Leuke naambadges

Beurzen, congressen, vergaderingen en evenementen staan vaak in het teken van innovatieve ontwikkelingen. Creatieve producten worden er voorgesteld en besproken. Waarom is het gebruik van naambadges dan eigenlijk zo eentonig? Leuke naambadges worden op evenementen nauwelijks gebruikt. Organisatoren kiezen voor de bekende evenementen badges die snel in grote(re) aantallen geleverd kunnen worden. Jammer en in menig opzicht een gemiste kans. Met leuke naambadges, die als gadget worden gebruikt, worden bezoekers en deelnemers aan het evenement immers nog lang aan uw organisatie of onderneming herinnert.

Het voordeel van leuke naambadges

Niet iedereen die een beurs, congres, vergadering of bedrijf bezoekt is gecharmeerd door het gebruik van naambadges. Dit kan meerdere oorzaken hebben. De keuze voor transparante hoesjes die met een badgekoord bevestigd worden kan niet altijd op evenveel enthousiasme rekenen. U investeert dan in naambadges die niet of onvoldoende gebruikt worden, waardoor ze hun functie verliezen. Het is bekend dat evenementen waarbij bezoekers elkaar kunnen herkennen aan de naambadge succesvoller zijn dan wanneer er geen naamplaatjes gebruikt worden. Naambadges creëren op een simpele, snelle manier herkenning en een vorm van saamhorigheid. Waarom zou u met inachtneming van bovenstaand feit dan niet kiezen voor leuke naambadges? Kies eens voor iets anders dan wat ongeschreven gebruikelijk is. Leuke naambadges uitdelen kan rekenen op bijval en een toename van het gebruik. Nu is het begrip ‘leuke naambadges’ op zich vrij breed. Wat voor de een leuk is, is voor de ander al snel een beetje ‘te’. Door gebruik te maken van een andere vorm, een ongebruikelijke kleur of een bijzonder ontwerp veranderen standaard naamplaatjes in leuke naambadges en een gadget dat graag gebruikt wordt.

Leuke naambadges bestellen

Zoekt u andere naambadges dan de standaard vormen? Badgepoint informeert u graag over de mogelijkheden om leuke naambadges te ontwerpen en te bestellen. Het gebruik van leuke naambadges kan mensen motiveren om uw medewerkers sneller aan te spreken. Verpleegkundigen die met op een kinderafdeling werken, winnen op een snellere manier het vertrouwen van vaak jonge patiëntjes door het gebruik van leuke naambadges. Maak uw medewerkers een vertrouwd onderdeel van uw onderneming en bestel naamplaatjes bij Badgepoint. Naambadges geven uw bedrijf, instelling en organisatie een professionele uitstraling. Dat een klein gadget als een naambadge zo’n impact heeft, wordt nogal eens over het hoofd gezien. Terwijl er niets makkelijker is dan een naamplaatje met een bedrijfslogo. De connectie wordt snel gelegd en bezoekers herkennen uw medewerkers direct bij binnenkomst. U hoeft bij het bestellen van naambadges bij Badgepoint niet lang op uw bestelling te wachten, de meeste naambadges zijn uit voorraad leverbaar en worden doorgaans binnen een paar dagen bezorgd.

Betaalbare leuke naambadges

Afhankelijk van de doelstelling en het gebruik van de naamplaatjes, zoekt u een betaalbare prijs. Geeft u de leuke naambadges weg als gadget? Worden de naambadges dagelijks door uw medewerkers gebruikt? U zoekt een naambadge die past bij de uitstraling van uw onderneming en daarbij heeft u diverse keuze mogelijkheden. De eerste vraag betreft het soort naambadge. Heeft u liever gefixeerde badges of gaat uw voorkeur uit naar herbruikbare naambadges? Tussen de verschillende soorten naambadges zit een zeker prijsverschil. Leuke naambadges die herbruikbaar zijn, kosten vaak iets meer dan vaste naambadges die na gebruik niet veranderd kunnen worden. Als u weet dat de investering in naambadges zich na een keer hergebruiken al terugverdiend, en dat u bovendien bijdraagt aan een mindere belasting van het milieu, kunt u de aanschaf van herbruikbare naambadges overwegen. Badgepoint heeft een gevarieerd aanbod gefixeerde en herbruikbare naambadges. Leuke naambadges ontwerpen doet u zelf of in samenwerking met de ervaren medewerkers van Badgepoint. Dat naambadges niet duur hoeven te zijn ziet u na het aanvragen van een persoonlijke prijsofferte. Het aantal naambadges dat u bestelt speelt mee in de totale kostprijs. Hoe hoger het aantal badges, hoe lager de stuksprijs. Een ander onderdeel van de badgeprijs is de bevestigingsmethode. Leuke naambadges kunt u op meerdere manieren bevestigen. Het meest gebruikt is nog altijd de veiligheidsspeld. Nadeel hiervan is dat uw kleding beschadigd wordt en dat minuscule gaatjes achterblijven op de plaats waar de badge heeft gezeten. Kledingvriendelijk en eenvoudig in gebruik zijn de ijzersterke magneetbevestigingen. De krachtige magneet houdt de badge prima op zijn plaats, waarbij ook dikkere kleding zonder problemen gedragen kan worden. Als u een keuze maakt voor een bepaalde bevestiging let dan ook op de veiligheid. Dit geldt zowel voor de veiligheid van uw medewerkers als de veiligheid van bezoekers, gasten en patiënten. Bent u niet overtuigd van de meest geschikte bevestigingsmethode? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de adviseurs van Badgepoint.

Snel leuke naambadges kopen

Wilt u op korte termijn over nieuwe naambadges beschikken? Badgepoint levert naamplaatjes uit voorraad. Uw bestelling wordt binnen een paar dagen op het gewenste leveringsadres bezorgd. Ideaal bij de organisatie van een congres waarbij u de naambadges over het hoofd heeft gezien. Ook als u onverwacht nieuwe medewerkers verwelkomt is het handig om snel naambadges na te kunnen bestellen. Badgepoint is het aangewezen adres voor al uw naamplaatjes, plaatbadges en naamlabels. Leuke naambadges kunnen op maat samengesteld worden en voldoen aan uw wensen. Let bij het ontwerpen van creatieve, leuke naambadges wel op dat het naamlabel leesbaar blijft. Hoe leuk een naambadge er ook uitziet. Probeer de functie niet uit het oog te verliezen. Naambadges dragen bij aan de uniformiteit en herkenning van uw onderneming en medewerkers. Een naamlabel dat leesbaar is, helpt bezoekers contacten te leggen. Vermijd een ‘over’ creatieve naambadge die afbreuk doet aan uw professionaliteit en die eigenlijk niet past binnen hetgeen u voor ogen heeft. Wat is dan een leuke naambadge die functioneel is? Neem contact op met de adviseurs van Badgepoint, binnen het bedrijf is een jarenlange ervaring op het gebied van naambadges beschikbaar. Aan de hand van uw wensen in combinatie met uw bedrijfsmotto wordt een unieke naambadge ontworpen. Uw medewerkers komen met de nieuwe naambadges uitstekend voor de dag en deelnemers aan congressen nemen de unieke naambadge graag in gebruik. Snel contact opnemen kan telefonisch. Wilt u gelijk uitleggen wat u nodig heeft? Dan kunt u ook een e-mail sturen. U kunt zo spoedig mogelijk een antwoord verwachten.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga