Naambadges met magneet

Naambadges of naamplaatjes geven uw medewerkers een stijlvolle en professionele uitstraling. Een naambadge draagt op eenvoudige wijze bij aan de identiteit en uniformiteit van uw onderneming of organisatie. Naambadges met magneet zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen. Badgepoint levert naambadges met magneet die naadloos aansluiten bij de wensen die u heeft.

Eenvoudig te gebruiken naambadges met magneet

Dat naambadges een positief effect hebben is bekend. Uw bezoekers, gasten en klanten spreken medewerkers met een naambadge sneller aan en stellen eerder vragen als er sprake is van naambadges die zichtbaar gedragen worden. Het dragen van naambadges met magneet is zowel stijlvol als een aanvulling op uw professionele dienstverlening. Bij Badgepoint bestelt u op eenvoudige wijze naambadges met magneet. Het aanbod is uitgebreid in zowel materiaalkeuze als kleur en vorm. Naambadges met magneet zijn beschikbaar in alle productlijnen van Badgepoint. Zowel in de Polar®-serie als bij de Acrylaatbadges en Evenementen badges zijn magneet modellen leverbaar. Iedere vorm naambadge is daarmee beschikbaar. Van klassieke aluminium naambadges tot de transparante plexiglas varianten. Naambadges met magneet zijn handig in gebruik en laten geen ongewenste gaatjes achter in de kleding van u en uw medewerkers.

Magneten bevestigen naambadges

Naambadges zijn verkrijgbaar met verschillende sluitingen. Van de bekende ‘veiligheidsspeld’ tot de clip, pin of magneetsluiting. Combineer de gewenste sluiting met de ideale vormgeving en bedrukking waardoor de naambadges aansluiting vinden bij het doel dat wordt nagestreefd. Naambadges met magneet zijn naast stijlvol ook uiterst efficiënt en handig in gebruik. De magneet die gebruikt wordt bestaat in feite uit twee delen. Het metalen plaatje dat direct achter de naambadge wordt geplaatst en de brug waarin twee magneten zijn aangebracht. Dit laatste gedeelte wordt aan de binnenzijde van de kleding geplaatst. De kracht van de magneten zorgt ervoor dat het metalen plaatje met daaraan de naambadge naar het magneetgedeelte wordt aangetrokken. Naambadges met magneet worden op stabiele, stevige wijze op hun bevestigingsplaats gehouden, waarbij de kleding onbeschadigd blijft. De diverse productlijnen van Badgepoint vindt u op de website. Bij iedere productlijn worden de mogelijkheden uitgebreid toegelicht.

Stijlvolle naambadges met magneet

Voor iedere onderneming en elk evenement is een bijpassende naambadge verkrijgbaar. U kunt hiervoor kiezen uit snelle, eenvoudige naambadges die op evenementen veelvuldig gebruikt worden. Daarnaast heeft u de keuze uit herbruikbare naambadges of gefixeerde naamplaatjes. Het gebruik van naambadges lijkt vaak een vanzelfsprekendheid, toch is het niet altijd even makkelijk om de meest geschikte naambadge te selecteren. Let bij uw keuze voor naambadges met magneet altijd op een aantal zaken die uw naambadge een succes kunnen maken.

  • Vermijd een lettertype dat niet past bij uw onderneming / evenement. Let bovendien op dat u gebruik maakt van een leesbaar lettertype. Creatief zijn bij de keuze voor een lettertype is prima mogelijk zonder dat u daarbij inboet op kwaliteit en originaliteit.
  • Kies voor overzicht. Vermijd een te veel aan informatie. Naambadges met magneet volstaan doorgaans met de naamsvermelding. U kunt hierbij kiezen voor een combinatie met de vermelding van de bedrijfsnaam. Vaak heeft echter de naamsvermelding en de opdruk van het bedrijfslogo de voorkeur bij de aanschaf van nieuwe naambadges.
  • Maak een zorgvuldige afweging van het soort naambadge dat uw voorkeur heeft. Vaak hebben medewerkers van zorginstellingen andere naambadges dan hotelpersoneel en receptiemedewerkers. Bezoekers van een conferentie, congres of evenement hebben in de regel genoeg aan een functionele evenementenbadge die snel in grote aantallen geleverd kan worden.
  • Eenvoudige ontwerpen met daarbij standaard kleuren hebben doorgaans het beste eindresultaat. Net zoals een te veel aan informatie is het beter om niet te kiezen voor een explosie aan verschillende kleuren.

Naambadges met magneet zijn extra sterk

Naambadges bestellen bij Badgepoint neemt niet veel tijd in beslag. Zeker als u weet wat u zoekt en waar uw voorkeur naar uitgaat is uw bestelling zo gemaakt. Weet u echter niet helemaal zeker wat mogelijk is of als u twijfelt, vraag dan een offerte aan bij de ervaren medewerkers van Badgepoint. De offerte wordt gecombineerd met een ontwerpvoorstel, waarmee de naambadge in beeld wordt gebracht. Kiest u voor naambadges met magneet? De voordelen van deze soort sluiting spreken voor zich. Dankzij de sterke, slimme magneet blijft de naambadge ook onder meer extreme omstandigheden op zijn plaats zitten. Dit is ook het geval wanneer de naambadges met magneet op dikkere kleding worden gedragen. Maar hoe weet u welke naambadge past bij uw onderneming of evenement? Welke plaatbadge kiest u om voor uw bezoekers, deelnemers, gasten en patiënten herkenbaar te zijn en uniformiteit uit te stralen? Gefixeerde naambadges zijn zeker als u niet veel personeelsverloop heeft handig. Werkt u echter met veel verschillende mensen of wilt u badges voor bezoekers meerdere keren kunnen gebruiken? Herbruikbare naambadges met magneet zijn bij Badgepoint eveneens uit voorraad leverbaar.

Advies naambadges met magneet

Naambadges kunnen op meerdere manieren van het naamlabel voorzien worden. Ingedrukte namen op aluminium naambadges zijn hiervan een goed voorbeeld. Naamlabels die niet gewijzigd kunnen worden kunnen gecombineerd worden voor naambadges met verwisselbare naamlabels. Deze optie is ook beschikbaar bij de stijlvolle Aluline-plus® productlijn. Met behulp van de voorgestanste folie kunnen de naambadges opnieuw gebruikt worden, waarbij het naamlabel op snelle wijze kan worden gewijzigd. De afzonderlijke productlijnen hebben allen meerdere uitvoeringen. Door de uitvoering te combineren met de gewenste bedrukking krijgt uw nieuwe naambadge een persoonlijke look. De naambadges met magneet kunnen in zowel kleine als grote aantallen bestelt worden. Daarnaast is het mogelijk om nabestellingen te doen. Bekijk en vergelijk de diverse productlijnen, materialen, bevestiginsmethoden, kleuren en ontwerpen met elkaar. De nieuwe naambadge voor uw evenement, bedrijf of organisatie verdient de nodige aandacht. Weet u niet hoe u het kiezen van een geschikte naambadge moet aanpakken? Laat u vrijblijvend voorlichten door de adviseurs van Badgepoint. Vaak is een omschrijving van uw onderneming en doelstelling voldoende om een geweldig ontwerp geboren te zien worden. Uiteraard ontvangt u een drukproef alvorens de definitieve naambadges gedrukt worden. Meer weten of een offerte aanvragen voor naambadges met magneet? Badgepoint is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. De adviseurs gaan direct voor u aan de slag, zodat ook uw onderneming binnen no-time over geweldige naambadges beschikt.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga