Naambadges bedrukken

Naambadges bedrukken met uw bedrijfslogo of eigen naam. Het is een prima manier om herkenbaar te zijn op zowel beurzen, congressen als grootschalige evenementen. Bedrukte naambadges zijn voor bezoekers aan uw onderneming een punt van herkenning, waardoor uw medewerkers sneller worden aangesproken. Naambadges bedrukken kan bij een breed assortiment plaatbadges die Badgepoint aanbiedt. Uw nieuwe naambadges zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel bezorgd worden.

Waarom laat u naambadges bedrukken?

Iedere onderneming heeft een eigen uitstraling met daarbij unieke kenmerken. Dit komt onder meer tot uitdrukking in uw logo, een website, uw briefpapier en eventuele bedrijfskleding. Naambadges kunnen hierop een uitstekende aanvulling zijn. Heeft u weleens nagedacht over het effect dat een klein gadget zoals een naambadge heeft?

  • Naambadges geven uw onderneming en organisatie een professionele uitstraling. Uniformiteit en herkenbaarheid zijn tegenwoordig van ongekend belang.
  • Medewerkers en bezoekers van onder meer bedrijven, beurzen en evenementen worden sneller aangesproken en leggen meerdere contacten op het moment dat naambadges gedragen worden.
  • De naambadge is een aanvulling op de dienstverlening van uw onderneming.

Gepersonaliseerde naambadges bedrukken kan bij Badgepoint. Het brede assortiment naambadges is geschikt voor een groot aantal sectoren en (zorg)instellingen. Naambadges bedrukken kan geheel volgens wens. Zo is het mogelijk om alleen voor een gedrukt naamlabel te kiezen, maar u kunt natuurlijk ook de rand van de naambadges bedrukken met een bedrijfslogo. Bedrukte naambadges waarbij de naam van uw medewerkers en uw bedrijfslogo vermeld worden, springen vaak op positieve wijze bij uw klanten in het oog.

Opvallende naambadges bedrukken

Heeft u voor uw onderneming geschikte bedrijfskleding en zoekt u daarbij een aanvulling? Denk dan aan opvallende naambadges bedrukken. Naambadges maken op zeer eenvoudige wijze uw bedrijfsimago compleet. Dat geldt ook als u beurzen bezoekt met de doelstelling potentiële klanten te interesseren voor uw product en/of dienst. Dit gebeurt deels door het gebruik van de beursstand, flyers, folders, brochures en visitekaartjes. Geeft u tijdens een beurs of conferentie een presentatie? Door gebruik te maken van heldere naambadges bent u meer toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers. Het lijkt zo vanzelfsprekend om iemand na een presentatie aan te spreken. Dat is het echter in realiteit een stuk minder. Daarbij is bewezen dat mensen die een naambadge dragen, sneller worden aangesproken dan wanneer dit niet het geval is. Naambadges bedrukken met een naam in combinatie met een bedrijfslogo komt de presentatie en het beursbezoek ten goede. Opvallende naambadges bedrukken is net zo goedkoop of duur als u wilt. Kies altijd voor een naambadge die past bij uw onderneming. Het is makkelijk om de plank volledig mis te slaan waardoor uw naambadges ongebruikt in de verpakking blijven zitten.

Waar let u op bij naambadges bedrukken?

Als u voor uw onderneming of evenement voornemens bent om naambadges aan te schaffen is het belangrijk om met een aantal simpele zaken rekening te houden. Succesvol naambadges bedrukken hangt nauw samen met onder meer:

  • De keuze voor het lettertype. U kunt hierin best creatief zijn, maar zorg er voor dat de letter die u kiest leesbaar is en blijft.
  • De kleuren die gebruikt worden. De meest gangbare, en succesvolle kleuren, voor naambadges zijn zwart, rood, blauw en geel.
  • Het vermijden van een te veel aan informatie. Naambadges bedrukken doet u het beste alleen met de naamsvermelding in combinatie met uw bedrijfslogo. Een naambadge is klein en wordt al snel onleesbaar en rommelig als er veel informatie op vermeld wordt.
  • Kies voor een naambadge die past bij uw onderneming. Heeft u zelf geen idee wat mogelijk is? De adviseurs van Badgepoint helpen u graag verder.

Naambadges bedrukken is een prima manier om uiting te geven aan uw creativiteit. Bij Badgepoint bestaat de mogelijk om zelf uw ontwerp aan te leveren, waarna dit verder verwerkt wordt. Hiervoor geldt een bepaalde bestandsindeling. Bent u zelf iets minder creatief? Dan kunnen de medewerkers van Badgepoint een ontwerp voor uw nieuwe naambadge maken. Voor beide manieren van ontwerpen geldt dat u een drukproef ter goedkeuring ontvangt alvorens de naambadges gedrukt worden.

Gefixeerde of herbruikbare naambadges bedrukken

Gefixeerde naambadges bedrukken is stijlvol. Aluminium naambadges geven uw medewerkers professionaliteit en herkenbaarheid. U kunt deze naambadges in meerdere productlijnen bestellen, waarbij het mogelijk is om de naam te laten graveren. Het is echter ook prima mogelijk om te kiezen voor herbruikbare naambadges waarbij u voorgestanste folie gebruikt om de naamlabels aan te passen. Herbruikbare naambadges zijn ideaal als u een zeker personeelsverloop heeft, of als u regelmatig bezoekers krijgt die van naambadges gebruik maken. In tegenstelling tot gefixeerde naambadges, kunnen herbruikbare naambadges keer op keer hergebruikt worden. Hierdoor bespaart u op de kosten van voortdurend nieuwe naambadges bestellen. Badgepoint heeft een gevarieerd assortiment naambadges. Zowel gefixeerde als herbruikbare naambadges zijn in verschillende productlijnen beschikbaar. Naast een ruime keuze uit plaatbadges heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse bevestigingsmethoden. Kies hierbij de methode die uw voorkeur heeft. Van de bekende veiligheidsspeld tot clips en van een koord tot de stevige magneetbevestiging.

Voordelig naambadges bedrukken

Heeft u snel nieuwe naambadges nodig? Badgepoint levert naambadges uit voorraad. Dit betekent dat uw bestelling razend snel bezorgd kan worden. U kunt bij Badgepoint terecht voor zowel een kleiner aantal naambadges als grote aantallen evenementen badges. De prijzen zijn uiterst competitief, waarbij geldt hoe hoger het bestelde aantal, hoe lager de stuksprijs. Een persoonlijke prijsofferte ontvangen? Neem dan contact op met de adviseurs van Badgepoint. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen kan de meest geschikte naambadge geoffreerd worden. Ook als u eigenlijk geen idee heeft waar een duidelijke en functionele naambadge aan dient te voldoen, kunt u een beroep doen op de ervaren medewerkers van Badgepoint. Binnen de onderneming is jarenlange ervaring met naambadges aanwezig. Ideaal als u wel weet wat uw wensen zijn, maar deze niet op de juiste manier visueel kunt maken. Laat uw nieuwe naambadge ontwerpen en ontdek de voordelen van een klein voorwerp zoals een plaatbadge. U kunt Badgepoint zowel telefonisch als via e-mail bereiken. Net zoals bestellingen snel geleverd worden, kunt u ook een snelle en bovendien scherpe prijsofferte tegemoet zien.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga