Naambadges metaal

Metalen of aluminium naambadges zijn hoogwaardige badges die iedere organisatie en onderneming een professionele uitstraling geven. Medewerkers die naambadges metaal gebruiken stralen vertrouwen uit. Bezoekers stellen eerder vragen en weten wie ze binnen een bedrijf aan kunnen spreken op het moment dat naamplaatjes gebruikt worden. Naambadges metaal zijn zowel als vaste badges als duurzame herbruikbare varianten leverbaar.

Verzorgde naambadges metaal

De keuze voor metalen naambadges is niet altijd vanzelfsprekend. Als u naar de tarieven kijkt, krijgt u al snel het idee dat naambadges metaal een stuk duurder zijn dan de kunststof varianten. Naambadges metaal verschillen in een aantal opzichten van badges die gemaakt zijn van andere materialen. Met een metalen naambadge heeft u een hoogwaardig, luxe product. Metalen naambadges hebben een chique uitstraling die past bij de omgeving waarin ze gebruikt worden. Bovendien geldt ook bij het bestellen van naambadges metaal dat hoe hoger het aantal is dat u afneemt, hoe lager de stuksprijs wordt. Metalen naambadges zijn bij Badgepoint beschikbaar in de Aluline®-plus lijn en in de Polar® “classic-clear”, Polar® “quick-print”, Polar® “alu-print”, Polar® “alu-complete” en Polar® “color-complete” lijnen. U heeft een ruime keuze in zowel vorm, afmeting en kleurstelling. Verzorgde naambadges metaal kunnen volledig uit aluminium gemaakt worden, u kunt echter ook kiezen voor een combinatie van aluminium en kunststof. Op maat samengestelde naambadges metaal, bestelt u eenvoudig en snel bij Badgepoint.

Naambadges metaal ontwerpen

Naambadges hebben een beperkte afmeting, waarbij de beschikbare ruimte op het naamlabel nog kleiner is. Bij het ontwerpen van een naambadge zijn de afmetingen soms een beperking. Door rekening te houden met de functie die de naambadges metaal hebben, voorkomt u dat het ontwerp onleesbaar wordt. Het doel van de naambadge is vaak eenvoudig. U wilt uniformiteit creëren en daarbij volstaat bij naambadges het vermelden van de naam en eventueel een functie. Veel instellingen en ondernemingen kiezen daarbij voor een combinatie met het bedrijfslogo. Hiermee creëert u een naambadge die er verzorgd uitziet en het doel niet voorbij streeft. Naambadges metaal zijn beschikbaar in vaste vormen als herbruikbare naambadges. Bij de herbruikbare naambadges kan het naamlabel verwisseld worden. Door gebruik te maken van de voorgestanste folie, die met een laserprinter bedrukt kan worden, zijn de naambadges keer op keer te hergebruiken. Uw investering verdient zichzelf op een adequate manier terug. Herbruikbare metalen naambadges komen altijd van pas, zowel bij een regelmatig personeelsverloop als bij bezoekers en klanten die van een naambadge gebruik maken. Naast het ontwerp van de naambadge dient u rekening te houden met de wijze waarop de badge bevestigd wordt. Naambadges metaal hebben een verzorgde uitstraling die u kunt combineren met sterke bevestigingen zoals een magneet. De magneet beschadigd uw kleding niet en houdt de naambadges ook onder meer intensieve omstandigheden op zijn plaats. Door de kracht van de magneet is het dragen van dikkere kleiding geen probleem. De naambadge kan ook dan bevestigd worden. U kunt echter ook kiezen voor bevestiging met behulp van een speld.

Voordeel naambadges metaal

De kracht van naambadges is ongekend. Veel ondernemers onderschatten de kansen die naambadges bieden. Ondanks de geringe afmeting van een naambadge draagt het gebruik bij aan de positieve ontwikkeling van uw onderneming. Het gebruik van naambadges metaal creëert op handige wijze uniformiteit. Naambadges die passen bij uw doelstelling worden door bezoekers, klanten en gasten al snel gecombineerd met uw onderneming. Medewerkers die op de werkvloer een naambadge dragen zijn voor veel bezoekers een eerste kennismaking met uw onderneming. De herkenbaarheid, dankzij de naambadge, heeft praktische voordelen waar u wellicht niet bij stil staat. Het eerste contact is niet altijd makkelijk, want wie spreekt een bezoeker aan bij binnenkomst? Wie is er werkzaam bij het bedrijf en waar kan iemand terecht met vragen? U zult zien dat medewerkers met naambadges sneller aangesproken worden. Een onzichtbare drempel wordt weggenomen. Mensen durven met vertrouwen contacten te leggen en voelen zich eerder op hun gemak.

Scherpe tarieven naambadges metaal

Het aanschaffen van naambadges heeft een zeker prijskaartje. Dit geldt zowel voor transparante hoesjes, kunststof naambadges, acrylaat badges als luxe metalen naambadges. U kunt de kosten voor een zeker gedeelte medebepalen en bewust laag houden. Door vooraf een juiste inschatting te maken van het aantal naambadges dat u nu en in de nabije toekomst nodig heeft, voorkomt u dat u snel na moet bestellen of dat u juist met een overschot blijft zitten. Naambadges kunt u bij Badgepoint vanaf 10 stuks bestellen. Uiteraard is de levering van grote aantallen ook mogelijk. Het gebruik van herbruikbare naambadges drukt de kosten, omdat u de naamlabels zelfstandig aan kunt passen. Badgepoint hanteert scherpe tarieven. Naambadges zijn uit voorraad leverbaar en u kunt rekenen op een korte levertijd.

Naambadges metaal bestellen

Bij Badgepoint kunt u zowel evenementen badges, kunststof badges als naambadges metaal bestellen. Weet u niet welk soort badge geschikt is voor uw doelstelling of onderneming? Laat u dan voorlichten door de adviseurs van Badgepoint. Binnen de onderneming is een jarenlange ervaring met het gebruik van naambadges aanwezig. Dankzij het uitgebreide assortimenten is er voor iedere onderneming een geschikte badge beschikbaar. Past de naambadge metaal niet direct bij uw verwachting? Duurzame kunststof naambadges hebben eveneens een luxe uitstraling en zijn veilig in gebruik. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Voordat u uw definitieve keuze maakt, kunt u de prijzen met elkaar vergelijken. Dit doet u door meerdere tarieven aan te vragen en eventueel de kosten voor naambadges metaal te vergelijken met naambadges van kunststof. Gepersonaliseerde prijsoffertes geven u inzicht in de mogelijkheden, zodat u weet wat er verkrijgbaar is. Meer weten over metalen naambadges? Contact opnemen met de ervaren medewerkers van Badgepoint kan zowel telefonisch als via e-mail. Vraag een op maat samengestelde prijsofferte aan en laat u adviseren over de naambadge die het beste bij uw onderneming of organisatie past. Maak uw wensen en verwachtingen kenbaar. Aan de hand hiervan gaan de medewerkers aan de slag om uw nieuwe naambadge vorm te geven. Weet u precies wat u nodig heeft? Of heeft u snel naambadges nodig? Badgepoint is de aangewezen partner op het gebied van badges en naamplaatjes.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga