Naambadges kosten

Gefixeerde en herbruikbare naambadges met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Badgepoint levert naambadges uit voorraad, met een korte levertijd. De naambadges kosten lopen sterk uiteen en het vergelijken van de tarieven loont vaak de moeite. U kunt bij Badgepoint rekenen op scherpe, competitieve naambadges kosten en een hoge mate van dienstverlening.

Hoe worden naambadges kosten berekend?

Naambadges en naamlabels zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Naambadges verschillen zowel op het gebied van stijl, ontwerp, materiaal, kleur, afmeting, vorm, naambadgehouder en bevestigingsmethode. Naambadges kosten worden onder meer bepaald door het aantal naambadges dat u bestelt. Hoe hoger het aantal, hoe lager de stuksprijs. Dat neemt niet weg dat u bij Badgepoint ook kleinere aantallen, doorgaans vanaf 10 stuks, naambadges tegen gunstige tarieven kunt bestellen. Naast het aantal speelt ook de keuze voor het type naambadge een rol. Gefixeerde aluminium naambadges kosten meer dan transparante hoesjes die in grote aantallen gekocht en gebruikt worden op onder meer evenementen, beurzen en congressen. Wist u trouwens dat u aluminium naambadges kunt combineren met wisselbare naamlabels? De naambadges kosten worden dan naar gelang het gebruik lager, omdat u niet voortdurend nieuwe naambadges nodig heeft. Bij de totale naambadges kosten komen bovendien nog de kosten voor het opmaken van de badge en het verzenden.

Herbruikbare naambadges kosten verdienen zichzelf terug

Stapt u over van vaste naamplaatjes naar herbruikbare naambadges? Overweegt u nieuwe naambadges aan te schaffen en twijfelt u tussen de vaste of de herbruikbare variant? Herbruikbare naambadges kosten in eerste aanschaf wat meer dan de gefixeerde naamplaatjes. Zowel het verschil als het investeringsbedrag verdienen zichzelf echter op effectieve wijze terug. Herbruikbare naambadges worden regelmatig hergebruikt. Het enige wat moet gebeuren is het naamlabel aanpassen. Dit kunt u zelfstandig doen met behulp van een printer. De naamlabel vellen en/of voorgestanste folie bij aluminium naambadges worden bij uw bestelling geleverd. De herbruikbare naambadges kosten verdienen zich na een keer hergebruiken al terug. Herbruikbare naamplaatjes zijn efficiënt en uitermate handig als u regelmatig bezoekers heeft of bij een groot personeelsverloop. Het idee dat herbruikbare naambadges niet professioneel zijn of er al snel gebruikt uitzien klopt niet. Badgepoint heeft diverse productlijnen met herbruikbare naambadges die uw medewerkers herkenbaar maken. Naambadges creëren uniformiteit en professionaliteit. Naambadges kosten een zekere investering, maar leveren ook het nodig op. Het gebruik van naambadges binnen een onderneming of organisatie maakt dat bezoekers direct weten bij wie ze zich kunnen melden en waar ze vragen kunnen stellen. Goed ogende naambadges worden herkend en mensen voelen een band met uw onderneming en medewerkers. Daarnaast is het gebruik van naambadges op congressen voor deelnemers vaak een verademing. Het wordt opvallend makkelijk gemaakt om contacten te leggen en vakgenoten aan te spreken.

Uiteenlopende naambadges kosten

In uw zoektocht naar de ideale naambadge is het normaal om bij meerdere aanbieders naambadges kosten op te vragen. Door een aantal prijsoffertes met elkaar te vergelijken krijgt u inzicht in de mogelijkheden en bijhorende kosten. Let bij het opvragen van prijsopgaves op dat het gaat om ongeveer dezelfde naambadges. Niet alleen het type naambadge is belangrijk maar ook het aantal stuks, de afmetingen en de bevestigingsmethode tellen mee. Naambadges kosten worden immers bepaald door meerdere factoren. Naambadges die met een veiligheidsspeld worden bevestigd zijn voordeliger dan wanneer u kiest voor een sterke magneetbevestiging. Waar let u nog meer op bij het vergelijken van naambadges kosten? Naambadges hebben een functie. U wilt uw onderneming en medewerkers een professionele uitstraling geven die direct op subtiele wijze opvalt bij bezoekers, klanten en gasten. Naambadges hebben dan een zekere meerwaarde. Een goede naambadge bevat niet te veel, maar ook niet te weinig informatie. Vaak volstaat een naam en functievermelding op het naamlabel. Dit kunt u eventueel combineren met het vermelden van uw bedrijfslogo. De ruimte op een naambadge is beperkt. Als u zelf een ontwerp maakt, let dan op dat de tekst leesbaar is en blijft. U kunt de creatieve inslag van uw onderneming of instelling prima weergeven in een speels lettertype. Wees daarnaast voorzichtig met het gebruik van meerdere kleuren. Het is voor de leesbaarheid en professionaliteit beter om een standaard drukkleur te gebruiken. Eigen ontwerpen kunnen in een bepaalde bestandsindeling aangeleverd worden bij Badgepoint. Heeft u onvoldoende kennis of mogelijkheden om een eigen ontwerp aan te leveren? De ervaren adviseurs en medewerkers van Badgepoint kunnen het volledige ontwerp voor u verzorgen. In beide gevallen ontvangt u een drukproef van de naambadges. Na de goedkeuring worden uw naambadges gedrukt en enkele dagen later afgeleverd.

Op maat samengestelde naambadges kosten

Naambadges zijn een persoonlijke voorkeur. U weet zelf als geen ander waar uw wensen en voorkeuren naar uit gaan. Waar de een nood heeft aan acrylaatbadges, ziet u wellicht meer in de Office lijn van Badgepoint. Iedere productlijn heeft eigen unieke mogelijkheden. Luxe aluminium naambadges, degelijke kunststof kantoorbadges en verzorgde naambadges voor uw receptie en baliemedewerkers. Voor elke branche en iedere sector is een naambadge beschikbaar. Door de juiste onderdelen en zaken met elkaar te combineren krijgt u een op maat samengestelde naambadge die naadloos aansluit bij uw onderneming of organisatie. Maatwerk naambadges kosten liggen niet hoger dan de naambadges die u elders tegenkomt. Het grote verschil is dat een gepersonaliseerde naambadge een onderdeel vormt van uw bedrijf. Een duidelijke naambadge maakt u medewerkers als zodanig herkenbaar. Wilt u weten wat op maat samengestelde naambadges kosten? De medewerkers van Badgepoint helpen u graag verder. U kunt rekenen op jarenlange ervaring op het gebied van naambadges, badgehouders, bevestigingsmethodes en badge ontwerpen. Contact opnemen met Badgepoint is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Badgepoint is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Geef aan waar uw voorkeur naar uitgaat en de medewerkers stellen een persoonlijke prijsofferte voor u samen. Prijsoffertes kunnen worden aangevraagd voor zowel nieuwe bestellingen als nabestellingen van bestaande naambadges. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die passen bij uw doelstelling? Ook dan helpen de adviseurs u graag verder. Snel een groter aantal evenementenbadges bestellen en op de event locatie laten bezorgen? Badgepoint is het juiste adres voor al uw naambadges en naamplaatjes.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga