Naambadges goedkoop

Heeft u naambadges nodig? Badgepoint heeft diverse naambadges in meerdere prijsklassen. Naambadges goedkoop, naambadges met magneet en aluminium naambadges zijn direct uit voorraad leverbaar. Uw nieuwe naambadges worden op wens gemaakt en snel geleverd.

Stijlvolle naambadges goedkoop geleverd

Badgepoint heeft een uitgebreid assortiment naambadges. Ieder evenement en elke onderneming heeft behoefte aan eigen naambadges die passen bij de doelstelling die wordt nagestreefd. Het lijkt vaak voor de hand te liggen dat naambadges goedkoop gebruikt worden bij grootschalige evenementen, druk bezochte congressen of conferenties en meerdaagse bijeenkomsten. Naambadges goedkoop hebben, net zoals andere plaatbadges, een professionele uitstraling en worden geleverd in diverse vormen, kleuren en materialen. Zoekt u gefixeerde naambadges of herbruikbare naambadges goedkoop? U vindt het bij Badgepoint. De gevarieerde productlijnen bieden u variatie en de mogelijkheid om uniformiteit en herkenning weer te geven. Wist u dat uw medewerkers sneller worden aangesproken als ze een naambadge dragen? Bovendien wordt op netwerkbijeenkomsten de drempel om anderen aan te spreken lager als iedereen een naambadge draagt. Naambadges goedkoop worden in diverse materialen en met uiteenlopende sluitingen geleverd.

Voordelen naambadges goedkoop

Bij Badgepoint bestelt u zowel enkele als grotere aantallen naambadges goedkoop. Weet u hoe uw nieuwe naambadge eruit moet zien? Geef uw wensen door aan de ervaren adviseurs en ontvang een op maat samengestelde prijsofferte. Heeft u eigenlijk geen idee wat de mogelijkheden zijn die passen bij uw onderneming en/of evenement? Dan adviseren de adviseurs u vrijblijvend over de verschillende naambadges. Naambadges goedkoop bestellen gaat snel, eenvoudig en vertrouwt. Let bij naambadges goedkoop altijd op de vormgeving. Vermijd een overvloed aan woorden, diverse letters en afbeeldingen. Een goede naambadge is eenvoudig opgezet en is functioneel. Vaak volstaat het vermelden van de naam en heeft u verder weinig extra’s nodig. Zeker als u naambadges goedkoop zoekt voor een evenement of de organisatie van een congres volstaan vaak de bekende acrylaat of evenement badges. Badgepoint levert dit soort naambadges goedkoop en uit voorraad. Voordat uw badge definitief wordt geproduceerd, ontvangt u een drukproef. Kies voor een lettertype dat past bij uw onderneming of het evenement dat georganiseerd wordt. Creatief zijn kan, maar zorg er voor dat de gekozen letter leesbaar is. Vermijd een overvloed aan informatie. Vermeld liever uw bedrijfslogo in plaats van een bedrijfsnaam met adresvermelding. Logo’s springen nu eenmaal meer in het oog dan gedrukte letters. Het gaat bij een naambadge immers om de naamsvermelding van uw medewerkers en niet zo zeer om de bedrijfsgegevens. De adviseurs van Badgepoint kunnen u alles vertellen over het ideale uiterlijk van een naambadge.

Bestel naambadges goedkoop

Waarom zou u kiezen voor dure naambadges als u naambadges goedkoop bestelt bij Badgepoint? De mogelijkheden die de verschillende productlijnen hebben zijn gevarieerd. Gaat uw voorkeur uit naar gegraveerde, gefixeerde aluminium naambadges of naar functionele veilige plaatbadges voor medewerkers van een zorginstelling? Wat de doelstelling van een naambadge ook is, bij Badgepoint wordt de ideale plaatbadge gecombineerd met de gewenst bevestigingsmethode. Bevestigingen zoals een veiligheidsspeld, koord, clip of magneet zorgen voor een degelijke bevestiging van de naambadge. Elke bevestigingsmethode heeft eigen voordelen, nadelen en uiteraard kosten. De keuze voor de meest geschikte bevestiging is naast de keuze voor de vormgeving van de naambadge zelf van groot belang. De adviseurs van Badgepoint lichten de diverse bevestigingsmogelijkheden graag nader toe.

Naambadges goedkoop grote aantallen

Organiseert u een congres, evenement of bijeenkomst en heeft u daar snel grote aantallen naambadges voor nodig? Evenementen badges zijn dan de ideale oplossing. Hoe groter het bestelde aantal hoe lager de stuksprijs wordt. Zo bestelt u al evenementen naambadges goedkoop vanaf € 0,59 per stuk. Evenementen badges worden vaak met een koord bevestigt, hierbij heeft u bij Badgepoint de keuze uit diverse kleuren. Neem contact op met de adviseurs voor een gepersonaliseerde prijsofferte. Maar ook als u op zoek bent naar geschikte naambadges voor uw onderneming bent u bij Badgepoint aan het juiste adres. De meeste productlijnen zijn vanaf 10 stuks leverbaar. U kunt later altijd een nabestelling plaatsen. Tegenwoordig wordt vaak gekozen voor zogenaamde herbruikbare naambadges. Ideaal als u regelmatig nieuwe medewerkers verwelkomt, of als uw bezoekers of gasten een naambadge dragen. U kunt de naambadges keer op keer hergebruiken, het enige wat u doet is het naamlabel aanpassen. Dit is zelfs mogelijk bij de stijlvolle aluminiumbadges, waarbij de voorgestanste folie door de printer kan. Meer informatie hierover krijgt u van de medewerkers van Badgepoint.

Gepersonaliseerde naambadges goedkoop kopen

Bent u overtuigd van de werking en functionaliteit die naambadges hebben? Gepersonaliseerde naambadges dragen bij aan de uitstraling van uw onderneming, instelling of organisatie. Hoe klein een naambadge ook mag lijken, de impact die een naamsvermelding heeft is van ongekende waarde. Medewerkers in de zorg, maar ook hotelmedewerkers, receptionisten en bedienend personeel worden sneller door patiënten, gasten en bezoekers aangesproken. Naambadges nemen op een eenvoudige manier een onzichtbare barrière weg. Zeker in de zorg is het voor patiënten belangrijk om snel vragen te kunnen stellen en onzekerheden weg te laten nemen. Als u daar als instelling of onderneming aan bij kunt dragen door uw medewerkers een naambadge te laten dragen komt dat de zorg ten goede. Bent u benieuwd welke naambadge past bij uw onderneming? Of wilt u weten wat nieuwe naambadges voor uw organisatie kosten? Neem dan contact op met de adviseurs en medewerkers van Badgepoint. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via e-mail. U kunt uw wensen en doelstellingen nader toelichten waarna Badgepoint voor u aan de slag gaat. Indien u zelf een ontwerp heeft gemaakt, kan dit worden toegestuurd. U dient hiervoor een bepaalde bestandsindeling te hanteren, ook dit wordt door de adviseurs nader toegelicht. Het is ook prima mogelijk om een ontwerp te laten maken. Voor welke variant u ook kiest, het definitieve drukproces wordt altijd voorafgegaan door het toezenden van een drukproef. Bekijk deze met de nodige aandacht en zorg. Nadat u uw akkoord heeft gegeven, worden de naambadges gedrukt en geleverd. Bij Badgepoint zijn de meeste naambadges direct uit voorraad en dus op korte termijn leverbaar. Meer weten? Neem dan gelijk contact op met Badgepoint en zet de eerste stap bij het aanschaffen van nieuwe naambadges.




Contact Badgepoint
ADRES
: Samsonweg 57
  1521 RB Wormerveer
PHONE
: +31 75 647 50 47
EMAIL
: info@naambadgepoint.nl
WEBSITE
: www.naambadgepoint.nl

Informatie aanvragen

All rights reserved. © Scheelings&Dochter 2024 • Technische realisatie Blizaga