Luxe naambadges

Luxe naambadges zien er niet alleen chique en verzorgd uit, ze geven uw onderneming een professionele uitstraling. Badgepoint heeft een groot aanbod luxe naambadges. U heeft keuze uit verschillende duurzame materialen, meerdere bevestigingsmethodes en uiteenlopende formaten en vormen badges. Het gebruik van naambadges zorgt voor herkenbaarheid van uw medewerkers en uw bedrijf.

Materiaal keuze luxe naambadges

Bent u op zoek naar chique, luxe naambadges? Luxe naambadges worden van mooie materialen zoals aluminium en stevig kunststof gemaakt. Luxe naambadges kunnen prima hergebruikt worden. Duurzame naambadges passen helemaal in de tegenwoordige tijd. Door te werken met herbruikbare naambadges draagt u bij aan een mindere belasting van het milieu en bespaart u op termijn ook de nodige kosten voor nabestellingen uit. Herbruikbare naambadges kunnen eveneens van hoogwaardige materialen gemaakt worden. Zo is het zelfs mogelijk om luxe aluminium naambadges te bestellen, waarbij u de naamlabels keer op keer aan kunt passen. Hierbij maakt u gebruik van voorgestanste folie die u zelf kunt bedrukken en in de naambadges bevestigen. Vindt u aluminium badges net een stap te ver of wilt u duurzame kunststof naambadges bestellen? Badgepoint heeft een uitgebreid assortiment luxe naambadges die onder meer van kunststof gemaakt worden. Naast verschillende vormen en afmetingen zijn deze badges in uiteenlopende kleurstellingen verkrijgbaar. Dankzij het veelzijdige aanbod in materialen is er ook voor uw onderneming of instelling een luxe naambadge beschikbaar. Materialen kunnen worden afgestemd op uw doelstelling, waarbij de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en klanten altijd op de eerste plaats komt.

Functionele luxe naambadges

Hoe mooi een naambadge ook kan zijn, de functionaliteit is belangrijk. De beschikbare ruimte op een naamlabel is eerder beperkt. Luxe naambadges hebben een professionele, verzorgde uitstraling. Dit kunt u versterken door de informatie beperkt te houden. Kies voor de vermelding van een naam in combinatie met een functie. Uw bedrijfslogo is voor velen herkenbaar en kan in het ontwerp verwerkt worden. Het ideale ontwerp voor een naambadge bestaat niet en is voor iedereen anders. Door rekening te houden met de functionaliteit en leesbaarheid ontstaat de voor u geschikte naambadge. Luxe naambadges die bijvoorbeeld van aluminium gemaakt worden, kunnen in meerdere aluminium kleuren geleverd worden. Maak daarbij bewust gebruik van een duidelijk lettertype, dat u bijvoorbeeld in een zwarte kleur laat drukken en/of printen. Eenvoudige badge ontwerpen hebben vaak het grootste succes. Luxe naambadges hebben meerdere voordelen, van zelfsprekend tot minder voor de hand liggend. Niet iedere klant of bezoeker stapt met evenveel vertrouwen een winkel, instelling of onderneming binnen. Het gebruik van naambadges helpt deze bezoekers om uw medewerkers aan te spreken en contact te maken. Hetzelfde is van toepassing bij congressen en evenementen. De kracht van naambadges wordt nog te vaak onderschat. Ervaren professionals hebben niet altijd even veel enthousiasme om deel te nemen aan een beurs. Om de tijd zo efficiƫnt mogelijk te gebruiken, worden vaak vooraf al afspraken en ontmoetingen met vakgenoten georganiseerd. Het gebruik van naambadges maakt het makkelijker om elkaar aan te spreken en als deelnemer te herkennen. Bovenstaande feiten kunt u gebruiken bij het maken van een keuze voor de naambadges die u wilt bestellen.

Aantrekkelijke geprijsde luxe naambadges

Luxe naambadges hoeven niet de hoofdprijs te kosten. Even vergelijken levert vaak al een aantrekkelijke korting op. Naambadges zijn verkrijgbaar bij meerdere leveranciers en producenten. Iedereen is vrij om de prijs van zijn of haar producten te bepalen. Badgepoint levert aantrekkelijk geprijsde luxe naambadges in grote en kleine aantallen. U bestelt al nieuwe naambadges vanaf 10 stuks. Het spreekt voor zich dat u meerdere prijsoffertes opvraagt om de mogelijkheden optimaal te vergelijken. De beste vergelijkingen maakt u voor gelijkwaardige producten. Vraag daarom altijd op basis van dezelfde gegevens een prijsopgave aan. Het is onlogisch om luxe naambadges van aluminium te vergelijken met naambadges die gemaakt worden van kunststof en papier. Kijk bij het vergelijken ook naar de manier waarop de luxe naambadges bevestigd worden. Het gebruik van een speld is vaak goedkoper dan wanneer u kiest voor een magneetbevestiging. Bij een luxe naambadge hoort een passende bevestiging. Magneten zijn sterk, kennen een lange levensduur en beschadigen de kleding van de naambadge gebruiker niet. De kostprijs van naambadges wordt medebepaald door het aantal badges dat tegelijkertijd wordt besteld. Bij een hoger aantal badges ligt de kostprijs per stuk lager dan wanneer het een kleiner aantal betreft.

Snel luxe naambadges bestellen

Vaak zit er een bepaalde tijd tussen het bestel- en daadwerkelijke moment van levering. Dit kan erg frustrerend zijn, met name als u snel over de bestelde naambadges wilt kunnen beschikken. Badgepoint levert naambadges uit voorraad, zodat u binnen een paar dagen de naambadges kunt gebruiken. Bij de bestelling kunt u aangeven of u zelf een ontwerp aanlevert of dat u de medewerkers van Badgepoint een ontwerp laat opmaken. Indien u zelf ontwerpt, is het belangrijk om rekening te houden met een vooraf aangeven bestandsindeling zodat het ontwerp verwerkt kan worden op de badges. Voordat de naambadges gedrukt worden, en dat geldt voor alle naambadges, ontvangt u een drukproef. Hierop kunt u eventuele correcties aanbrengen. Het is van belang om de drukproef met de nodige aandacht te bekijken. Eens u goedkeuring geeft en de badges worden gedrukt kunnen er immers geen wijzigingen meer aangebracht worden.

Meer informatie over luxe naambadges

Bent u benieuwd wat de luxe naambadges van Badgepoint voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan snel contact op of vraag een gepersonaliseerde prijsopgave aan. De medewerkers zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar. Geef aan waar uw voorkeur naar uitgaat en welke doelstelling uw onderneming of organisatie nastreeft. U kunt rekenen op professionele ervaring en begeleiding. Korte levertijden, op maat samengestelde dienstverlening, hoogwaardige producten en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zijn de zaken waar u bij Badgepoint op kunt rekenen. Ook als u meer wilt weten over andere naambadges, bevestigingsmethodes of kleurstellingen kunt u contact opnemen. Zowel het vragen van informatie als het aanvragen van een prijsopgave is vrijblijvend. Neem de tijd die u nodig heeft om een definitieve keuze te maken. Luxe naambadges bestellen? Kies ook voor het uitgebreide productassortiment van Badgepoint.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga