Naambadges bestellen

Bereidt uw bedrijf zich voor op een beursbezoek? Heeft u naambadges nodig voor nieuwe medewerkers? Wilt u de huidige naambadges vervangen voor een nieuw, eigentijds ontwerp? Naambadges bestellen doet u eenvoudig en snel bij Badgepoint. In het gevarieerde aanbod vindt u zowel herbruikbare als gefixeerde naambadges. Verschillende bevestigingsmogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd de best passende naambadges bestelt.

Kwalitatief hoogwaardige naambadges bestellen

Badgepoint is gespecialiseerd in naambadges. Het brede assortiment bestaat uit gepersonaliseerde naambadges die al dan niet voorzien zijn van uw bedrijfslogo. Elke productlijn heeft eigen kenmerken en wordt van een kwalitatief hoogwaardige opdruk voorzien. Naambadges bestellen begint met de keuze van het soort badge dat u zoekt. Badgepoint heeft diverse lijnen gefixeerde en herbruikbare naambadges. Gefixeerde naambadges zijn stijlvol en worden vaak gegraveerd in aluminium, daarnaast zijn er hoogwaardige kunststof naambadges leverbaar. U kunt de onderstaande gefixeerde naambadges bestellen:

  • Aluline-plus®
  • Polar® ‘alu-print’
  • Polar® ‘alu-complete’
  • Polar® ‘color-complete’

De herbruikbare naambadges zijn eveneens verkrijgbaar in een breed assortiment. Van de bekende badges die veelvuldig op beurzen en workshops uitgedeeld worden, tot de badges met een luxe uitstraling en een aluminium omlijning. Het hangt er maar net van af wat u precies zoekt en wat uw verwachtingen zijn van een naambadge. Herbruikbare naambadges bestellen kan bij Badgepoint. Weet u niet welke badge past bij uw bedrijf en/of organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies. Herbruikbare naambadges bestellen kan uit de volgende productlijnen:

  • Polar®
  • Office®
  • Vista®
  • Amigo®
  • Acrylaatbadges
  • Evenementen

Kleine of grotere aantallen naambadges bestellen

Naambadges bestellen bij Badgepoint kan zowel voor kleinere als grotere aantallen. Het is handig om voor eventuele nieuwe medewerkers en bezoekers altijd wat nieuwe naambadges op voorraad te hebben. Organiseert u een workshop of een zakelijk netwerk evenement? Dan kunt u grotere aantallen naambadges bestellen. Badgepoint heeft een evenementen lijn met daarin meerdere naambadges beschikbaar. Verschillende evenementen hebben behoefte aan eigen presentatie mogelijkheden en daar horen bijpassende naambadges bij. Elk product heeft meerdere bevestigingsmogelijkheden. Naast de bekende veiligheidsspeld zijn ook magneetbevestigingen en klembevestigingen leverbaar. De prijzen voor naambadges bestellen worden medebepaald door het aantal naambadges dat u bestelt. Bij Badgepoint is het mogelijk om een unieke badge te laten ontwerpen en bedrukken. U krijgt zo een op maat gemaakte en samengestelde badge. Hierbij kunt u onder meer de naam van de medewerker en uw bedrijfslogo op de naambadge laten drukken. De adviseurs laten u graag zien hoe uw nieuwe bedrijfsbadge eruit kan komen te zien.

Herbruikbare naambadges bestellen

Naambadges zijn niet meer weg te denken uit diverse bedrijfstakken. De diversiteit van de toepassingsmogelijkheden die een eenvoudige naambadge heeft is enorm. Dagelijks wordt u op meerdere plaatsen ongemerkt geconfronteerd met medewerkers die een badge dragen. Winkelpersoneel draagt een ander soort naambadge dan dat verpleegkundigen dat doen. Hetzelfde geldt voor baliemedewerkers in een hotel en bedienend personeel in een restaurant. Naambadges worden in verschillende zorg- en bedrijfsomgevingen met succes gebruikt. Wist u dat bezoekers en gasten makkelijker contact zoeken met een van uw medewerkers als deze een naambadge dragen? Wilt u voor uw onderneming nieuwe herbruikbare naambadges bestellen? Houdt dan rekening met de informatie welke u op de badge laat plaatsen. Kies voor een leesbaar lettertype dat past bij uw onderneming. Vermijd het plaatsen van te veel tekst. Het doel van de naambadge is duidelijk het weergeven van de naam van uw medewerker met daarbij eventueel de functie welke iemand uitoefent. In combinatie met uw bedrijfslogo krijgt de naambadge een professionele uitstraling. Waarom kiest u voor herbruikbare naambadges? Naambadges bestellen is iets wat u niet dagelijks doet. Heeft u een groot personeelsverloop of heeft u regelmatig nieuwe medewerkers? Herbruikbare naambadges bestellen betekent dat u deze na gebruik niet hoeft te vervangen voor nieuwe. Door eenvoudig het naamlabel aan te passen is de naambadge weer klaar voor gebruik. Dit maakt dat u enerzijds op de bedrijfsuitgaven bespaard en tegelijkertijd draagt u bij aan een mindere belasting van het milieu. Naambadges die niet direct na een keer gebruiken worden weggegooid komen immers ook niet in de afvalberg terecht. Op maat gemaakte herbruikbare naambadges bestellen is eenvoudig en bovendien duurzaam.

Stijlvolle gefixeerde naambadges bestellen

Zoekt u iets anders dan de standaard naambadges die u regelmatig ziet? Maak dan kennis met het assortiment gefixeerde naambadges van Badgepoint. Aluminium en hoogwaardige kunststof naambadges die een geweldige uitstraling hebben zijn een aanvulling op uw bedrijfspresentatie. Dit soort badges kan als vaste badge besteld worden, maar u kunt ook gebruik maken van naambadges van aluminium en/of kunststof waarbij het naamlabel vervangen kan worden. Naast de keuze voor het soort naambadge dat uw voorkeur heeft, kiest u vervolgens het soort materiaal, de vorm, de hoeveelheid en de bedrukking. Voor ieder bedrijf en iedere bijeenkomst is een naambadge beschikbaar. Besteed bij naambadges bestellen ook de nodige aandacht aan de bevestigingsmaterialen. Eenvoudige evenementen badges kunnen een andere bevestigingsmethode hebben dan de professionele aluminium naambadges. Het is altijd goed om uzelf te laten informeren over naambadges bestellen en de keuzes die daarmee samengaan. De ervaren adviseurs en medewerkers van Badgepoint lichten de verschillende mogelijkheden graag nader toe.

Voordelen van naambadges bestellen

Naambadges bestellen heeft verschillende voordelen waar u wellicht niet direct aan denkt. Zo is het hebben van een kleine voorraad naambadges altijd handig. Het kan immers zo maar voorkomen dat u meer bezoekers krijgt dan verwacht of dat u plotseling nieuwe medewerkers in uw onderneming verwelkomt. Medewerkers en bezoekers die een naambadge dragen zijn toegankelijk voor anderen. Naambadges nemen voor veel mensen een bepaalde drempel weg waardoor ze eenvoudiger contact zoeken met anderen. Daarnaast zijn naambadges bij de organisatie van een evenement of zakelijke bijeenkomst onmisbaar. Het is in een drukke omgeving makkelijker om iemand van de organisatie aan te spreken als deze een goed herkenbare naambadge draagt. Naambadges bestellen en verstrekken aan uw medewerkers geeft een bepaald gevoel van saamhorigheid. Met de uitgebreide toepassingsmogelijkheden kunt u bovendien gepersonaliseerde naambadges bestellen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsuitstraling. Heeft u herbruikbare naambadges bestelt en vergeten uw medewerkers de badges mee te nemen? Dan kunt u bovendien snel voor een andere badge zorgdragen.

Betaalbare naambadges bestellen

Badgepoint heeft voor ieder budget naambadges beschikbaar. U bestelt al naambadges vanaf € 0.85. Het spreekt voor zich dat hoe hoger het aantal naambadges dat bestelt wordt de kostprijs per stuk lager wordt. Dat is met name handig als u een grote aantallen naambadges wilt bestellen. Eenvoudig, bedrukte naambadges scheppen duidelijkheid, terwijl stijlvolle aluminium naambadges de professionaliteit van uw onderneming benadrukken. Het is mogelijk om zelf de gegevens in combinatie met u bedrijfslogo aan te leveren, waarna deze op de gewenste naambadges gedrukt worden. Heeft u geen grote aantallen naambadges nodig? Ook voor kleine aantallen naambadges is Badgepoint het aangewezen adres. Hoe kunt u de gegevens aanleveren? De Badgepoint adviseurs geven antwoord op al uw vragen. Wilt u een gepersonaliseerde prijsopgave ontvangen? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op en u krijgt snel een scherpe aanbieding.

Unieke naambadges bestellen bij Badgepoint

De uiteenlopende productlijnen zorgen ervoor dat u uw unieke naambadges bestelt bij Badgepoint. Het assortiment dat verder op maat verfijnd kan worden, maakt het mogelijk dat naambadges in aantrekkelijke vormen en bijpassende kleurstellingen geleverd kunnen worden. De meeste naambadges zijn direct vanuit voorraad leverbaar en kunnen op korte termijn geleverd worden. Voor iedere productlijn is een bijpassende bevestiging aanwezig. Stem de naambadge af op uw bedrijfspresentatie waardoor klanten, bezoekers en gasten direct een verband kunnen leggen. Het is prima mogelijk om zelf naamlabels te drukken, zodat ook herbruikbare naambadges een professionele uitstraling hebben. Hiervoor kan zowel papier als voorgestanste folie gebruikt worden. Bij het bestellen van naambadges met voorgestanste folie wordt u gewezen op de manier waarop deze folie zelf bedrukt kan worden. U heeft hiervoor een laserprinter nodig. Naambadges bestellen doet u snel vanaf kantoor of vanuit huis. Het is niet nodig om naar Badgepoint in Wormerveer toe te komen, al bent u uiteraard van harte welkom. Zowel via e-mail als in een telefoongesprek kunt u uw wensen en verwachtingen nader toelichten. Hierdoor krijgen de adviseurs een duidelijk beeld van uw onderneming en de naambadges die daarbij passen. U hoort hoe u de gegevens die op de naambadges gedrukt moeten worden aangeleverd kunnen worden. Uiteraard krijgt u voor de definitieve naambadges gedrukt worden een drukproef ter controle aangeboden. Bekijk deze altijd met de nodige aandacht. Een drukproef dient om eventuele fouten en/of onjuistheden te corrigeren. Na het drukken worden de naambadges verpakt en op uw bedrijfs- of correspondentieadres afgeleverd.

Hoe ziet uw nieuwe naambadge eruit?

Meer weten over de mogelijkheden die Badgepoint uw project of onderneming te bieden heeft? Naambadges zijn niet alleen handig voor uw medewerkers en bezoekers. Het stelt u in staat om uw bedrijf op professionele wijze aan de buitenwereld te presenteren. Presentatie en professionaliteit zit immers niet altijd in grote opvallende zaken. Het zijn vaak de kleine dingen, zoals een naambadge, die de afwerking compleet maken. Neem telefonisch contact op met de medewerkers van Badgepoint. U kunt ook een e-mail sturen en daarin aangeven wat u van uw nieuwe naambadges verwacht. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie met daarin de beschikbare mogelijkheden voor uw nieuwe naambadge.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga