Naambadges congres

Naambadges, plaatbadges en naamplaatjes worden door Badgepoint geleverd in diverse maten, kleuren en materialen. Door een jarenlange ervaring bent u bij Badgepoint aan het juiste adres voor al uw naambadges waaronder naambadges congres. De ervaren adviseurs en medewerkers informeren u graag over de meest geschikte naambadges congres om uw evenement tot een succes te maken.

Waarom gebruikt u naambadges congres?

Niet iedereen bezoekt graag een congres of zakelijke netwerk bijeenkomst. Het wordt gezien als tijdverslindend en niet altijd even zinvol. Toch kunt u van uw congres een succes maken met een klein gadget als een naambadge. In welk opzicht dragen naambadges congres bij aan een succesvol evenement? Als u deelnemers een naambadge laat dragen dan worden contacten sneller gelegd. Het is niet ondenkbaar dat congresbezoekers zich vooraf voorbereiden. Dit gebeurt op diverse manieren. Professionals leggen en onderhouden contacten door onder meer websites als LinkedIn of vakverenigingen. Naambadges congres dragen op positieve wijze bij aan netwerken, omdat deelnemers herkenbaar zijn. Mensen stappen sneller op een ander af en spreken elkaar sneller aan als iemand een naambadge draagt. Naambadges congres zijn in dat opzicht een handige gespreksopener. Bovendien voelen mensen zich meer hun gemak als ze op hun naam worden aangesproken. Het is niet nodig om te veel informatie op de naambadge te vermelden. Vaak volstaan zaken als de naam, voornaam en functie. U kunt daarbij het vermelden van het bedrijfslogo in overweging nemen. De vrije ruimte op een naambadge is beperkt en dient zo effectief mogelijk besteed te worden.

De ideale naambadges congres

Hoe de ideale naambadge eruit ziet, hangt volledig af van uw eigen wensen en ideeën. Voor evenementen, congressen en bijeenkomsten wordt geregeld gebruik gemaakt van transparante badges. Evenementen badges hebben diverse bevestigingsmogelijkheden, zoals de veiligheidsspeld, clip en koord. Kies voor de meest efficiënte wijze die past bij de badge. Naambadges met koorden zijn handig, al draagt niet iedere deelnemer graag een koordje rond de nek. De koorden zijn in diverse kleurstellingen beschikbaar. Let hierbij op dat u kiest voor een kleur die in overeenstemming is met het ontwerp van de naambadges congres. Evenementen naambadges congres zijn in grote aantallen leverbaar en kunnen snel geleverd worden. De naamlabels kunnen zelf geprint worden, u kunt ook kiezen voor vooraf gedrukte naamlabels. Ondanks het feit dat uw congres of evenement vaak een eenmalige gebeurtenis is, kunnen de naambadges congres hergebruikt worden. U kunt vragen aan deelnemers om na afloop de naambadges in te leveren, zodat u deze later eventueel nogmaals kunt gebruiken. Let bij het ontwerp van de naambadges congres altijd op het lettertype dat u gebruikt. Zorg ervoor dat de naamsvermelding en de functie duidelijk leesbaar zijn. Naast de keuze voor het meest geschikte lettertype is ook de kleurstelling belangrijk. Vermijd een explosie aan kleurencombinaties. Kleuren als zwart, blauw, rood en geel worden het meest toegepast bij naamplaatjes.

Grote aantallen naambadges congres

Grote en kleinere congressen, vergaderingen en bijeenkomsten worden bezocht door een uiteenlopend aantal bezoekers. U kunt hierop inspelen door het aantal naambadges congres af te stemmen op het verwachte bezoekersaantal. Bij de organisatie van een congres kan een redelijk nauwkeurig inschatting gemaakt worden van het aantal naambadges congres dat nodig is om alle bezoekers te voorzien. Deelnemers aan congressen registreren zichzelf doorgaans enige tijd voorafgaand aan de bijeenkomst. Evenementen naambadges congres zijn bij Badgepoint leverbaar in kleine en grote aantallen. De prijs per stuk gaat naar beneden naarmate het aantal toeneemt. Zo bestelt u al naambadges congres vanaf € 0,59. Kostprijzen voor naambadges congres worden naast het aantal medebepaald door de gekozen bevestigingsmethode. Het spreekt voor zich dat magneetbevestigingen duurder zijn dat veiligheidsspelden en/of clip bevestigingen. Door voorafgaand aan de opening van het congres voldoende naambadges te bestellen kunt u de voorbereiding optimaal laten verlopen. U heeft dan genoeg tijd om de namen van de deelnemers op de naamlabels te laten drukken of zelf te printen. Bij de opening van het congres liggen de naambadges te wachten tot ze door de deelnemers afgehaald worden.

Het belang van congres naambadges

Naambadges geven een onderneming en een organisatie een professionele uitstraling. Deelnemers aan een congres nemen niet zelf een naambadge mee, terwijl het dragen van een naamplaatje bewezen voordelen heeft. U komt deelnemers aan het congres, dat u organiseert, daarin tegemoet door naambadges te verstrekken. Naambadges dragen op ongekende wijze bij aan het succes van een vergadering of netwerkbijeenkomst. Organiseert u binnenkort een congres en heeft u behoefte aan meer informatie over congres naambadges? De ervaren adviseurs en medewerkers van Badgepoint lichten u graag in over de mogelijkheden die de diverse productlijnen te bieden hebben. Niet ieder congres wordt door een groot aantal bezoekers bezocht, u kunt dan ook gebruik maken van luxe ogende naambadges. De vorm, afmeting en materiaal kan naar wens en smaak worden aangepast.

Ontwerp congres naambadges

Net zoals de keuze voor het materiaal, de vorm en de kleur kunt u ook zelf het ontwerp voor de gewenste naambadges aanleveren. U heeft hierin de vrije hand. Kies voor een combinatie van de naamsvermelding met uw bedrijfslogo of andere bedrukking. Aanleveren van uw eigen ontwerp kan door rekening te houden met een bepaalde bestandsindeling. Laat u het ontwerpen liever over aan Badgepoint? Ook dat is mogelijk. Bespreek met de adviseur uw wensen, zodat een ontwerp gemaakt kan worden. U krijgt een drukproef ter controle toegezonden. Dit is overigens ook het geval bij eigen ontwerpen. Voordat de congres naambadges gedrukt worden, dient u een akkoord te geven. Geadviseerd wordt om de drukproef nauwkeurig te bekijken. Na het drukken kunnen immers geen wijzigingen worden aangebracht. Wilt u meer weten over congres naambadges of een prijsofferte aanvragen? Neem dan contact op met de medewerkers van Badgepoint. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Na overleg kunt u een scherpe prijsopgave tegemoet zien. Bij Badgepoint zijn naambadges uit voorraad leverbaar, u kunt snel beschikken over de gewenste naamplaatjes. Heeft u een eigen ontwerp? Stuur dit ontwerp via e-mail naar Badgepoint en u hoort snel op welke manier het ontwerp toegepast kan worden in het vervaardigen van de naambadges.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga