers, gasten en deelnemers aan een congres worden herkenbaar door het gebruik van naambadges kunststof. Naambadges zijn leverbaar in diverse materialen. Naambadges kunststof worden bij Badgepoint zowel gefixeerd als in de herbruikbare variant geleverd.

Vaste of herbruikbare naambadges kunststof

Plaatbadges worden gemaakt van materialen zoals kunststof, aluminium en messing. Naambadges kunststof zijn sterk, mooi, betaalbaar en ze hebben bovendien een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Naamplaatjes kunnen op maat samengesteld worden en zijn een ideale manier om het contact tussen uw medewerkers en bezoekers te bevorderen. Het gebruik van naambadges geeft uw onderneming een professionele uitstraling. Bezoekers spreken uw medewerkers makkelijker aan waardoor vragen sneller gesteld worden. De naambadge wordt geassocieerd met uw onderneming en dat schept op een bepaalde manier een band. Naambadges kunststof worden zowel in de gefixeerde als de herbruikbare variant geleverd. Badgepoint heeft in de productlijnen Polar®, Office en Vista® naambadges kunststof beschikbaar. De uitgebreide mogelijkheden worden aangevuld met acrylaat naambadges kunststof en evenementen badges van kunststof. Naamplaatjes kunnen als vaste badge geleverd worden. Hierbij wordt het naamlabel bedrukt en is de naambadge niet te gebruiken door een andere medewerker. Wilt u flexibel gebruik kunnen maken van de naambadges die u bestelt? Herbruikbare naambadges zijn bij de eerste aanschaf duurder. U verdient de investering echter al na een keer hergebruiken terug. Herbruikbare naambadges zijn niet alleen een aanrader als u te maken heeft met een groot personeelsverloop. Met de aanschaf van herbruikbare naambadges draagt u op een eenvoudige manier bij aan een mindere belasting van het milieu.

Opties naambadges kunststof

Naambadges zijn verkrijgbaar in een uiteenlopend aantal kleuren, vormen, afmetingen en met verschillende bevestigingsmethoden. Welke bevestigingsmethode het meest geschikt is voor uw onderneming of organisatie hangt af van de wijze waarop u de naambadges wilt gebruiken. De meest bekende methode om naambadges kunststof te bevestigen is de veiligheidsspeld. Met de speld wordt een naamplaatje eenvoudig aan de kleding bevestigt. Een nadeel hiervan is dat er ongewild beschadigingen in de kleding van de badgedragers achterblijven. De sterke magneetbevestiging is een praktisch alternatief. Naambadges met magneten zijn sterk en beschadigen de kleding niet. Door de kracht van de magneet is het bovendien mogelijk om dikkere kleding te dragen. Naambadges kunststof kunnen in vrijwel iedere gewenste kleur geleverd worden. Badgepoint heeft bewust gekozen voor degelijke kunststof producten met een lange levensduur. De naambadges kunststof zien er professioneel uit en zijn een waardevolle aanvulling op uw bedrijfsvoering. De Badgepoint medewerkers geven u graag tips over het ontwerp van de naambadges. Een naambadge heeft geen waslijst aan informatie nodig. Hou het simpel en eenvoudig door de naam en functie te vermelden op het naamlabel. Om de herkenning te vergroten kunt u eventueel uw bedrijfslogo op de naamplaatjes laten drukken. Kies voor kleuren die passen bij de kunststof kleur. Gebruik een leesbaar lettertype met letters die niet te klein zijn. Ontwerpen kunnen zelf gemaakt worden, waarbij u het bestand aanlevert in een overeengekomen bestandsindeling. Daarnaast nemen de medewerkers van Badgepoint u werk uithanden door uw naambadge op wens samen te stellen en daar een bijpassend ontwerp voor te creëren.

Prijzen en tarieven naambadges kunststof

De keuze mogelijkheden die u heeft bij de aankoop van naamplaatjes zijn uitgebreid. Vaak loont het de moeite om prijzen van leveranciers met elkaar te vergelijken. Dat is met de prijsoffertes voor naambadges kunststof niet anders. Als u meerdere prijsopgaves aanvraagt is het belangrijk om bij het vergelijken op te letten wat u precies vergelijkt. Offertes die gebaseerd zijn op andere materialen, verschillende aantallen, het maken van het ontwerp en andere bevestigingsmethoden kunnen niet optimaal vergeleken worden. Als u kunststof naambadges vergelijkt met de kosten voor aluminium naambadges ontstaat een scheef beeld. Handig om te weten is dat de kostprijs voor naambadges lager is naar gelang het aantal toeneemt. Bij Badgepoint kunt u echter ook prima slagen als u een kleiner aantal naambadges nodig heeft. Vanaf 10 stuks koopt u nieuwe naambadges kunststof die ook in grote aantallen geleverd kunnen worden. Bent u voor het evenement dat u organiseert nog snel op zoek naar professionele evenementenbadges? Badgepoint levert uit voorraad, dat betekent dat u binnen een paar dagen over het gewenste aantal naambadges kunt beschikken. U koopt al een handige naambadge vanaf € 0,59. Naast de keuze voor de vorm en het uiterlijk van de naambadge is ook de bevestiging van doorslaggevend belang bij de uiteindelijke prijs. Magneetbevestigingen zijn duurder dan koordbadges en veiligheidsspelden. Kies voor de methode die past bij het gebruik van de badges, waarbij het ook belangrijk is om te kijken naar de levensduur van een naambadge inclusief de bevestiging.

Korte levertijd naambadges kunststof

Badgepoint heeft een groot aantal naambadges van diverse materialen die uit voorraad geleverd worden. Dit betekent dat u op een snelle manier over de gewenste naambadges kunt beschikken. Voordat de definitieve naambadges gedrukt worden ontvangt u, ter goedkeuring, een drukproef. Dit geldt zowel voor eigen aangeleverde ontwerpen als ontwerpen die door Badgepoint opgemaakt worden. Ook voor nabestellingen van bestaande naambadges bent u bij Badgepoint aan het juiste adres. Verwelkomt u binnenkort nieuwe medewerkers of zijn de badges binnen uw bedrijf echt aan vervanging toe? De ervaren medewerkers van Badgepoint lichten u graag de mogelijkheden toe. Laat weten waar uw voorkeur naar uitgaat en wat u van een naambadge verwacht. U ontvangt een op maat samengestelde prijsopgave met daarin toegelicht hoe het productieproces verloopt. Het opvragen van een prijsofferte is vrijblijvend. U heeft alle tijd om het aanbod te vergelijken met de andere offertes die u heeft opgevraagd en/of ontvangen. Zijn er vragen na het lezen van de offerte? Ook dan helpen de medewerkers u graag verder. Bij Badgepoint kunt u rekenen op een hoge mate van dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige producten. De naambadges dragen bij aan de uitstraling van uw onderneming en zorgen ervoor dat uw medewerkers herkend worden. Herkenning en uniformiteit dragen op hun beurt bij aan de positieve vooruitgang van uw bedrijfsvoering. Niet veel investeringen verdienen zichtzelf zo eenvoudig terug als de aanschaf van naambadges.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga