Naambadges houders

Naambadges houders zijn verkrijgbaar in een breed assortiment. U kunt uw keuze voor de meest geschikte naambadges houders afstemmen op het doel waarvoor de naamplaatjes gebruikt worden. Net zoals de naambadges zelf zijn ook de badgehouders in diverse materialen verkrijgbaar. Van vinyl tot stevige kunststof omlijstingen. Naambadge houders passen bij ieder naamplaatje en worden door Badgepoint in uiteenlopende formaten, kleuren en met diverse bevestigingsmethodes geleverd.

Het gemak van naambadges houders

Naambadges houders zijn eenvoudig in gebruik en geven uw medewerkers of het evenement dat u verzorgd een professionele uitstraling. Door het veelzijdige aanbod beschikt u altijd over de juiste naambadges houders. Badgehouders kunnen zou zo eenvoudig of creatief zijn zoals u dat wilt. Van de standaard transparante hoesjes tot luxe aluminium naambadges houders en alles wat daartussen zit. Gebruiken uw werknemers naambadges die toegang verschaffen tot bedrijfsgebouwen en/of bedrijfsruimtes? Dan kunt u ook gebruik maken van afsluitbare naambadges houders. Hierin wordt het naamlabel bevestigd en zo wordt goed zichtbaar wie toegang heeft tot bepaalde (kantoor)ruimtes. Daarnaast zijn bij de organisatie van evenementen afsluitbare naambadges houders handig voor uw staff medewerkers. De naambadge houders zijn waterbestendig en kunnen tegen een stootje. Ideaal als er wordt gewerkt met de op- en afbouw van bijvoorbeeld beursstands.

Herbruikbare naambadges houders

Het gemak van naambadge houders wordt al snel duidelijk als u regelmatig nieuwe plaatbadges bestelt. Door gebruik te maken van herbruikbare badgehouders hoeft u enkel het betreffende naamlabel aan te passen of te wijzigen, daarna is de badgehouder weer klaar voor gebruik. In aanschaf zijn de herbruikbare naambadge houders iets duurder dan gefixeerde naambadges. U zult echter verstelt staan van het gemak waarmee uw investering zich terugverdiend. Naambadges houders passen bij een groot aantal sectoren en branches. Het gemak waarmee uw medewerkers herkend worden door bezoekers en klanten is ongekend. Naambadges en bijpassende naambadge houders stralen professionaliteit uit. Dit maakt dat uw medewerkers voor een groot aantal bezoekers beter toegankelijk zijn. Bezoekers zijn eerder geneigd om contacten te leggen en vragen te stellen aan herkenbare medewerkers die een naambadge dragen. De naambadge wordt geassocieerd met uw onderneming en dat schept een band. Krijgt uw onderneming regelmatig bezoekers en/of klanten over de vloer? Ook deze kunt u een bezoekersbadge laten dragen. Hiervoor zijn naambadges houders uitermate geschikt. Met een eenvoudige clip- of koordbevestiging weet u precies hoeveel bezoekers u op een bepaald moment heeft en houdt u de controle over klanten die het bedrijfspand verlaten. Dit soort bezoekersbadges kunnen op ieder willekeurig moment hergebruikt worden, zonder dat u daarvoor het naamlabel dient aan te passen. Afsluitbare herbruikbare naambadges houders passen hier uitstekend bij.

Naambadges houders voor uw onderneming of organisatie

Overweegt u om op korte of langere termijn naambadges houders aan te schaffen en bent u de mogelijkheden aan het vergelijken? Vraag dan ook bij Badgepoint naar de verschillende badgehouders die voor uw onderneming of organisatie interessant zouden kunnen zijn. De ervaren adviseurs kunnen u uitgebreid voorlichten over de voor- en nadelen die de diverse modellen te bieden hebben. Afhankelijk van de doelstelling die u heeft, kunt u een professioneel advies met een scherpe prijsofferte verwachten. Hoe simpel een naambadge ook lijkt, u kunt de plank behoorlijk mis slaan door een naambadge te kiezen die totaal niet past bij uw organisatie of onderneming. Wees altijd terughoudend met het vermelden van een bepaalde hoeveelheid informatie. Het vermelden van een naam met daarbij de betreffende functie volstaat bij de meeste naambadges. Daarmee voorkomt u dat uw investering onleesbaar is waardoor het gebruik al snel achterwege wordt gelaten. Online vindt u diverse voorbeelden van goede en minder geschikte naambadges. U kunt zelf een ontwerp maken, het is ook mogelijk om dit over te laten aan de medewerkers van Badgepoint. Zo krijgt u altijd naambadges houders die professionaliteit uitstralen.

Naambadges houders bestellen

Bij Badgepoint kunt u terecht voor zowel kleine als grotere aantallen naamplaatjes en naambadges houders. Dit geldt ook voor naambadges die bij de meeste productlijnen vanaf 10 stuks verkrijgbaar zijn. Gefixeerde naambadges hebben in de regel geen aparte badgehouder nodig. Als u echter op zoek bent naar toegangsbadges, bezoekersbadges of een andere vorm van badges die een badgehouder nodig hebben, is Badgepoint u graag van dienst. Naambadges houders zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, verschillende afmetingen en een breed kleurenpalet. Van sterke kunststof omlijstingen tot de meer zachte, transparantie hoesjes. Daarbij heeft u ook de keuze uit meerdere bevestigingsmethodes. Van een handige, snelle clip bevestiging tot de sterke magneet variant. De magneet varianten zijn ook geschikt om gebruikt te worden op dikkere kleding. Indien gewenst kunnen naambadges ook geleverd worden met een gekleurd koord. De bevestigingskoorden zijn in diverse kleuren leverbaar.

Betaalbare naambadges houders

Het aanschaffen van nieuwe naamplaatjes en bijpassende naambadge houders is een behoorlijke investering. Door het aanvragen van een aantal prijsoffertes kunt u de mogelijkheden, voordelen en kosten met elkaar vergelijken. U zult daarbij zien dat de kosten voor naambadges variƫren en onder meer bepaald worden door het aantal naambadges dat u besteld. Hoe hoger het aantal, hoe lager de kostprijs per stuk. In combinatie met een bepaalde bevestigingsmethode komt u tot een totaal bedrag. Soms worden opmaakkosten in rekening gebracht. Badgepoint hanteert een overzichtelijke kostprijsstructuur met competitieve prijzen. In overleg is bovendien veel mogelijk. U kunt op maat gemaakte naambadges laten samenstellen. Daar staat tegenover dat u ook zelf een ontwerp aan kunt leveren wat vervolgens gedrukt kan worden. Nadat u de definitieve drukproef heeft goedgekeurd is het slechts een kwestie van een aantal dagen voordat uw naambadge geleverd worden. Het merendeel van de naambadges in het assortiment van Badgepoint is uit voorraad leverbaar. Meer weten of een op maat samengestelde prijsofferte aanvragen? De adviseurs en medewerkers van Badgepoint zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Geef uw wensen weer en ontvang een geheel vrijblijvend advies. U kunt rekenen op een professioneel advies waarbij het belang van uw onderneming voorop staat. Badgepoint beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van naambadges, naambadges houders en het gebruik hiervan. Doe uw voordeel met deze kennis en maak gebruik van de mogelijkheden die naambadges uw bedrijf kunnen bieden.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga