Naambadges verplicht

Het gebruik van naambadges wordt niet in iedere onderneming of instelling toegepast. Bedrijven, instellingen en organisaties hebben hierin een vrije keuze. Het dragen van naambadges wordt vaak gedaan om de klantvriendelijkheid ten goede te komen, bovendien zijn naambadges geen vreemd verschijnsel in onder meer openbare gelegenheden. Stelt u naambadges verplicht? Wees dan selectief met welke informatie u op de naamlabels vermeld. Niet iedere werknemer vindt het prettig om een verplichte naambadge te dragen. Overleggen kan voor beide zijden een functionele naambadge opleveren.

Is het gebruik van naambadges verplicht?

Nee, dit is niet bij wet geregeld. De meeste ondernemingen en organisaties zijn vrij in hun keuze voor het gebruik van naambadges. Binnen uw onderneming kunnen naambadges verplicht gedragen worden. Naambadges hebben een ongekende kracht en dragen bij aan een professionele uitstraling. Uw medewerkers worden herkend wat voor veel bezoekers en klanten de stap om contact te maken wegneemt. Toch kunnen uw werknemers het gebruik van naambadges soms hinderlijk vinden. Met de moderne, snelle manieren waarop informatie voor iedereen toegankelijk is, komt het geregeld voor dat namen op internet opgezocht worden. Uw werknemers worden dan in hun privésfeer bekeken en het spreekt voor zich dat dit geen prettige gedachte is. Stelt u het gebruik van naambadges verplicht? Overleg dan met uw medewerkers wat zij vinden over de informatie die op de badges vermeld wordt. Het is niet nodig om zowel de voor- als achternaam te vermelden. U kunt ook kiezen voor de voornaam in combinatie met een functievermelding. Dit is voor uw medewerkers vaak een geruststellende gedachte. Er zijn ook bedrijven die alleen een functie vermelden. De functionaliteit van naambadges is praktisch. Let daarom goed op met hetgeen u op de naamlabels afdrukt. Bezoekers, klanten en patiënten spreken herkenbare medewerkers aan en stellen vragen. Naambadges dragen op ongekende wijze bij aan de professionaliteit van uw onderneming.

Wanneer zijn naambadges verplicht?

Wanneer naambadges verplicht zijn is een ongeschreven wet. Veel overheidsinstellingen, openbare gebouwen, dienstverleners en overige sectoren maken gebruik van naambadges. Naast naamplaatjes kunnen naambadges verplicht ook de vorm hebben van toegangspassen waarmee uw werknemers toegang krijgen tot de werkvloer. Naambadges verplicht zijn een aanvulling op de dienstverlening van uw onderneming. Het versterkt de beeldvorming en uitstraling van uw bedrijf. Welke opmaak hebben verplichte naambadges? Hoe een naambadge eruitziet en voor welke informatievermelding u kiest, hangt af van de doelstelling. Volstaat het vermelden van de voornaam van uw medewerkers? Gaat de voorkeur uit naar de voorletter in combinatie met de achternaam? Is de functievermelding voldoende? Het ontwerpen van de ideale naambadge verplicht die past bij uw situatie is voor elke onderneming anders. U kunt naambadges introduceren na overleg met uw medewerkers of na tussenkomst van de ondernemingsraad. Zijn binnen uw onderneming naambadges verplicht en vragen medewerkers om aanpassingen? Door te luisteren naar de bezwaren kan de ideale badge ontworpen worden. Net als u zijn uw medewerkers, bezoekers en patiënten gesteld op hun privacy. Niet iedereen ziet een volledige naamsvermelding tegenwoordig immers nog als vanzelfsprekend. Als u het gebruik van naambadges verplicht, kunt u de privacy van uw werknemers grotendeels tegemoetkomen. Door dit te doen worden de naambadges gebruikt en hebben uw medewerkers geen of minder moeite met de naams- of functievermelding.

Aangepaste ontwerpen bij verplichte naambadges

Waar zeker toegangspassen nogal eens voorzien worden van de naam in combinatie met een pasfoto van de gebruiker is dat bij naambadges anders. Naambadges die als functie herkenbaarheid hebben, hoeven geen uitgebreide informatie te bevatten. Naambadges verplicht hebben een eerder eenvoudig ontwerp, waarbij u beperkt creatief bent. Het gebruik van een leesbaar lettertype is belangrijker dan een naambadge waar een explosie aan kleuren in wordt verwerkt. Steeds vaker wordt gekozen voor een naam- en functievermelding al dan niet in combinatie met een bedrijfslogo. U kunt het ontwerp voor de naambadge zelf opmaken, door dit te doen kunt u eindeloos experimenteren met de gegevens die u op de naambadges verplicht vermeld. Snelle resultaten worden bereikt door het ontwerp uit te besteden aan de professionals van Badgepoint. Van een enkelvoudig ontwerp tot een variatie aan mogelijkheden waaruit u de ideale naambadge selecteert. Badgepoint heeft jarenlange ervaring met het ontwerp en de opmaak van naambadges en naamlabels. Het ontwerp wordt volledig op wens aangepast en samengesteld.

Vaste of herbruikbare naambadges verplicht

Zijn naambadges verplicht binnen uw organisatie of instelling? Herbruikbare naambadges kunnen op de jaarlijkse kosten besparen. Waar gefixeerde naambadges niet hergebruikt kunnen worden en in de prullenbak belanden, kunt u herbruikbare naambadges steeds opnieuw gebruiken. Handig als u uw bezoekers een gepersonaliseerde naambadge geeft, maar ook als er sprake is van een groot personeelsverloop zijn deze naambadges goedkoper. Herbruikbare naambadges zijn in aanschaf iets duurder dan de gefixeerde variant. Doordat de naamlabels eenvoudig aangepast en verwisseld kunnen worden, verdient u de investering al na een keer gebruiken terug. Naambadges verplicht hebben een kostenplaatje en het is niet ondenkbaar dat u meerdere prijsoffertes ter vergelijking aanvraagt. Vergelijken is bij veel zaken mogelijk, ook bij naambadges. Het enige waar u op dient te letten is dat u offertes met hetzelfde uitgangspunt vergelijkt. Vergelijk geen gefixeerde met herbruikbare naambadges en vergelijk ook geen evenementen badges met chique aluminium badges. Het vergelijken van de tarieven stelt u in staat om een weloverwogen keuze te maken voor de naambadges die u wilt aanschaffen.

Verplichte naambadges bestellen?

Badgepoint levert naambadges uit voorraad, zodat ook uw onderneming of instelling snel over nieuwe naambadges beschikt. De onderneming beschikt over een uitgebreid assortiment naambadges, naamlabels, badgehouders en bevestigingsmethodes. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het gewenste aantal naamplaatjes dat u wilt bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact op met de ervaren medewerkers van Badgepoint. Badgepoint is op werkdagen telefonisch bereikbaar en ook via e-mail kan contact opgenomen worden. De tarieven zijn scherp, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend te noemen is. Badgepoint hecht bovendien veel waarde aan een hoge mate van dienstverlening. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen. Meer weten? De medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga