Originele naambadges

Bedrukte naambadges komen zowel tijdelijk als permanent binnen uw organisatie of onderneming van pas. Originaliteit is niet iets waar u direct aan denkt bij het bestellen van naambadges. Originele naambadges benadrukken de doelstelling van uw onderneming en zorgen op een unieke manier voor herkenbaarheid. Maar wanneer zijn naambadges origineel en wanneer is het ontwerp te creatief?

Unieke originele naambadges

Bent u voor uw onderneming op zoek naar naambadges? Originele naambadges kunnen op maat samengesteld worden en sluiten naadloos bij uw onderneming of organisatie aan. Iedere naambadge is uniek en origineel op eigen wijze. Zolang de functie van de naambadge niet uit het oog wordt verloren kunnen originaliteit en creativiteit prima met elkaar gecombineerd worden. Vindt u de standaard drukletters niet geschikt voor een naamlabel? Handgeschreven lettertypes kunnen op een naambadge gebruikt worden, zolang u rekening houdt met de grootte en de leesbaarheid. Naambadges die onvoldoende of niet leesbaar zijn verliezen hun functie en zullen minder vaak gebruikt worden. Unieke, originele naambadges zorgen voor herkenning. Bezoekers, deelnemers, klanten en patiënten zullen uw medewerkers sneller associëren met uw onderneming als er naambadges gedragen worden. De herkenning wordt versterkt door een bedrijfslogo in het ontwerp van de naambadge te verwerken. Experimenteren met een ontwerp leidt vaak tot verrassende resultaten. Voorkom echter dat u te creatief bent in het ontwerp. Stem de gebruikte kleuren op elkaar af. Het is overbodig om te veel informatie op de naambadges te vermelden, naam- en functievermelding zijn doorgaans voldoende.

Origineel vormgegeven naambadges

Wilt u een andere naambadge dan standaard gebruikt wordt? Originele naambadges kunnen afwijkende vormen en afmetingen hebben en toch passen bij uw onderneming of het evenement waar ze voor gebruikt worden. De vormgeving van naambadges is vaak rechthoekig of vierkant. Het is echter ook prima mogelijk om gebruik te maken van bijvoorbeeld ovale of ronde varianten. Net zoals bij de standaardvormen hebben originele naambadges een functie. Door rekening te houden met de functie kan een gepersonaliseerde unieke naambadge samengesteld worden. Originaliteit kan zich op verschillende manieren openbaren. Kies voor het gebruik van een afwijkende bevestigingskleur. Dit is onder meer mogelijk bij de koordbevestiging en bij de badgehouders. Zowel koorden als badgehouders zijn in uiteenlopende kleuren leverbaar. U kunt hierin opvallen door voor een afwijkende kleur te kiezen. Originele naambadges wijken af van de standaard naamplaatjes. Dit kan zowel in de vorm, de kleur, de bevestiging als in de afmeting zijn.

Grote of kleine aantallen originele naambadges

Naambadges kunnen in diverse hoeveelheden besteld worden. Het minimale aantal begint vaak bij 10 stuks en kan oplopen tot meerdere duizenden. Zeker als u de aanschaf van originele naambadges overweegt is het belangrijk om vooraf goed na te denken over het aantal naamplaatjes dat u nodig heeft. De prijzen van naambadges zakken naarmate het aantal toeneemt. Bij de organisatie van een evenement of een congres zijn vaak grotere aantallen naambadges nodig. Het is vaak beter om een aantal naambadges te veel te bestellen dan wanneer u op een bepaald moment zonder naambadges zit. Worden binnen uw onderneming naambadges op de werkvloer gebruikt? Ook dan is het handig om een aantal naamplaatjes op voorraad te hebben. Originele naambadges worden zowel als vaste vorm als in de herbruikbare versie geleverd. Herbruikbare naambadges zijn duurzaam en kunnen op eenvoudige wijze aangepast worden. De investering die u doet in herbruikbare originele naambadges verdient zichzelf na slechts een gebruik al terug. U draagt daarnaast bij aan een mindere belasting van het milieu. Bent u benieuwd wat grote of kleine aantallen originele naambadges kosten? Badgepoint staat bekend om de scherpe tarieven die gehanteerd worden.

Originele naambadges en kaarthouders

Naast de keuze voor een geschikte naambadge kunt u ook variëren in het gebruik van badge- of kaarthouders. Wist u dat u de badgehouder aan kunt laten passen op de naambadge? Originele ontwerpen sluiten prima aan bij uw onderneming en zorgen voor een betere herkenning van uw medewerkers. Badgehouders worden van diverse materialen gemaakt. De transparante hoesjes gaan prima samen met de evenementen badges. Kaarthouders van medium tot harde kunststof beschermen uw naamplaatje en zijn handig in gebruik. Welke naambadges en badgehouders bij elkaar passen hangt af van uw voorkeur en de doelstelling welke de naamplaatjes hebben. Online vindt u diverse voorbeelden en heeft u de mogelijkheid om uzelf een goed beeld te vormen van hetgeen verkrijgbaar is. Badgepoint heeft een uitgebreid assortiment naambadges die geschikt zijn voor zowel bedrijven, instellingen als organisaties. De medewerkers adviseren en informeren u graag over het aanbod en de naambadge die past bij uw onderneming.

Originele naambadges zijn betaalbaar

Dat originele naambadges niet duur hoeven te zijn, lichten de medewerkers van Badgepoint u graag nader toe. Afhankelijk van het soort en aantal naambadges dat u bestelt, is bij Badgepoint al een badge vanaf € 0,59 verkrijgbaar. Door vooraf diverse prijsopgaves van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, maakt u een weloverwogen beslissing. Het vergelijken van offertes kan een aardig voordeel opleveren. Iedere leverancier hanteert immers eigen tarieven. U maakt bij Badgepoint gebruik van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van naambadges, naamplaatjes en badgehouders. U kunt bij de medewerkers terecht voor zowel advies als het laten opmaken van een origineel ontwerp voor uw volgende naambadge. Badgepoint staat bekend om de uitstekende bereikbaarheid, de professionele dienstverlening en de hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en voorzien u graag van een gepersonaliseerde prijsopgave. Heeft u al een prijsopgave ontvangen en heeft u daar aanvullende vragen over? Ook dan kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact opnemen met Badgepoint. Gaat u voor de eerste keer naambadges bestellen en duizelt het aanbod u? U kunt rekenen op een professioneel advies dat is gebaseerd op hetgeen u van een naambadge verwacht. Bent op het laatste moment op zoek naar naambadges die geschikt zijn voor een netwerkbijeenkomst? De naambadges bij Badgepoint zijn uit voorraad leverbaar. Op korte termijn over u nieuwe naamplaatjes beschikken is dan ook geen enkel probleem. Iedere onderneming en elk evenement krijgt een nog beter verzorgde en professionele uitstraling dankzij het gebruik van originele naambadges.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga