Naambadges laten drukken

Bezoekt u binnenkort een beurs en wilt u niet onopgemerkt blijven? Bij Badgepoint kunt u naambadges laten drukken die zorgen voor herkenning bij bezoekers en klanten. Naambadges zijn een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Kies voor een opvallende combinatie waarbij uw logo op de naambadge wordt gedrukt en uw medewerkers worden sneller aangesproken. Naambadges laten drukken kan bij Badgepoint al vanaf 10 stuks.

Waarom naambadges laten drukken interessant is

Naambadges laten drukken heeft meerwaarde voor bedrijven en organisatoren van evenementen. Medewerkers die een gepersonaliseerde naambadge dragen zijn toegankelijk waardoor uw bezoekers, gasten en klanten makkelijker vragen durven stellen. Naambadges laten drukken heeft in dat opzicht een snelle meerwaarde, terwijl de investering die u doet betaalbaar is. Mensen associëren herkenbare naamplaatjes snel met uw onderneming, waardoor een zekere band ontstaat. Naast naambadges voor uw onderneming zijn naambadges die gebruikt worden bij evenementen, congressen en bijeenkomsten functioneel voor zowel medewerkers als deelnemers. Deelnemers die een netwerkevent bezoeken, weten sneller welke potentiële zakenpartners aanwezig zijn, waardoor op een snellere manier contact gelegd kan worden. Naambadges laten drukken kan vanaf 10 stuks en tot zeer grote aantallen. Nabestellingen kunnen eveneens geplaatst worden. De naambadge is een klein gadget met een grote meerwaarde.

Gefixeerde of herbruikbare naambadges laten drukken

Naambadges zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen, afmetingen en materialen. Naast vaste naambadges wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor herbruikbare naambadges. Ideaal omdat de naambadges keer op keer hergebruikt kunnen worden. Het enige wat u zelf doet is het naamlabel printen en verwisselen. Herbruikbare naambadges laten drukken is ideaal zeker als u regelmatig nieuwe medewerkers verwelkomt of als uw bezoekers gepersonaliseerde naambadges overhandigd krijgen. Waar de badges vroeger na een keer gebruiken werden weggegooid, investeert u met herbruikbare naambadges in een meer duurzaam product. Daar staan de gefixeerde, vaste naambadges tegenover. Hierbij worden de naamlabels gegraveerd of in kunststof gedrukt en kunnen niet verwisseld worden. Overigens geldt voor zowel gefixeerde als herbruikbare naambadges dat u bij Badgepoint de keuze heeft uit een uitgebreid assortiment productlijnen. Voordat u een beslissing neemt voor een bepaald soort naambadge kunt u zichzelf laten adviseren. Badgepoint beschikt over jarenlange ervaring en informeert u graag uitgebreid over naambadges laten drukken en de meest geschikte opmaak voor de naamplaatjes.

Professionele naambadges laten drukken

Naambadges zijn zowel interessant voor bedrijven, zorginstellingen als organisatiebureaus. De diversiteit waarin naambadges geleverd worden, maken dat de naambadge al snel voor een professionele uitstraling zorgt. Medewerkers die herkenbaar zijn aan een naamplaatje worden in verband gebracht met uw onderneming, wat zeker bij zorginstellingen voor vertrouwen en gerustheid zorgt. Professionele naambadges laten drukken is een proces waarbij u de nodige aandacht dient te besteden aan de opmaak en het uiterlijk van de naamplaatjes. U zoekt een naambadge die aansluit bij uw doelstelling. Toch is het mogelijk om een totaal verkeerde keuze te maken, waardoor het nut van de naambadge verwaterd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvallende naambadges waarbij verschillende kleuren, tekeningen en patronen worden gebruikt. Het is beter om voor een rustig ontwerp te kiezen. Dit maakt dat u het naamplaatje leesbaar houdt. Het vermelden van de naam en uw bedrijfslogo is bij de meeste ondernemingen voldoende om een succesvolle naambadge te creëren. Heeft u een creatief beroep of een kunstzinnige onderneming? Het kan zeker geen kwaad om wat speelsheid in de naambadges te verwerken. Blijf echter bij de kern van de boodschap: duidelijke naamsvermelding. Handgeschreven lettertypes kunnen gebruikt worden, zolang deze leesbaar blijven. U weet zelf het beste waar uw voorkeur naar uitgaat, waardoor u in staat bent te experimenteren met letters, logo’s en ontwerpen alvorens uw nieuwe naambadges te laten drukken.

Uit voorraad leverbare naambadges laten drukken

Ook als u snel naambadges nodig heeft is Badgepoint het aangewezen adres. Zowel gefixeerde als herbruikbare naambadges zijn uit voorraad leverbaar. De keuze is uitgebreid en bestaat onder andere uit de bekende evenementen badges, luxe aluminiumbadges, office badges en acrylaatbadges. De materialen kunnen worden gecombineerd met bevestigingsmethoden zoals de veiligheidsspeld, een handige clip, een koord of een sterke magneetbevestiging. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw onderneming passen? Badgepoint adviseurs geven u een persoonlijk advies met daarbij een scherpe prijsofferte. Ook als u op korte termijn een groot aantal naambadges wilt laten drukken is Badgepoint u van dienst. Naambadges laten drukken kan met uw eigen ontwerp of met een door Badgepoint ontworpen vorm. Controleer de drukproef die u ontvangt met de nodige aandacht. Het is immers zonde als u na het drukken tot de conclusie komt dat het ontwerp toch niet helemaal aan uw wens of smaak voldoet.

Wanneer naambadges laten drukken?

Naambadges laten drukken doet u in de aanloop naar een evenement of als uw bedrijf nieuwe naambadges nodig heeft. U weet doorgaans enige tijd van tevoren dat u toe bent aan het bestellen van nieuwe plaatbadges. Een goede planning voorkomt dat u op het laatste moment nog de badges moet laten drukken. Om uw evenement goed te laten verlopen is het belangrijk dat u alles op orde heeft waardoor de organisatie een succes is. Als halverwege het inchecken van de geregistreerde bezoekers blijkt dat er onvoldoende naambadges besteld zijn, kan dat amateuristisch overkomen. Ondanks de geringe afmetingen die naambadges hebben, zijn het echter wel gadgets met een ongekende meerwaarde. Laat u daarom niet verrassen en bestel tijdig uw naambadges. Naambadges bestellen en naambadges laten drukken hoeft niet lang te duren. Weet u hoe uw ideale naambadge eruit ziet? Twijfelt u aan het ontwerp van uw bestaande naambadge? Neem vrijblijvend contact op met de ervaren adviseurs en medewerkers van Badgepoint. Zowel telefonisch als via e-mail contact kunt u kenbaar maken waar uw voorkeuren naar uitgaan. De adviseurs informeren u over de beschikbare mogelijkheden. U kunt rekenen op jarenlange ervaring en een naambadge die aansluit bij uw bedrijfsvoering en/of het evenement dat u organiseert. Contact opnemen is geheel vrijblijvend en ook het aanvragen van een prijsopgave verplicht u tot niets. Het geeft u echter wel een overzichtelijke weergave van hetgeen mogelijk is en hoe u op korte termijn over nieuwe naambadges kunt beschikken.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga