Ronde naambadges

De meeste naambadges hebben een standaard vierkante of rechthoekige vorm. Ronde naambadges maar ook ovalen naamplaatjes worden minder vaak gebruikt. Toch zijn ronde naambadges uniek in hun soort en ze hebben een net even iets andere uitstraling. Ronde naambadges zijn prima inzetbaar bij evenementen, maar ook binnen uw onderneming zijn ze een waardevolle aanvulling. Naambadges creëren herkenbaarheid, waardoor de positieve ontwikkeling van uw onderneming toeneemt.

Speelse ronde naambadges

Vaak wordt gedacht dat naambadges in een standaarduitvoering het meeste succes hebben. Heeft u echter een creatief beroep of zoekt u een meer speelse naambadge, dan zijn ronde naambadges misschien nog wel succesvoller. Ronde naambadges zijn speels en kunnen op uiteenlopende manieren vormgegeven worden. Afhankelijk van de doelstelling die de naambadge heeft kunt u kiezen voor een kleurrijke, vrolijke bedrukking. Ronde naambadges kunnen even goed een zakelijke uitstraling hebben. In tegenstelling tot de traditionele naamplaatjes waar een naam- en functievermelding op voor komt, worden ronde naambadges vaker ingezet als gadget en/of promotiemiddel op beurzen, congressen en andere evenementen. Naamplaatjes zijn graag geziene gadgets die gretig aftrekt vinden. De kracht van een naambadge wordt nog te vaak onderschat. Ronde naambadges met daarop een bedrijfslogo zijn herkenbaar en worden geassocieerd met uw onderneming. Dragen uw medewerkers op een congres dezelfde naambadges? U zult zien dat er meer aanloop is bij uw beursstand en dat bezoekers uw medewerkers eerder aanspreken en vragen stellen.

Creatieve ronde naambadges

Heeft u onderneming een feestje te vieren? Organiseert u een evenement? Ronde naambadges kunnen zowel als gadget als ter herinnering uitgedeeld worden. Welke doelstelling u ook heeft ronde naambadges kunnen creatief ontworpen worden. Creatieve ontwerpen gaan vaak samen met uitbundige kleurstellingen en bijzondere teksten. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Ronde naambadges hebben in tegenstelling tot rechthoekige naamplaatjes vaak geen omranding, waardoor de marges makkelijker wegvallen. Kies voor een ontwerp dat valt binnen de opgegeven afmetingen, hiermee voorkomt u dat de opmaak tegenvalt. Ronde opmaken zijn net even anders dan standaard vierkante en rechthoekige varianten. Worden de ronde naambadges dagelijks gebruikt als naamplaatjes? Gebruik een leesbare letter. De ruimte op naambadges is sowieso al beperkt en dat wordt door de ronde vorm nog eens extra benadrukt. U kunt meerdere ontwerpen maken en daarna vaak zelf de beste mogelijkheid selecteren. Kunt u wel wat advies van een professional gebruiken? De medewerkers van Badgepoint hebben jarenlange ervaring met het opmaken en ontwerpen van alle vormen en soorten naambadges.

Voordelen ronde naambadges

Ronde naambadges verdienen tijdens het ontwerpen de nodige creativiteit. Deze speelse vorm biedt mogelijkheden die andere naambadges niet hebben. Ronde naambadges springen juist door de opvallende vorm eerder in het oog, waardoor er sneller sprake is van herkenning. Bezoekers en klanten zullen uw medewerkers eerder en vaker aanspreken dan voorheen het geval was. Ook vragen worden sneller gesteld als uw medewerkers zichtbare naambadges dragen. Naambadges geven uw onderneming niet alleen een professionele uitstraling ook de omzet zal toenemen. Herkenbaarheid, uniformiteit en vertrouwen zijn kenmerken die een naambadge heeft. Ronde naambadges zijn leverbaar als vaste badge. Dit betekent dat u de naamlabels niet kunt wijzigen en dat de naambadges niet meerdere keren door verschillende medewerkers of bezoekers gebruikt kunnen worden. Dit zou wel kunnen als u in plaats van ronde voor ovale naambadges zou kiezen. Ovale naambadges kunnen met verwisselbare naamlabels geleverd worden. Deze naambadges kunnen keer op keer hergebruikt worden, waardoor uw investering zichzelf snel terugverdiend. Ronde naambadges worden in de regel eerder bestelt voor bijzondere aangelegenheden.

Duurzame ovale of ronde naambadges

Ronde naambadges zijn niet duurzaam, terwijl dat de ovale varianten dat wel kunnen zijn. Badgepoint laat u graag de verschillen zien, waarbij u aan de hand van een rekenvoorbeeld zelf het voordeel uit kunt rekenen. Duurzame naambadges kunnen op eenvoudige wijze steeds opnieuw hergebruikt worden. U doet daarmee een eenmalige investering. Vaste naambadges, zoals de ronde vorm, worden vaak eenmalig gebruikt waarna ze vergeten worden. Herbruikbare naambadges voor dagelijks gebruik zijn praktisch. Heeft u een groot personeelsverloop? Dragen uw bezoekers gepersonaliseerde naambadges? Ovale herbruikbare naambadges hebben dan een meerwaarde. Dat ovale naambadges ook creatief vormgegeven kunnen worden, laten de medewerkers van Badgepoint u graag zien. Ovale naambadges zijn bij Badgepoint in de Aluline-plus® en de acrylaat Skyline productlijnen beschikbaar. De badges zijn leverbaar in grote en kleine aantallen en ook met verschillende bevestigingsmethodes.

Ronde naambadges bestellen

Bekijkt u de mogelijkheden om nieuwe naambadges te bestellen? Wilt u op een beurs krachtige gadgets uitdelen? Zoekt u een herinnering voor een bedrijfsuitje? Ronde naambadges hebben gevarieerde toepassingsmogelijkheden. U kunt kiezen voor een creatieve of meer strakke opmaak en ook de bevestiging kan aangepast worden. Ronde naambadges, die in de volksmond ook wel buttons genoemd worden, hebben vaak standaard een speld bevestiging. Gaat uw voorkeur uit naar een meer stijlvolle bevestiging? Steeds vaker is het mogelijk om ronde naambadges met een magneet te combineren. De kracht van de magneet zorgt ervoor dat de badges ook gedragen kunnen worden op dikkere kleding. Nederland kent meerdere leveranciers van naambadges, naamplaatjes en badgehouders. Het verdient de aanbeveling om meerdere prijsopgaves aan te vragen en deze nauwkeurig met elkaar te vergelijken. U kunt elke investering immers maar een keer doen. Om objectieve vergelijkingen te kunnen maken, vraagt u het beste wel de offertes aan op basis van identieke gegevens. Badgepoint hanteert scherpe tarieven en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Hebben ronde naambadges uw interesse?

Gaat uw voorkeur uit naar ronde naambadges en wilt u meer weten over de mogelijkheden? De medewerkers van Badgepoint adviseren u vrijblijvend over zowel het ontwerp, de opmaak en de manier van bevestigen. U kunt Badgepoint telefonisch bereiken. Een e-mail sturen kan uiteraard ook. Geef aan wat uw ideeën en verwachtingen van ronde naambadges zijn en de medewerkers laten u graag eventuele voorbeelden zien. Badgepoint levert de meeste naambadges uit voorraad, waardoor u snel over het gewenste aantal badges kunt beschikken. Waarom kiest u voor naambadges van Badgepoint? De onderneming is bekend om de hoge mate van dienstverlening. Naambadges worden vervaardigd van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en bovendien wordt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding gehanteerd. Contact opnemen is vrijblijvend en bevat geen enkele verplichting.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga