Naambadges aluminium

Voor naambadges aluminium bent u bij Badgepoint aan het juiste adres. Aluminium naambadges hebben niet alleen een verzorgde luxe uitstraling, ze ogen bovendien professioneel. De naambadges aluminium worden in uiteenlopende maten en vormen geleverd. Organiseert u binnenkort een congres of verwelkomt u nieuwe medewerkers? Aluminium naambadges zijn bij Badgepoint uit voorraad leverbaar en worden snel bezorgd.

Professionele naambadges aluminium

Naambadges dragen bij aan de uitstraling van uw onderneming. Medewerkers met een naambadge zijn voor bezoekers en klanten een herkenningspunt. Zeker bij een eerste kennismaking met uw bedrijf is het voor gasten belangrijk om op een eenvoudige manier contact te kunnen leggen. Naambadges aluminium leggen de drempel om iemand aan te spreken lager. Mensen associëren de naamplaatjes immers met uw onderneming. De keuze voor de meest geschikte naambadge is niet altijd even makkelijk. Zorg altijd voor de juiste aansluiting bij uw organisatie. Het komt geregeld voor dat naambadges niet in overeenstemming zijn met hetgeen iemand voor ogen heeft. Professionele naambadges aluminium bevatten niet te veel ‘poespas’. Waar voldoet een goede naambadge aan? Het nut van een naamplaatje is bekend. U wilt de naam van uw medewerker weergeven en voor herkenning en uniformiteit zorgen. Toch zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden bij de definitieve keuze voor een naambadge.

  • De afmeting en vorm. Naambadges aluminium zijn bij Badgepoint leverbaar in diverse productlijnen.
  • De bedrukking. Laat de naambadge zijn doel behouden en vermijd een overvloed aan informatie. Het vermelden van de naam in combinatie met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo is vaak voldoende om een professionele badge te creëren.
  • Creativiteit kan op uw naambadge worden toegepast, zolang dit in overeenstemming is met uw onderneming.
  • Kies voor helderheid en leesbaarheid. Naambadges die onleesbaar zijn, streven hun doel voorbij en worden op termijn niet gebruikt.

Gefixeerde naambadges aluminium

Aluminium badges hebben een luxe uitstraling. U kunt gebruik maken van zogenaamde gefixeerde naambadges aluminium. Hierbij wordt het naamlabel gegraveerd en dit kan niet gewijzigd worden. Deze naamplaatjes zijn handig als u werkt met een vaste groep medewerkers, waarbij er niet veel verloop is. Het is altijd mogelijk om een nabestelling te doen. Badgepoint heeft onder meer in de Polar® ”alu-complete” vaste aluminium naambadges beschikbaar. De aluminium naamplaatjes zijn vanaf 10 stuks leverbaar. Ook grote aantallen kunnen snel geleverd worden. Let bij de aankoop van nieuwe naamplaatjes op de bevestigingsmethode. Naambadges aluminium kunnen zowel bevestigd worden met een veiligheidsspeld als met een sterke magneet.

Herbruikbare naambadges aluminium

Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor herbruikbare naambadges. De eerste aanschaf is vaak iets duurder, maar op lange termijn zijn herbruikbare naambadges aluminium voordeliger dan de gefixeerde variant. Waarom? Omdat u de naambadge keer op keer kunt hergebruiken. Wisselende personeelsbezetting, grote bezoekers aantallen of het regelmatig verwelkomen van nieuwe medewerkers gaat meer dan eens samen met een tekort aan naambadges. Herbruikbare naambadges lossen dit probleem op efficiënte wijze op. Kunnen aluminium naambadges hergebruikt worden? De omlijsting van aluminium badges is vast, daarbij wordt gebruik gemaakt van voorgestanste folie waardoor het naamlabel op eenvoudige wijze aangepast kan worden. Dit maakt het mogelijk om de naambadges opnieuw te gebruiken. De adviseurs van Badgepoint geven u meer informatie en uitleg over de mogelijkheden om aluminium naambadges te hergebruiken. Met behulp van een laserprinter kan de voorgestanste folie bedrukt worden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de naambadge na een kort gebruik weggegooid moet worden. Met een simpele ‘klik’ op de printknop is de naambadge weer voor gebruik geschikt.

Eigen ontwerp naambadges aluminium

Zijn uw bestaande naambadges aan vervanging toe? Heeft u een ontwerp voor een naamplaatje voor ogen? Het is mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren, waarna Badgepoint de plaatbadges bedrukt. Net zoals bij ander drukwerk dient hiervoor een bepaalde bestandsindeling in acht genomen te worden. Maar ook als u geen ontwerp heeft, of geen eigen ontwerp kunt aanleveren drukt en levert Badgepoint uw nieuwe aluminium naambadges. Geef uw wensen aan en de medewerkers gaan voor u aan de slag om een professionele naambadge te ontwerpen. Voor zowel eigen ontwerpen als opmaak door Badgepoint geldt dat u ter controle een drukproef ontvangt. Bekijk deze met de nodige aandacht. Als u akkoord gaat met de definitieve drukproef worden de badges gedrukt en zijn wijzigingen niet langer mogelijk.

Betaalbare naambadges aluminium

Bij het aanschaffen van nieuwe plaatbadges gaat u niet over een nacht ijs. U bent op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding en vraagt daarvoor meerdere prijsoffertes op. Het vergelijken van de tarieven en mogelijkheden neemt wat tijd in beslag, maar verschaft vaak wel de nodige duidelijkheid. Prijzen van naambadges aluminium variëren. Badgepoint hanteert competitieve tarieven voor naamplaatjes. Het aanbod is uitgebreid en voor iedere onderneming en elk evenement is een geschikte badge te vinden. Of u nu op zoek bent naar luxe aluminium naambadges voor uw medewerkers of evenementen badges voor deelnemers aan een meerdaagse conferentie, u vindt het bij Badgepoint. Weet u niet welke badge past bij hetgeen u zoekt? Laat u dan vrijblijvend adviseren door de ervaren medewerkers. U kunt rekenen op een professioneel advies en een scherpe prijsofferte. Het maakt daarbij niet uit of u een klein aantal aluminium naambadges afneemt of juist een groter aantal.

Meer weten over aluminium naambadges?

Bent u benieuwd naar de kostprijs van naambadges die een aanvulling zijn op uw imago? Neem dan contact op met de adviseurs van Badgepoint. U krijgt gericht advies met daarbij enkele voorbeelden van naamplaatjes die bij uw organisatie of onderneming zouden kunnen passen. Voor zowel naambadges van aluminium als grote aantallen acrylaat- of evenementen badges is Badgepoint de aangewezen partner. Heeft u dringend behoefte aan een nabestelling naambadges? Badgepoint heeft naambadges die uit voorraad leverbaar zijn. Snelle levering is mogelijk, zodat u niet zonder naambadges komt te zitten. Laat weten wat uw behoefte is en wanneer u de naamplaatjes nodig heeft. Badgepoint verzorgt en levert uw nieuwe naamplaatjes op efficiënte wijze. Contact opnemen kan telefonisch. Het is daarnaast mogelijk om een e-mail te sturen waarin u aangeeft wat u zoekt en waar de naambadges aan dienen te voldoen. Nieuwe naambadge nodig? Laat u aangenaam verrassen door de scherpe tarieven van Badgepoint.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga