Naambadges naamkaartjes houder

Naambadges naamkaartjes houder, ook wel badgehouders genaamd, worden gebruikt om zowel toegangspassen, visitekaartjes of naambadges zichtbaar te dragen. Badgehouders zijn eigenlijk hoesjes of omslagen met een al dan niet sluitbare opening waar een naamkaartje in geplaatst kan worden. De naambadges naamkaartjes houder kan gemaakt worden van diverse materialen. Van een zacht, transparant hoesje tot een stevige kunststof badgehouder. Het assortiment en de keuzemogelijkheden zijn uitgebreid.

Afmetingen naambadges naamkaartjes houder

Badgehouders hebben zowel standaard als afwijkende afmetingen. De standaardmaat betreft vaak de afmeting van een credit- of bankkaart. In deze soort naambadges naamkaartjes houder passen naast bankkaarten ook visitekaartjes en naamkaartjes met gelijkwaardige afmetingen. Deze badgehouders zijn verkrijgbaar van zachte, medium en harde kunststof. De naambadges naamkaartjes houder heeft een opening waardoor het naamlabel op eenvoudige wijze verwisseld kan worden. U kunt de houder meerdere malen hergebruiken. Het meest bekende voorbeeld is de zogenaamde evenementen badge die in een transparant hoesje wordt geplaatst. Aan de badgehouder kan een koord bevestigd worden, zodat de naambadge op een zichtbare wijze gedragen kan worden. Het gebruik van een badgekoord beschadigt de kleding niet en is voor de gebruikers eenvoudig. Naast de standaardafmetingen zijn bij Badgepoint ook afwijkende maten naambadges naamkaartje houder verkrijgbaar. Deze badgehouders beschermen naamkaartjes en naamlabels, waardoor ze langer meegaan. Afsluitbare badgehouders zijn herbruikbaar waardoor u deze eenvoudig kunt hergebruiken.

Uw logo op een naambadges naamkaartjes houder

Badgehouders zijn handige gadgets om naamkaartjes aan de kleding te bevestigen of met behulp van een koord te dragen. Hierdoor heeft u uw naamkaartje of toegangspas altijd bij hand en wordt deze zichtbaar gedragen. De kracht van naambadges is ongekend en wordt onderschat. U creƫrt herkenbaarheid waardoor vakgenoten, bezoekers en klanten u en uw medewerkers sneller aanspreken. Door de naambadges naamkaartjes houder van uw logo te voorzien, versterkt u de herkenbaarheid op eenvoudige wijze. Net als naambadges kunt u de naambadges naamkaartjes houder zelf ontwerpen of laten opmaken door de medewerkers van Badgepoint. Naast herkenbaarheid draagt het vermelden van uw logo bij aan een grotere naamsbekendheid. Uw bedrijf, instelling of organisatie komt zo extra onder de aandacht wat bijdraagt aan een positieve bedrijfsontwikkeling. Ook als u op zoek bent naar een gadget om uit te delen tijdens een beurs is een naambadges naamkaartjes houder geschikt. Het uitdelen van badgehouders met uw bedrijfslogo biedt kansen. Bovendien hoeft de keuze voor een naambadges naamkaartjes houder niet duur te zijn. Badgepoint hanteert scherpe tarieven voor zowel naambadges als badgehouders. Hoe groter het aantal is dat u afneemt, hoe lager de prijs wordt.

Bedrukte naambadges naamkaartjes houder

Naambadges en badgehouders kunnen naar eigen smaak en wens ontworpen worden. Het is daarbij mogelijk om creatief te zijn. Bedrukte badgehouders dragen bij aan de uitstraling van de naambadge. U kunt hierbij kiezen voor een eenvoudig of juist meer creatief ontwerp dat in overeenstemming is met het naamlabel. Probeer de naambadge en badgehouder daarbij als een geheel te zien. Zorg ervoor dat de combinatie leesbaar is en niet te veel informatie of tekst bevat. Wees terughoudend met de hoeveelheid tekst die u vermeld. Een naamsvermelding in combinatie met een functie is voor naambadges in de regel voldoende. Wilt u badgehouders uitdelen op een beurs? Kies dan voor de vermelding van uw bedrijfsgegevens in combinatie met uw website. De opmaak van het ontwerp kunt u zelf doen. Let op dat het ontwerp binnen de afmetingen van de naambadges naamkaartjes houder past. Als het ontwerp de afmeting overschrijdt kan het gebeuren dat een gedeelte van het ontwerp wegvalt. Voordat uw naambadges naamkaartjes houders bedrukt worden ontvangt u ter goedkeuring een drukproef. Daarmee heeft u de gelegenheid om het ontwerp nogmaals goed te bekijken en eventuele correcties en wijzigingen door te geven. Uiteraard is het ook mogelijk om het ontwerp van de badgehouders over te laten aan de ervaren medewerkers van Badgepoint.

Verlies nooit meer uw naambadges naamkaartjes houder

Naambadges zijn functioneel en handig in gebruik. Toch raken naambadges regelmatig kwijt en verliezen gebruikers de badge. Dit kunt u voorkomen door een andere vestiging voor uw badgehouders te kiezen. Hiermee hebben gebruikers de naambadge altijd binnen handbereik. Gebruiksvriendelijke bevestigingen zijn zowel de koordbadge als het gebruik van een magneet. Ook het gebruik van transparante hoesjes is een mogelijkheid. Badgepoint heeft een uitgebreid assortiment badgehouders die volledig op maat samengesteld kunnen worden. De medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden die passen bij uw naambadges naamkaartjes houder.

Naambadges naamkaartjes houder bestellen

Het gebruik van naambadges bij bedrijven, instellingen en organisaties is tegenwoordig heel gewoon. Naambadges leveren een positieve bijdrage aan de uitstraling van uw onderneming. Naambadges maken uw medewerkers toegankelijk. U zult merken dat bezoekers en klanten uw medewerkers eerder aanspreken op het moment dat naambadges gedragen worden. Hetzelfde geldt voor deelnemers aan beurzen en andere evenementen. Men legt eerder contact op het moment dat herkenbare naamplaatjes gebruikt worden. Badgehouders beschermen naambadges en zorgen voor herkenbaarheid. Zeker als u kiest voor een naambadges naamkaartjes houder waarbij uw logo wordt vermeld. Badgehouders kunnen in grote en kleine aantallen besteld worden. Wilt u meer weten over hoe u naambadges naamkaartjes houders kunt bestellen bij Badgepoint? De medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt rekenen op jarenlange ervaring en hoogwaardige kwaliteit.

Prijsofferte badgehouder aanvragen

Badgepoint levert naambadges en naambadgehouders uit voorraad. Binnen een paar dagen beschikt ook uw onderneming of organisatie over badgehouders. Een op maat samengestelde offerte kan zowel telefonisch als via e-mail aangevraagd worden. Contact opnemen met Badgepoint is vrijblijvend. De medewerkers willen graag weten wat u verwacht van een nieuwe naambadge en/of badgehouder. Geef uw doelstelling aan en vermeld daarbij ook welke soort naambadge uw voorkeur heeft. De medewerkers stellen een prijsopgave op, waarna u alle tijd heeft om een beslissing te nemen. Heeft u vragen naar aanleiding van de ontvangen offerte? Ook dan staan de medewerkers klaar om u verder te informeren. Badgepoint levert hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Nieuwe naambadgehouders nodig? Badgepoint is de aangewezen partner voor vaste en herbruikbare naambadges naamkaartjes houders.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga