Naambadges laten maken

Bedrijven en instellingen kiezen vaak voor het gebruik van eenvoudige naambadges. Dit soort badges kunnen snel geprint worden, maar kennen een korte levensduur. Na afloop van het bezoek, het congres, een bijeenkomst of evenement is de naambadge onbruikbaar geworden. Unieke naambadges laten maken is een duurzaam alternatief. Met gepersonaliseerde naambadges creëert u niet alleen een zakelijke, professionele uitstraling. U zorgt bovendien voor uniformiteit en herkenning. Naambadges laten maken doet u bij Badgepoint.

Waarom naambadges laten maken?

Naambadges introduceren bij de medewerkers van uw bedrijf heeft een aantal voordelen. Het spreekt voor zich dat niet iedereen direct enthousiast is voor het gebruik van een naamplaatje. Daar staat tegenover dat bezoekers uw medewerkers identificeren met uw bedrijf. Uw medewerkers zijn herkenbaar en worden sneller aangesproken. Dit heeft tot effect dat bezoekers en klanten eerder een vraag stellen waardoor een eventueel gewenst product sneller wordt gevonden. Uw verkoopcijfers nemen toe. Naambadges laten maken zorgt bovendien voor een professionele uitstraling. Dat geldt niet alleen bij receptie- en/of baliemedewerkers, maar zeker ook bij bedienend personeel als afdelingsmanagers en overige medewerkers. Vraagt u zichzelf af of naambadges nut hebben bij congressen en andere evenementen? Dan is het volmondige antwoord op deze vraag “ja”. Deelnemers aan beurzen bereiden zich in de regel goed voor op een beursbezoek. Niet alle beurzen en congressen worden met evenveel enthousiasme bezocht. Een goede organisatie draagt bij aan het succes. Juist omdat deelnemers vaak voorafgaand aan het evenement al afspraken plannen met andere bezoekers is het gebruik van naambadges aan te raden. Door het gebruik van naambadges worden deelnemers herkenbaar voor elkaar, waardoor men sneller contacten legt. Naambadges laten maken voor een evenement dat u organiseert is met recht een prima investering.

Waar naambadges laten maken?

Naambadges laten maken of zelf maken? Zeker als u creatief bent kunt u zelf het ontwerp voor de gewenste naambadges opmaken. U kunt dit ontwerp dan aanleveren bij Badgepoint, waarna de badges gedrukt worden. Bent u zelf niet zo creatief of laat u het ontwerp liever over aan professionals? Naambadges laten maken bij Badgepoint kan zo uitgebreid als u dat wilt. De medewerkers hebben jarenlange ervaring met de opmaken van badge ontwerpen, waardoor uw nieuwe naambadge zeker een succes is. Naambadges laten maken kan volledig op maat. Het enige wat u daarvoor doet is contact opnemen met de medewerkers van Badgepoint. Geef aan waar uw voorkeuren naar uit gaan en u ontvangt een gepersonaliseerde prijsopgave. Naambadges laten maken bestaat overigens uit het maken van meerdere keuzes. Zo heeft u de keuze uit vast en herbruikbare badges, daarbij komt de keuze voor het materiaal dat gebruikt wordt, de kleuren waarin de badges worden gemaakt en de bevestigingsmethode. Het samenstellen van de ideale naambadge is iets waar u de nodige aandacht aan dient te besteden. Het succes van de naambadge hangt af van de samenstelling. Ook hiervoor kunt u rekenen op de jarenlange ervaring van Badgepoint.

Unieke naambadges laten maken

Weinig bedrijven maken gebruik van leuke, creatieve naambadges. Geregeld wordt gekozen voor de standaardontwerpen. Dit werpt vaak tegenzin bij de gebruikers van de badges op. Wees origineel in uw keuze en ontwerp. Ook bij zoiets kleins als een naambadge gaan creativiteit en originaliteit prima samen. Houdt bij het ontwerp rekening met de afmetingen van zowel de naambadge als het bijpassende naamlabel. Vaak volstaat immers de vermelding van de naam en functie. U kunt hiervoor gebruik maken van bijzondere lettertypes. Kies voor een leesbare letter, eentje die niet door iedereen wordt gebruikt. Gaat uw voorkeur uit naar een zogenaamd geschreven letter? Zolang u de leesbaarheid niet uit het oog verliest, is veel mogelijk. Handgeschreven letters worden vaak verduidelijkt door voor een standaard zwarte kleur te kiezen. Laat daarbij uw bedrijfslogo in het ontwerp terugkomen en u creëert een unieke naambadge. Door de naambadge als gadget te zien verandert uw mening over het gebruik van naamplaatjes. Als u hierover meer wilt weten staan de medewerkers van Badgepoint u graag te woord. Unieke naambadges laten maken doet u samen met Badgepoint.

Prijzen naambadges laten maken

Naambadges laten maken hoeft niet duur te zijn. Bij Badgepoint bestelt u al nieuwe naambadges vanaf € 0.59. Wat de naambadges voor uw onderneming, instelling of organisatie kosten hangt af van de wensen en verwachtingen welke u heeft. Naambadge prijzen verschillen en lopen sterk uiteen. Badgepoint heeft diverse productlijnen met elk eigen unieke kenmerken en mogelijkheden. Kiest u voor aluminium naambadges, acrylaat badges of heeft u meer aan mooi vormgegeven Office badges? Daarnaast wordt de prijs bepaald door het aantal badges dat u afneemt. Hoe hoger het aantal badges dat u bestelt, hoe lager de prijs per stuk wordt. Ook de opmaak, de kleur en de bevestigingsmethode drukken elk hun stempel op de uiteindelijke prijs. Voordat u een persoonlijke prijsofferte ontvangt zal er gevraagd worden naar uw voorkeuren en het gewenste aantal naambadges dat u wilt laten maken.

Meer weten over naambadges laten maken?

Overweegt om naambadges te laten maken of om nieuwe naambadges te kopen? Neem dan eens contact op met Badgepoint. Binnen de onderneming is jarenlange ervaring met naambadges laten maken aanwezig. Het spreekt voor zich dat contact opnemen en een prijsofferte aanvragen geheel vrijblijvend zijn. De overzichtelijke prijsopgave kan vergeleken worden met eventuele andere offertes die u heeft ontvangen. Let daarbij wel op dat u dezelfde badges en identieke bevestigingsmethodes met elkaar vergelijkt. In de aanbiedingen worden doorgaans ook bestel- en levertijden vermeld. Belangrijk om te weten is dat bij Badgepoint naambadges en naamplaatjes uit voorraad leverbaar zijn, waardoor u snel over de gewenste naambadges kunt beschikken. Van het aanleveren van een eigen ontwerp, tot het laten opmaken van een nieuw ontwerp. De dienstverlening bij Badgepoint is breed en van hoogwaardige kwaliteit. Tel daar de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van de diverse productlijnen bij op en u weet waar u uw nieuwe naambadges kunt bestellen. Badgepoint is telefonisch en via e-mail bereikbaar. U kunt rekenen op korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt. Handig, u weet altijd in welke ontwerp- en / of productiefase uw nieuwe naambadges zich bevinden.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga