Gepersonaliseerde naambadges

De naambadge is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Naambadges worden gebruikt door een groot aantal organisaties, instellingen en ondernemingen. De diversiteit van gepersonaliseerde naambadges is groot en de toepassingsmogelijkheden vrijwel oneindig. Er zijn weinig mensen die niet bekend zijn met het gebruik van naambadges. De naambadges van Badgepoint worden gebruikt op zowel de werkvloer als tijdens beurzen en congressen. Zowel voor vaste, gefixeerde als herbruikbare gepersonaliseerde naambadges bent u bij Badgepoint aan het juiste adres.

Het voordeel van gepersonaliseerde naambadges

Dat naambadges handig zijn en uw onderneming een professionele uitstraling geven is een bekend staand feit. Maar wist u dat gepersonaliseerde naambadges ook onzichtbare drempels wegnemen? Medewerkers die voorzien zijn van een naambadge worden door bezoekers en klanten sneller aangesproken. Mensen durven hun vragen wel te stellen aan iemand die als onderdeel van uw onderneming wordt herkend. Het is niet iets waar u dagelijks over nadenkt, maar gepersonaliseerde naambadges dragen bij aan de uniformiteit van uw onderneming. Dit kleine gadget komt uw klantvriendelijkheid en op den duur de bedrijfsomzet vanzelf ten goede. Het is niet voor niets dat organisatoren van netwerkevenementen en congressen bewust kiezen voor het inzetten van gepersonaliseerde naambadges. Professionals bezoeken niet altijd met evenveel zin en enthousiasme een congres of zakelijke bijeenkomst. Om het bezoek zo vlot en effectief mogelijk te laten verlopen, worden vooraf al voorbereidingen getroffen. Denk hierbij onder andere aan het bezoeken van online vakgroepen waar de komende bijeenkomst besproken wordt en waar de eerste afspraken voor een ontmoeting gemaakt worden. Door de bezoekers van het betreffende evenement te voorzien van gepersonaliseerde naambadges worden contacten makkelijker gelegd en zijn deelnemers voor elkaar herkenbaar.

Vaste of herbruikbare gepersonaliseerde naambadges

Naambadges zijn bij Badgepoint in een gevarieerd aanbod verkrijgbaar. U kunt gebruik maken van vaste, onverwisselbare naambadges die niet hergebruikt kunnen worden. Dit zijn doorgaans gegraveerde aluminium naambadges en bedrukte kunststof badges die van een vaste opdruk worden voorzien. Heeft u geregeld nieuwe naambadges nodig? Of kent uw onderneming een groot personeelsverloop? Herbruikbare gepersonaliseerde naambadges zijn dan een ideale oplossing. U kunt deze badges na gebruik opnieuw gebruiken. Dit is mogelijk omdat de naambadges bestaan uit verwisselbare naamlabels. Deze naamlabels kunt u zelfstandig, met behulp van een printer aan passen. Herbruikbare naambadges zijn duurzaam en na een eerste aanschaf verdient de investering zichzelf terug. Er komt minder kunststof en aluminium in het milieu terecht en ook uw nieuwe medewerkers kunnen vanaf de eerste werkdag gebruik maken van een professionele naambadge. Zowel vaste als herbruikbare gepersonaliseerde naambadges zijn bij Badgepoint in kleine als grote aantallen uit voorraad leverbaar.

Bevestigingsmethoden gepersonaliseerde naambadges

Naast de bekende veiligheidsspeld zijn er meerdere methoden om naambadges op een effectieve en veilige manier te bevestigen. Vaak wordt door de organisatie van een beurs, evenement of bijeenkomst gekozen voor het transparante hoesje dat door middel van een koord gedragen kan worden. Maar Badgepoint heeft meer. Gepersonaliseerde naambadges kunnen ook met clips of een magneetbevestiging geleverd worden. Zeker als u naambadges bestelt voor medewerkers in een (zorg)instelling is de manier van bevestigen van groot belang, zowel voor uw medewerker als voor de patiƫnten. Waar de veiligheidsspeld een veel toegepaste methode is, is het ook de methode die kleine gaatjes in de kleding achter kan laten. Steeds vaker wordt er gekozen voor gepersonaliseerde naambadges die door middel van een sterke magneet bevestigd worden. De magneet is sterk en daarmee ook geschikt om gebruikt te worden bij dikkere kleding. Weet u niet welke bevestigingsmethode het beste past bij de naambadges die u in gedachten heeft? Stel uw vragen aan de adviseurs van Badgepoint en ontvang een professioneel advies.

Kosten gepersonaliseerde naambadges

Voor elk budget heeft Badgepoint een geschikte naambadge beschikbaar. Dat geldt zowel voor de office badges, de luxe aluminium varianten als de acrylaatbadges. Gepersonaliseerde naambadges passen bij uw onderneming of organisatie. Dit betekent dat u zelf vorm kunt geven aan het ontwerp. Bent u zelf niet creatief of heeft u geen idee hoe het ontwerp eruit zou moeten zien? Badgepoint kan ook het ontwerp voor uw nieuwe naambadge verzorgen. De kosten voor gepersonaliseerde naambadges lopen uiteen en variƫren sterk. De uiteindelijke kostprijs is gebaseerd op een aantal zaken. Als eerste dient u rekening te houden met het soort naambadge dat uw voorkeur heeft. Doorgaans zijn de aluminium modellen duurder dan de goedkopere kunststof varianten. Daar komt vervolgens de bevestigingsmethode bij. Vergeet echter ook niet te kijken naar het aantal naambadges dat u bestelt. Hoe hoger het aantal, hoe lager de stuksprijs is ook bij Badgepoint van toepassing. Weet u nu al dat u in de toekomst extra badges nodig heeft? Het kan interessant zijn om dit extra aantal gelijk te bestellen, omdat dit voor een lagere stuksprijs kan zorgen. Uiteraard ontvangt u van Badgepoint een op maat samengestelde prijsofferte, waarna u alle tijd heeft om een beslissing te nemen.

Korte levertijd gepersonaliseerde naambadges

Heeft u dringend behoefte aan gepersonaliseerde naambadges? Badgepoint heeft een uitgebreid assortiment uit voorraad leverbare naambadges. Uw organisatie of onderneming beschikt binnen een aantal dagen over het gewenste aantal naambadges. Wilt u gewoon naambadges bestellen, waarbij de haast niet zo groot is? Ook dat is mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de gepersonaliseerde naambadges van Badgepoint uw bedrijf te bieden hebben? Neem dan contact op met de ervaren medewerkers. U kunt toelichten waar uw voorkeuren en wensen naar uitgaan. Aan de hand van eventuele eigen ontwerpen, die u per e-mail kunt toesturen, of ontwerpen die gemaakt worden door Badgepoint ontvangt u voor het definitieve drukken een zogenaamde drukproef. De adviseurs zullen u erop wijzen deze aandachtig te bekijken alvorens u ter goedkeuring de drukproef ondertekent. Achteraf kan er immers niets meer gewijzigd worden aan de bedrukking. U krijgt uitleg en informatie over de wijze waarop de naamlabels van herbruikbare naambadges vervangen kan worden. Vraag vandaag nog een persoonlijke prijsofferte aan. U kunt deze vergelijken met eventueel andere prijsopgaves die u heeft. Badgepoint hanteert uiterst competitieve tarieven en levert hoogwaardige naambadges met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via e-mail en is volledig vrijblijvend.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga