Naambadges formaat

Wilt u overstappen op het gebruik van naambadges voor al uw medewerkers? Organiseert u een congres en heeft u daarvoor naambadges nodig? U kunt naambadges bestellen bij Badgepoint. De keuze is gevarieerd en bestaat onder meer uit gefixeerde en herbruikbare naambadges. Het naambadges formaat verschilt van standaardafmetingen tot op maat gemaakte naamplaatjes. Door de diversiteit in combinatie met de uiteenlopende ontwerpen bestelt u altijd het beste naambadges formaat bij Badgepoint.

Standaard naambadges formaat

De afmetingen van naamplaatjes lopen uiteen. Van de smalle office varianten waarbij de naambadges formaten liggen tussen 81 mm x 23 mm en 81 mm x 43 mm tot de grotere transparante hoesjes met een afmeting van gemiddeld 95 mm x 75 mm. Wat voor u de meest geschikte afmetingen zijn, hangt af van de doelstelling van uw onderneming of het evenement dat u organiseert. Met name op de werkvloer en binnen bedrijven is het naambadges formaat vaak een standaard afmeting. Het volstaat om een naam in combinatie met een functie vermelding te doen. Standaard naambadges formaat is voldoende om de belangrijkste gegevens aan uw bezoekers en klanten weer te geven. De omlijsting van de naambadges kan voorzien worden van uw bedrijfslogo, terwijl u zelf de naamlabels kunt printen en aanpassen. Dit is het geval bij herbruikbare naambadges. Kiest u voor vaste naamplaatjes dan kan er na het drukken niets gewijzigd en/of aangepast worden. Dit soort badges kan niet hergebruikt worden. Daarnaast varieert het naambadges formaat ook als u in plaats van landscape de naambadges in portret opmaak laat opmaken. Standaard naambadges formaat is slechts een van de vele mogelijkheden die de productlijnen van Badgepoint te bieden hebben. Zoekt u een naambadges formaat dat net iets anders is? Of heeft u een eigen naambadge ontworpen met totaal andere afmetingen? Ook deze kunnen vervaardigd worden tot volwaardige duurzame naambadges.

Zelf het naambadges formaat aanpassen

Waar tot voor kort de meeste naambadges gefixeerd of te wel vast waren, wordt er steeds vaker gekozen voor herbruikbare naambadges. Ook het herbruikbare naambadges formaat varieert. Door voor een vaste omlijsting te kiezen van bijvoorbeeld luxe aluminium of professioneel kunststof heeft u een naambadge met een verzorgde uitstraling. Het is prima mogelijk om zelf de naamlabels aan te passen, waardoor de naambadges op eenvoudige wijze hergebruikt kunnen worden. Het naambadges formaat van de naamlabels is instelbaar. Met behulp van uw eigen printer maakt u zelf uw eigen naambadges. De maat van de naamlabels is afgestemd op de naambadges. Bij het bestellen van de gewenste naambadges is het belangrijk om daar rekening mee te houden. Kleinere afmetingen naambadges formaat naamlabels kunnen wel gebruikt worden, grotere maten als vanzelfsprekend niet.

Wat is een geschikt naambadges formaat?

Het ideale naambadges formaat bestaat in feite niet. Wat voor de ene onderneming een ideale maat is, is voor een andere organisatie totaal verkeerd. De keuze voor het naambadges formaat hangt nauw samen met uw doelstelling en de functie die de naambadges hebben. Zeker medewerkers van kantoren, receptionisten en balie medewerkers zijn gebaat bij een naambadges formaat dat niet te groot is. Juist omdat de naamsvermelding in deze gevallen vaak voldoende is, heeft u geen nood aan een extra groot naambadges formaat. Toch kunnen ook grotere naambadges formaten bestelt en geleverd worden door Badgepoint. Waar voor de meeste organisaties, instellingen en bedrijven een standaard afmeting volstaat, komt het geregeld voor dat zogenaamde afwijkende naambadges formaten gewenst zijn. Wilt u meer vermelden dan een naam en functie? Worden de bedrijfsgegevens ook op de naambadge vermeld? Kies dan voor een groter naambadges formaat. Voor elk, groot of klein, formaat geldt dat de beste naambadges leesbaar dienen te zijn. Hiermee wordt bedoeld dat het in het belang van uw onderneming of organisatie is om een overvloed aan informatie te vermijden. Voorkom dat u naar uw mening een geweldig vormgegeven naambadge heeft ontwikkeld, die vervolgens voor bezoekers niet of onvoldoende leesbaar is. De bedoeling en/of intentie van een naambadge is immers het vermelden van een naam. Kies daarom altijd voor een duidelijk lettertype en heldere kleuren. U kunt hierin tot op zekere hoogte best creatief zijn. Heeft u een eigen ontwerp waarvan u niet helemaal zeker bent? Vraag advies aan de ervaren medewerkers van Badgepoint. U krijgt een onafhankelijk advies met daarbij, indien gewenst, een prijsofferte voor uw nieuwe naambadges.

Scherp geprijsde naambadges van formaat

De naambadges van Badgepoint zijn bij de meeste productlijnen leverbaar vanaf 10 stuks. Dit aantal kan oplopen tot 1.000 en veel meer stuks. De kostprijs voor naambadges wordt lager naar gelang het aantal toeneemt. Zo bestelt u al evenementen badges vanaf € 0.59 per stuk. Wilt u een op maat gemaakte naambadge met een afwijkend formaat? De adviseurs van Badgepoint informeren u graag over de beschikbare mogelijkheden. Naast het bestellen van nieuwe naambadges kunt u altijd gebruik maken van de mogelijkheid om naambadges na te bestellen. Het handige is dat u dan nooit meer naambadges hoeft te bestellen dan dat u nodig heeft. Zeker als u overstapt van vaste naar herbruikbare naambadges zijn de tarieven scherp. Het is een investering die zichzelf op eenvoudige wijze terugverdient. Door gebruik te maken van de aanpasbare en verwisselbare naamlabels kunt u de naambadges steeds opnieuw gebruiken. Duurzame naambadges hebben handzame formaten en geven uw medewerkers en onderneming een professionele uitstraling. Luxe aluminium naambadges, herkenbare office naambadges of veilige naambadges voor uw zorginstelling? Badgepoint heeft het.

Offerte aanvragen

Heeft u een bepaald naambadges formaat in gedachten en bent u benieuwd naar de kostprijs van de naamplaatjes? Contact opnemen met Badgepoint is vrijblijvend. U kunt zowel telefonisch als via e-mail een prijsofferte aanvragen. De adviseurs zijn daarbij zowel geïnteresseerd in uw wens als het soort opmaak dat u voor ogen heeft. Levert u zelf het ontwerp aan of laat u het ontwerp verzorgen door de medewerkers van Badgepoint? Allemaal vragen die onderdeel zijn van de uiteindelijke kostprijs van de naamplaatjes. Vergeet ook geen weloverwogen keuze te maken voor de bevestigingsmethode. De diverse manieren worden door de adviseurs nader toegelicht, waarbij u in staat bent om een gedegen vergelijking te maken.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga