Naambadge verpleegkundige

Het gebruik van naambadges in zorginstellingen is vanzelfsprekend. Naambadges zijn handig en bieden zowel hulp als herkenning. De naambadge verpleegkundige helpt collega’s onderling, maar ook voor patiënten en familieleden is de naambadge praktisch. Naamplaatjes zijn in een breed assortiment verkrijgbaar. Verschillende verpleegafdelingen kunnen behoefte hebben aan andere naambadges, denk hierbij onder meer aan de kinderafdeling. Badgepoint informeert u graag over de mogelijkheden.

Waarom een naambadge verpleegkundige?

Ziekenhuizen, verpleeg- en zorginstellingen kennen een zeker personeelsverloop. Naast het komen en gaan van nieuwe verpleegkundigen is er ook het opleiden van stagiaires. Dat betekent dat een zekere hoeveelheid naambadges gebruikt wordt. Het is onmogelijk om alle namen van met name stagiaires te leren. Datzelfde geldt ook voor de patiënten die in aanraking komen met verschillende artsen, verpleegkundigen, stagiaires en aanvullende zorgverleners. Mensen schamen zich soms als ze de naam van een verpleegkundige niet meer weten. De naambadge verpleegkundige is dan praktisch. Bovendien is het niet alleen een stukje dienstverlening naar de patiënten, maar ook voor medewerkers onderling zijn de naambadges een uitkomst. Het bevordert de samenwerking en neemt onzichtbare grenzen weg. Het is bewezen dat patiënten verpleegkundigen sneller aanspreken en vragen durven te stellen op het moment dat een zichtbare naambadge verpleegkundige wordt gedragen. Patiënten voelen zich zekerder en dat komt een positief herstel ten goede.

Speciale naambadge verpleegkundige

Naambadges zijn in standaard vormen en afmetingen verkrijgbaar. Maar u kunt ook kiezen voor speciale naambadges geschikt voor in de zorg. Wat is een speciale naambadge verpleegkundige? In de zorg is het praktisch om te werken met duidelijk opgemaakte naamlabels. Grotere letters maken de naambadge verpleegkundige voor iedereen leesbaar. Geadviseerd wordt het gebruik van een iets grotere naambadge dan de standaard receptie of balie naambadges. Binnen de afmetingen kunnen dan de naam en functie in duidelijke letters afgedrukt worden. Maar er zijn meerdere varianten mogelijk. Zo kunt u voor onder meer de kinderafdeling gebruik maken van duidelijke maar misschien iets meer vrolijk opgemaakte naambadges. Door te variëren met naambadges wordt voor elke patiënt en iedere werknemer een aangename situatie gecreëerd. Patiënten weten met wie ze te maken hebben en de werknemers gaan op een betere manier met elkaar om. Naambadges voor verpleegkundigen hebben ook een veiligheidsaspect. De badge kan op verschillende manieren bevestigd worden, zodat deze ook onder zwaardere omstandigheden op zijn plaats blijft. Met een magneetbevestiging wordt de kleding niet beschadigd. Een magneet is een van de meest veilige manieren om een naambadge verpleegkundige te bevestigen.

Creatieve naambadge verpleegkundige

Wilt u voor de kinderafdeling van uw zorginstelling nieuwe naambadges bestellen? Waarom dan niet kiezen voor een speels, creatief ontwerp? De kracht van een naambadge verpleegkundige is ongekend. Kinderen die in een ziekenhuis of verpleeginstelling verblijven hebben het vaak moeilijk. Een beetje kleur of vrolijkheid doorbreekt menig moeilijk moment. U kunt zelf experimenteren met het ontwerpen en opmaken van de naambadge verpleegkundige. Creativiteit kan gecombineerd worden met vrolijke, aansprekende kleuren of een bijzondere vormgeving. Wat belangrijk blijft, is de leesbaarheid van de naam en functie. Mensen willen graag kunnen zien met wie ze precies te maken hebben en hoe ze uw medewerkers aan kunnen spreken. Houdt daar bij een ontwerp altijd rekening mee. Creativiteit gaat dan prima samen met het uitgangspunt van de naambadge. Naambadges zijn functioneel en dienen ter herkenning. Naambadges dragen bij aan de professionele, verzorgde uitstraling van uw zorginstelling. Dat u daarbij kunt kiezen voor een iets ander ontwerp dan standaardgebruikelijk wordt nogal eens over het hoofd gezien. Weet u niet precies in welke mate uw creativiteit bijdraagt aan de functie van de naambadge verpleegkundige? Badgepoint toont u graag verschillende voorbeelden en informeert u over mogelijkheden die passen bij uw instelling.

Naambadge verpleegkundige kosten

Dat naambadges voor verpleegkundigen niet meer kosten dan naambadge die binnen een kantooromgeving gebruikt worden laat Badgepoint u graag zien. De naambadge verpleegkundige is in diverse materialen, vormen, afmetingen en samenstellingen leverbaar. Van een traditionele acrylaatbadge tot een meer chique aluminium naambadge verpleegkundige. De naambadges kunnen volledig op maat en wens samengesteld worden en zijn vanaf 10 stuks leverbaar. Als u herbruikbare naambadges bestelt, doet u een duurzame investering. Herbruikbare naambadges kunnen immers keer op keer hergebruikt worden. Zeker bij zorginstellingen waar regelmatig nieuwe stagiaires opgeleid worden en waar een groot personeelsverloop is, bent u goedkoper uit door herbruikbare naambadges te bestellen. Herbruikbare naambadges worden geleverd met verwisselbare naamlabels. Deze naamlabels kunt u zelf aanpassen. De investering die u doet in herbruikbare naambadges verdient zichzelf met slechts een keer hergebruiken al terug. Vaste naambadges worden weggegooid, terwijl met het eenvoudig verwisselen van een naamlabel de herbruikbare naambadge weer gebruikt kan worden. Bent u benieuwd wat naambadges voor uw verpleegkundigen kosten? Badgepoint stelt een gepersonaliseerde prijsofferte voor u op welke gebaseerd is op u wensen en verwachtingen.

Nieuwe naambadge verpleegkundige bestellen

Nieuwe naamplaatjes voor uw onderneming, (zorg)instelling of organisatie worden door Badgepoint uit voorraad geleverd. U kunt binnen een aantal dagen over de bestelde naambadges beschikken. Dat geldt zowel voor kleine als grote aantallen naambadges. Het ontwerp kunt u zelf opmaken of uitbesteden aan de ervaren professionals van Badgepoint. Voor het definitieve bedrukken van de badges ontvangt u een drukproef ter goedkeuring. Het belang van een drukproef is groot, u kunt in deze fase immers nog correcties en aanpassingen doen. Eens u goedkeuring heeft gegeven en de badges gedrukt worden is het niet meer mogelijk om de badges te wijzigen. U kunt bij Badgepoint rekenen op jarenlange ervaring en professionaliteit. De medewerkers weten hoe ze van een naambadge een succes kunnen maken. Net als in de zorg staan een persoonlijk contact en een hoge mate van dienstverlening voorop. De producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn een waardevolle aanvulling op uw bedrijfsuitstraling. Meer weten over het productaanbod of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Badgepoint. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend. U kunt Badgepoint zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Badgepoint hanteert scherpe, competitieve tarieven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u niet te veel betalen voor nieuwe naambadges? Badgepoint stelt aan de hand van uw wensen de ideale naambadge voor uw onderneming of instelling samen. Uiteraard voor een aantrekkelijke prijs.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga